Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Philips 55pml9507 mi tcl 65c835 kararsızım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nr07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Nr07

Meraklı
Yeni Üye
Öncelikle herkese merhabalar ,boyut olarak ikisinde bana uyuyor ,fiyat farkı baya var arada , genellikle haftada toplam 15 saat kadar açık kalacak tv bunların çoğu maç ve film , renk dengesini düzgün istediğimden oled de sıkıntı çıkma ihtimali olduğundan bu iki seçeneğe kaydı aklım ama ,sonuc olarak bazı insanlar için aynı zamanda benim içinde bi seferlik verilebilecek bi fiyat bu ,yardımlarınızı rica ediyorum

Haftada toplam 15 saat için OLED den vazgeçmemeyi düşünebilirsiniz.
Evo panel G2 LG ürünlere de bakabilirsiniz ömür anlamında bir tık daha güven verirler.

Haftada toplam 15 saat için OLED den vazgeçmemeyi düşünebilirsiniz.
Evo panel G2 LG ürünlere de bakabilirsiniz ömür anlamında bir tık daha güven verirler.
Adem yocam OLED panellerde yazı kalitesi çok kötü oyun oynanmayacaksa Miniled daha iyi seçenek

Örnek Yeni çıkan 240Hz 27" 2K OLED monitör ( OLED sistemi bence daha oturmadı)

Bu 4 sorun hala devam ediyor
1 - Çalışma süresi
2 - Yazı kalitesi
3 - Parlaklık
4 - Oled yanığı/logo

1680206415952.png

Son düzenleme:
Hocam öncelikle teşekkür ediyorum değerli vaktinizi ayırıp cevapladığınız için,
fikirleriniz muhakkak çok önemli bizler için
ama insan zor kazandığı parayıda harcarken korkuyor sonuç olarak beni uzun bi süre idare etmesini istiyorum.
g2 serisi için panel anlamında daha bi tık güvenilir diyorsunuz
bazen dalgınlık ve acelemiz olabiliyor hocam tv açık kalmış olsa belli bi süre sonra kendini koruma için kapatıyor mu peki

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum değerli vaktinizi ayırıp cevapladığınız için,
fikirleriniz muhakkak çok önemli bizler için
ama insan zor kazandığı parayıda harcarken korkuyor sonuç olarak beni uzun bi süre idare etmesini istiyorum.
g2 serisi için panel anlamında daha bi tık güvenilir diyorsunuz
bazen dalgınlık ve acelemiz olabiliyor hocam tv açık kalmış olsa belli bi süre sonra kendini koruma için kapatıyor mu peki
Oledlerde ömür konusu ne yaparlarsa yapsınlar sorun.
Evet birçok önlem alıyorlar, yazılım, soğutucu, gerilim dengeleyici, bölgesel eşitleyici, logo kaydırıcı vs vs
Yine de kimse size ömür konusunda garanti veremez.

Güvenli limanımız bu nedenle hep lcd ler oluyor olsa da ya kusursuza yakın (kusursuz demiyorum) görüntü ile Oled, ya da kusurları ile daha uzun ömürlü lcd arasında seçim yapmak gerekiyor.

LCD için ortalama 5 yıl ömür biçerim ben. İlla 5 yıl sonra arıza yapacak demiyorum, ancak kimse size 5 yıl çalışacağının garantisini de veremiyor. Oledler için ise bu bilgiyi dahi teyit edebilecek yeterli veri yok elimizde.

Yani elbette ki seçim sizin :)

Ben de aynı durumdaydım,OLED'den vazgeçip 65c835 siparişi verdim. Ama herhangi bir yorum paylaşamayacağım çünkü horoz lojistiğin tenezzül edip TV'yi dağıtıma çıkarmasını bekliyoruz daha. Gelirse izlenimlerinimi paylaşırım.

işte bu hocam aldı bombayı kucağıma bıraktı ?
3 yıl gören gözle mi yaşamak istersin yoksa 5 yıl görmeyen gözle mi dedi ?

Ben de aynı durumdaydım,OLED'den vazgeçip 65c835 siparişi verdim. Ama herhangi bir yorum paylaşamayacağım çünkü horoz lojistiğin tenezzül edip TV'yi dağıtıma çıkarmasını bekliyoruz daha. Gelirse izlenimlerinimi paylaşırım.
C835 ve C935 serisinin ses sistemi mükemmel
horoz lojistik sıkıntılı bayiler bile dert yanıyor

Çok teşekkür ediyorum .inşAllah tez zamanda ve kusursuz şekilde gelir ve sizi mutlu eder umarım

Çok teşekkür ediyorum .inşAllah tez zamanda ve kusursuz şekilde gelir ve sizi mutlu eder umarım
Çok teşekkür ediyorum hocam. Yabancı kaynaklardan yaptığım uzun araştırmalar sonucunda bu TV'de karar kıldım. Başka bir konuda biraz daha detaylı yazdım az önce. Umarım siz de sonucunda memnun olacağınız bir ürün alırsınız.

Çok teşekkür ediyorum hocam. Yabancı kaynaklardan yaptığım uzun araştırmalar sonucunda bu TV'de karar kıldım. Başka bir konuda biraz daha detaylı yazdım az önce. Umarım siz de sonucunda memnun olacağınız bir ürün alırsınız.
İnşAllah verdiğiniz emeğin karşılığını size vermesi Dileğiyle

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri