Adem bey sizi uzun zamandan beri takip ediyorum. Bizleri bilinçlendirsenizde bazen ufak hatalar yapıyoruz. İzmir Hiilltown alış merkezinde mediamarktan 31.01.2023 tarihinde 55PUS8807 televizyon aldım. 09.02.2023 tarihinde izmir Sezel teknik servis tarafından kurulumu yapıldı. Hatam burada piksel testi yaptık ama bulutlanma testini yapmadık. Sonrasında tv yi izlerken bulutlanmayı farkettim aynı zamanda ışık sızması da vardı. 10 şubatta servis ile iletişime geçtim. Gelemeyeceklerini kendilerine whatsup üzerinden fotograf göndermemi istediler. Fotograları philips merkeze gönderdiklerini ve haber beklediklerini söylediler. Yerinde değerlendirilmesi ve rapor tutulması için Philips müşteri hizmetlerinden 035181140 nolu servis kaydı açtırdım. Ama gelen olmadı. Arasamda sonuç alamadım. Halen bana geri dönüş olmdı. servis raporu tutturamıyorum. Ekde cihazın fotograflarınıda gönderiyorum. (normal de çok daha belirgin. Fotograflarda daha normal çıkıyor)En son dün servisle telefonla iletişime geçtiğimde hiç bir ilerleme kaydedemedim. Anladığım kadarıyla bezdime konusunda oldukça tecrübeliler. Bana öneriniz olur mu? Teşekkür ederim