Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

PHILIPS SERVİS VE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN ONARIM ISRARI

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

A.aydoğann

Yeni Üye
Yeni Üye
ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR 19.01.2024 TARİHİNDE 65PUS8848 BİR TV ALDIM BELLİ BİR SÜRE SONRA TV NİN EKRANIN DA BAZI RENKLERDE VE BAZI HIZLI GÖRÜNTÜLERDE ARKADAKİ LED BARLARIN YUKARDAN AŞAĞIYA DOĞRU ÇİZGİ HALİNDE BELİRLEMESİ ŞİKAYETİ İLE SERVİSE BAŞVURDUM.
SERVİS CİHAZI ATÖLYEYE ALMADAN DEĞİŞİM RAPORU DÜZENLEYİP VERDİ.RAPORU MAĞAZAYA 14.02.2024 TARİHİNDE TESLİM ETTİM MAĞAZA CİHAZI BANA 19.03.2024 TARİHİNDE TESLİM ETTİ.
CİHAZIN KURULUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZDE BU CİHAZDADA AYNI PROBLEMİN OLDUĞUNU GÖRDÜK VE SERVİS ÇAĞIRDIK BU SEFER SERVİSE BU MODEL CİHAZI İADE ETMEK İSTEDİĞİMİ VE KENDİLERİNDEN DEĞİŞİM RAPORUNU RİCA ETTİM.
SERVİS CİHAZIN BU SEFER ONARIM OLACAĞINI BU CİHAZA DEĞİŞİM GİREMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ.
DEFALARCA MAİL TRAFİĞİ OLMASINA RAĞMEN ASLA DEĞİŞİM YAPMIYORLAR ÜRÜNÜ.
İLK ATTIĞI MAİLDE CİHAZIN ONARIM İÇİN BENDEN ONAY İSTİYORLAR
2,ATTIKLARI MAİLDE İSE CİHAZIN NORMAL OLDUĞUNU MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDEN DOLAYI DEĞİŞİM OLMAYACAĞI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER.
EVİME GELEN SERVİS PERSONELİ BİLE SERVİS FORMUNA ARIZAYI YAZMASINA RAĞMEN ÜRÜNÜN HATALI OLUP İL 6 AY İÇERSİNDE OLUŞABİLECEK ARIZALAR KAPSAMINDA DEĞİŞİMİNİ ONAYLAMIYORLAR.
ŞİMDİ SİZLERLE FOTOĞRAFLARI PAYLAŞIYORUM VE SİZCE BEN HANGİ YOLU İZLEMELİYİM. YOKSA BEN Mİ HAKSIZIM TÜKETİCİ. HAKEM HEYETİNE BAŞVURUYU SAĞLADIM.

Ekli dosyalar

• 0173066c-65f5-4514-8262-e6a3dba8345e.jpg
    0173066c-65f5-4514-8262-e6a3dba8345e.jpg
    94.6 KB · Görüntüleme: 89
  • abf30270-e742-4448-9f70-02c9678da41d.jpg
    abf30270-e742-4448-9f70-02c9678da41d.jpg
    32.9 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba bende de 65pus8808 cihazında aynı sorun var. Ama senin görseldeki kadar belirgin değil çizgiler seninki çok çok net. Servise sordum gelip baktı philips müş.hiz. Arayıp derdinizi anlatın kayıt açtırın gelip ürünü alalım demişlerdi 1 hafta önce ama ben aramadım daha sırf bu süreçlerle uğraşmaya vaktim olmadığı için. Benim ürünüm 6 aylık cihaz ilk günden beri vardı hep göz ardı ettim açıkcası. Siz ürünü hangi mağazadan aldınız? Bir de sorununuzu ilk olarak servise mi ilettiniz yoksa philips müş.hizmetlerine mi? Sizin sürecinizi merakla takip ediyorum

TPVision denen garabet bir şirketin ithalatında bulunan ve aslında Hollanda Philips ile uzaktan yakından ilgisi kalmamış bir markanın ülkemizde yıllardır DAYATTIĞI hizmet politikası ile ilgili okuduklarıma şaşırdım mı?

