Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam. IPS paneller çok kötüymüş gibi yazmışsınız. VA paneller koyu renklerde iyidir ama diğer renklerde IPS canlıdır. VA paneller hafif karanlık gösterirken IPS paneller parlaktır. Arkanızda pencere var ise VA panelli TV'leri seyretmek işkence olabilir. IPS'de öyle aman aman bir sorun yaşanmaz. İki panelin de birbirine göre avantajlı ve dezavantajlı olduğu noktalar var. Bende 40 inc Vestel var. VA panelli. Zerre kadar ışık sızması yok iken 55 inc IPS panelli TV'mde ışık sızması var. Ama hiç rahatsız edici değil. Tv yayın fotosunu bile paylaştım burada.1 - IPS panel alarak yanlış tercih yapmışsınız
2 - Panelde ışık sızması, sehim, ölü piksel ... her şey var
inşallah değiştirirsiniz
65" yerine düzgün 55" model va panel miniled alınabilirdi bulutlanma sorunun olmazdı, ışık sızması sorunun olmazdı, sehim sorunun olmazdı ...
![]()
Hocam. IPS paneller çok kötüymüş gibi yazmışsınız. VA paneller koyu renklerde iyidir ama diğer renklerde IPS canlıdır. VA paneller hafif karanlık gösterirken IPS paneller parlaktır. Arkanızda pencere var ise VA panelli TV'leri seyretmek işkence olabilir. IPS'de öyle aman aman bir sorun yaşanmaz. İki panelin de birbirine göre avantajlı ve dezavantajlı olduğu noktalar var. Bende 40 inc Vestel var. VA panelli. Zerre kadar ışık sızması yok iken 55 inc IPS panelli TV'mde ışık sızması var. Ama hiç rahatsız edici değil. Tv yayın fotosunu bile paylaştım burada.
Adem beyin bir sözü var. İyi panel yoktur. İhtiyaca göre panel vardır.
Bu sorunlar sadece IPS panelde mi var? VA panel de mükemmel değil bana göre. Ama ben de VA panel taraftarıyım.1 - IPS panel alarak yanlış tercih yapmışsınız
inşallah değiştirirsiniz
65" yerine düzgün 55" model va panel miniled alınabilirdi bulutlanma sorunun olmazdı, ışık sızması sorunun olmazdı, sehim sorunun olmazdı ...
![]()
Ben düzgün 55 inç VA Panel Miniled aldım. Bulutlanma yok. Işık sızması yok. Sehim yok.1 - IPS panel alarak yanlış tercih yapmışsınız
inşallah değiştirirsiniz
![]()
Bu sorunlar sadece IPS panelde mi var? VA panel de mükemmel değil bana göre. Ama ben de VA panel taraftarıyım
ölü piksel her panelde oluyor değişim isteyin (Bulutlanma, IPS glov, Işık sızması, Sehim Va Miniledde yok)Ben düzgün 55 inç VA Panel Miniled aldım. Bulutlanma yok. Işık sızması yok. Sehim yok.
Ama ölü piksel çıktı.
Yeni gelecek Panelde de olur diye korkuyorum açıkçası. |
Benim de ekranda yatay çizgi çekmişti servis kendi elinde olsa hemen değiştirecekti 2 hafta oldu geçen aradım Kayıdın açık kalması bizim için de iyi değil Philips bilir kişi kararını bekliyoruz dedi servis.Arkadaşlar Philips servisi pek yokuş yapmıyor gibi asıl sorun tpv. Ölü pixel. Bulutlanma herşey var . Ürünü koşulsuz iade hakkım ile iade edeceğim. Duvara asıldı ürün jiletin söktü servis iade sorun yaşar mıyım? İnternet satın aldım ürünü
Ürün ayıplı maldır ve değiştirme, onarım isteme, iade etme veya ayıp oranında indirim isteme hakkınız var. Siz neyi seçerseniz seçin, marka sizin seçiminize uymak zorunda. Değişim isterseniz; yeni televizyon verecekler. Onarım isterseniz; paneli değiştirecekler. İade isterseniz; fatura üzerinde yazan tutar aynen iade edilecek. Ayıp oranında indirim isterseniz; marka size bir ücret önerecek.Merhabalar 1 saat önce kurulumu olan 65pus8507 tv 1 adet ölü pixel var. Kurulum yapan servis 9 adet kaşar normal olacağını söyledi. Işık sızmasında cabası ne yapmam gerekli
Adem Hocam helal olsun size seçimden sonra ilk 1 yılda çok şey değişirÖlü pixel konusunda Donanımhaberden çok sevdiğim yönetici dostum bir bilgi ulaştırdı bana. Hakem Heyeti bir bilirkişi raporuna dayanıp ölü pixelden değişim talebini reddetmiş. Bilirkişi ise bir İSO standartını adres göstermiş. Yarın bununla ilgili bir içerik üreteceğim.
Bu konuda bahsi geçen ürünü TPV denen şirket değiştirmez, boşuna beklenti içinde olmayın. Siz direkt olarak THH de bir dosya açın ve değişim talebinde bulunun. Ücret iadesi istemeyin çünkü seçim sonrası alacağınız para kuşa döner.
Standartı henüz inceleme imkanı bulamadım ancak ilk yaptığım kontrolde 2009 da iptal edildiğini ancak revize edilip şu an aktif olduğunu gördüm.Adem Hocam helal olsun size seçimden sonra ilk 1 yılda çok şey değişir
Hocam bu Standart yada yönetmelik yeni mi çıkmış? Hangi kurum tarafından yapılmış. Hiçbir yönetmelik Kanunlara aykırı olamaz ki.Standartı henüz inceleme imkanı bulamadım ancak ilk yaptığım kontrolde 2009 da iptal edildiğini ancak revize edilip şu an aktif olduğunu gördüm.
Saçma olan dayanakları ise şu, panel 4K çözünürlükte olduğu için 2inci sınıf panelmiş ve ölü pixel X adete kadar normalmiş.
Allah akıl fikir versin. Bu adamlara Yargıtay kararını ve panellerde Grade A- Grade B ve Grade C nedir öğreteceğiz demek ki. Ayrıca, sanki vatandaşa televizyonu satarken ''Vatandaş, bu televizyonda 2 inci sınıf panel var haberin olsun'' demişler gibi.. Konu bu sefer LG
Zaten bu tarz kararlar genelde LG Philips den karşımıza çıkıyor nedense.
O değil de boşu boşuna vatandaş konuyu mahkemeye taşıyıp yine aylarca beklemek zorunda kalacak şimdi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.