Abi lütfen teknoloji marketlerinde Promotörler size doğru yaklaştığında oradan uzaklaşın çok samimiyim.
Ben Vatan vs gibi yerlere girmeden önce dışarıdan bakıyorum nerede duruyorlar diye.
O hangi köşedeyse ben diğer köşedeki tv lere bakıyorum, bana doğru yaklaşınca gözümün kenarı ile kesiyorum kendisini tabi ve hemen uzaklaşıyorum.
Siz onları vatan personeli zannetseniz de kendileri markaların promotörleri oluyor.
Bakın yıllar öncesine ait kendi çektiğim fotodur bu. Vestel Promotörü o gün izinliymiş, Philips promotörü vestel kumandayı alıp vestel tv nin tüm özelliklerini kapatmış, gelen herkese ''bakın görüyorsunuz ne kadar rezil tv, halbuki Philips'e bakın'' diye tv satıyordu. Tesadüfen oradaydım ben ve hemen fotosunu çektim, tüketiciy de gerçekler ile ilgili bilgilendirdim, adam kumandayı bile saklamış düşün artık.
Ekli dosyayı görüntüle 14541
TV lerin hiç birisi %100 mükemmel değil, hepsinin kusuru ve sorunu var, mümkün olan en az sorunlu tv yi kendisine uygun bulan şanslıdır açık ve net.
Bir defa ben görüntü kalitesi anlamında Philips markasını çok severim, ama menüsünü sevmem, servis hizmetlerini sevmem, TPVision adlı şirketin (Philips tv lerin resmi distribütörü ve yasal sorumlusu) tv arızalarında hurda tv lerden sökülen çıkma ve tamirli kartları kullanmasını sevmem vs ama diğer yandan TCL markasının da kendisine ait bir servis yapılanması bile olmamasını sevmem.
Bakın şu an bir video kesip biçiyorum, bir saate kadar yayınlarım, Tamirci bile TCL tv için basit bir IR kartını TCL in kendisinden bile bulamıyor.
4,5 ayda kıytırık bir kart nasıl bulunup d averilemez mesela?
Yani kıyasladığınız markaların al birini vur diğerine bana göre.