Tabi ki hayır :)

Canınızı sıkmanıza gerek yok, bulunduğunuz il veya ilçedeki THH ye bir dilekçe verip delil nitelikli görselleri de sunun, gerekirse bilirkişi ataması yapılmasını talep edin her şekilde paşa paşa değiştirirler.

Amiyane olarak şunları söyleyebilirim. Eğer bir modelde led barların takıldığı sütunlar arka planda görünüyorsa aynı marka ve aynı model panelin kullanıldığı aynı model tüm tv'lerde bu kusur az veya çok olacaktır. Çünkü son vidasına kadar aynı cihaz. Arka kapak aynı. Led bar sütunlarının panele uzaklığı aynı. Eğer maç seyrederseniz bu kusurun daha çok ortaya çıktığını göreceksiniz. Tek rengin hakim olduğu doğa manzarasında, bulutlar gösterilirken vs. Görüntüler soldan sağa veya sağdan sola giderken bu kusur ayyuka çıkacaktır.

Mümkünse başka bir model ile değiştirin.

Amiyane olarak şunları söyleyebilirim. Eğer bir modelde led barların takıldığı sütunlar arka planda görünüyorsa aynı marka ve aynı model panelin kullanıldığı aynı model tüm tv'lerde bu kusur az veya çok olacaktır. Çünkü son vidasına kadar aynı cihaz. Arka kapak aynı. Led bar sütunlarının panele uzaklığı aynı. Eğer maç seyrederseniz bu kusurun daha çok ortaya çıktığını göreceksiniz. Tek rengin hakim olduğu doğa manzarasında, bulutlar gösterilirken vs. Görüntüler soldan sağa veya sağdan sola giderken bu kusur ayyuka çıkacaktır.

Abi o görüntüler aslında pek led bar görüntüsü de değil gibi :)

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR 19.01.2024 TARİHİNDE 65PUS8848 BİR TV ALDIM BELLİ BİR SÜRE SONRA TV NİN EKRANIN DA BAZI RENKLERDE VE BAZI HIZLI GÖRÜNTÜLERDE ARKADAKİ LED BARLARIN YUKARDAN AŞAĞIYA DOĞRU ÇİZGİ HALİNDE BELİRLEMESİ ŞİKAYETİ İLE SERVİSE BAŞVURDUM.
SERVİS CİHAZI ATÖLYEYE ALMADAN DEĞİŞİM RAPORU DÜZENLEYİP VERDİ.RAPORU MAĞAZAYA 14.02.2024 TARİHİNDE TESLİM ETTİM MAĞAZA CİHAZI BANA 19.03.2024 TARİHİNDE TESLİM ETTİ.
CİHAZIN KURULUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZDE BU CİHAZDADA AYNI PROBLEMİN OLDUĞUNU GÖRDÜK VE SERVİS ÇAĞIRDIK BU SEFER SERVİSE BU MODEL CİHAZI İADE ETMEK İSTEDİĞİMİ VE KENDİLERİNDEN DEĞİŞİM RAPORUNU RİCA ETTİM.
SERVİS CİHAZIN BU SEFER ONARIM OLACAĞINI BU CİHAZA DEĞİŞİM GİREMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ.
DEFALARCA MAİL TRAFİĞİ OLMASINA RAĞMEN ASLA DEĞİŞİM YAPMIYORLAR ÜRÜNÜ.
İLK ATTIĞI MAİLDE CİHAZIN ONARIM İÇİN BENDEN ONAY İSTİYORLAR
2,ATTIKLARI MAİLDE İSE CİHAZIN NORMAL OLDUĞUNU MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDEN DOLAYI DEĞİŞİM OLMAYACAĞI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER.
EVİME GELEN SERVİS PERSONELİ BİLE SERVİS FORMUNA ARIZAYI YAZMASINA RAĞMEN ÜRÜNÜN HATALI OLUP İL 6 AY İÇERSİNDE OLUŞABİLECEK ARIZALAR KAPSAMINDA DEĞİŞİMİNİ ONAYLAMIYORLAR.
ŞİMDİ SİZLERLE FOTOĞRAFLARI PAYLAŞIYORUM VE SİZCE BEN HANGİ YOLU İZLEMELİYİM. YOKSA BEN Mİ HAKSIZIM TÜKETİCİ. HAKEM HEYETİNE BAŞVURUYU SAĞLADIM.
Bu görüntüsünü aldığın fotoyu yada videonun linkini bizimle paylaşır mısın bende bu testi yapmak isterim benim tv ye

Son düzenleme:
Benim lg nanocell 55'te de aynı problem vardı. Bu bir ips problemi mi acaba?

Benim lg nanocell 55'te de aynı problem vardı. Bu bir ips problemi mi acaba?
Daha önce yazdım. Tekrar tazeleyeyim.

Kardeşime Vestel 65 UA9090 TV aldık. IPS panelli. Adama öyle bir TV düştü ki, Kendisi çok sıkı bir maç seyircisi. Resmen futbol ansiklopedisi adam. Aldığı TV'de arka planda zerre kadar gölge, led bar görüntüsü, IPS ışıması, sehim, vs. yok. Evine her zaman gittiğimde bunu ona vurguluyorum. Maç seyrediyoruz. İnanın, kendimi zorluyorum. Hiç bir gölge göremiyorum. Maşallah diyeyim.

Vestel kusursuz bir TV yapmış. Aynı modelin diğer TV'leri de böyle olabilir.

Merhaba bende de 65pus8808 cihazında aynı sorun var. Ama senin görseldeki kadar belirgin değil çizgiler seninki çok çok net. Servise sordum gelip baktı philips müş.hiz. Arayıp derdinizi anlatın kayıt açtırın gelip ürünü alalım demişlerdi 1 hafta önce ama ben aramadım daha sırf bu süreçlerle uğraşmaya vaktim olmadığı için. Benim ürünüm 6 aylık cihaz ilk günden beri vardı hep göz ardı ettim açıkcası. Siz ürünü hangi mağazadan aldınız? Bir de sorununuzu ilk olarak servise mi ilettiniz yoksa philips müş.hizmetlerine mi? Sizin sürecinizi merakla takip ediyorum
merhabalar benim ilk cihazda ilk günlerde fazla belli olmuyordu 15 gün sonra belli olmaya başladı.servisle iritbata geçtim arkadaşlar sağolsun hemen değişim yazdılar ilk 30 gün olduğu için yeni gelecek tv içinde üzerine basa basa sordum aynı problem varsa model yada marka değiştireceğim dedim ama hiç bir sorun yok sadece sizin tv üretim hatalı dediler yeni gelen tv de ilk gün farl-kettim çğnkü daha fazla idi .
şimdiide onarım yaptırmam için ısrarlla onay bekliyorlar

TPVision denen garabet bir şirketin ithalatında bulunan ve aslında Hollanda Philips ile uzaktan yakından ilgisi kalmamış bir markanın ülkemizde yıllardır DAYATTIĞI hizmet politikası ile ilgili okuduklarıma şaşırdım mı?

Tabi ki hayır :)

Canınızı sıkmanıza gerek yok, bulunduğunuz il veya ilçedeki THH ye bir dilekçe verip delil nitelikli görselleri de sunun, gerekirse bilirkişi ataması yapılmasını talep edin her şekilde paşa paşa değiştirirler.
çok teşekkür edrim adem abi.
zaten dün sabah attıkları mailde onarım için rızamı istiyorlar öğlenden sonra attıkları mailde müşteri memnuniyetsizliği diyorlar.vallahi anlam veremiyorum artık

abi inşallah onaylarlarda değiştitirimm bir dha phılıps mi aman aman

adem abi peki şimdi bunlar benim rızam olmadan cihazı onardık getiriyoruz derler ise ben bu cihazı teslim alayım mı yoksa cihaz yargı sürecinde karar açıklandıktan sonra teslim alayıp deyip geri mi çevireyim?
ilk mesajınızdaki fotoğraftan farklı görselleriniz var mı farklı açılardan vs

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri