Hocam merhabalar. PlayStation cafe açmayı düşünüyorum PlayStation 5 kullanacağım ve 10 adet televizyon alacağım. Uygun fiyatlı bozulmayacak 55 ekran TV arayışındayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
VRR özellikli olmasına dikkat edin. VRR ile akıcılık elde edersiniz.Hocam merhabalar. PlayStation cafe açmayı düşünüyorum PlayStation 5 kullanacağım ve 10 adet televizyon alacağım. Uygun fiyatlı bozulmayacak 55 ekran TV arayışındayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ooooo Başın dertte kardeşim, hoşgeldin diyorum ve önce Xanax srvisimiz için sizi şu köşeye alalımHocam merhabalar. PlayStation cafe açmayı düşünüyorum PlayStation 5 kullanacağım ve 10 adet televizyon alacağım. Uygun fiyatlı bozulmayacak 55 ekran TV arayışındayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Awox'a laf yok, en gıral telefisyon o bikerem, Sizin piley şiteyşın bozukÜstad hayırlı olsun. İşini layıkıyla yapmanı isterim. Ankara'da bir playstation cafeye gittik arkadaşlarla geçen ay. Adam playstation 4 ü AWOX marka televizyona bağlamış. Bir kaç el fifa atalım dedik o rezil görüntüye 2 maç dayanamadan çıktık mekandan![]()
@Adem Helvacı Hocam gerek yok mu sizce ?VRR özellikli olmasına dikkat edin. VRR ile akıcılık elde edersiniz.
Kesinlikle55C735 ya direk![]()
Doğru yerli malı televizyonda mı sorun olacak. Japonlar konsolu yapamamışAwox'a laf yok, en gıral telefisyon o bikerem, Sizin piley şiteyşın bozuk![]()
Bir arkadaşımda Avox vardı. İlk salona girdiğimde kapalıydı tv. "Ay ne güzel gocuman" diye içimden geçirip heveslenmiştim. Sonra açınca televizyonu benim fobilerim orada tetiklendi işte. "Ya böyle çıkarsa" korkusuyla 2 sene alamadımAwox'a laf yok, en gıral telefisyon o bikerem, Sizin piley şiteyşın bozuk![]()
Caponlar yapamamış bu seferDoğru yerli malı televizyonda mı sorun olacak. Japonlar konsolu yapamamış![]()
Sana bir zamzung daha aldıralım hemenBir arkadaşımda Avox vardı. İlk salona girdiğimde kapalıydı tv. "Ay ne güzel gocuman" diye içimden geçirip heveslenmiştim. Sonra açınca televizyonu benim fobilerim orada tetiklendi işte. "Ya böyle çıkarsa" korkusuyla 2 sene alamadım![]()
Abi dur bunun taksitleri biteydi öldürme beniSana bir zamzung daha aldıralım hemen![]()
Oradan çıktık başka bir mekana girdik. Fiyatı neredeyse diğer mekana göre 2 katıydı ama adam PS5+Sony karması yapmıştı. Mübarekte öyle güzel gösteriyorduki aşık oldum o televizyona. Duvara asılı olmasaydı televizyonu öne çekip model numarasına bakacaktımCaponlar yapamamış bu sefer
O değil de abi hakikaten Awox televizyona neden bağlanır ki? Bari vestel vs olsaydı![]()
Bir dahakini düğününde forum arkadaşların alsın sana.Abi dur bunun taksitleri biteydi öldürme beni![]()
Tahmini X89, genelde cafeciler çok tuttu o modeli aslındaOradan çıktık başka bir mekana girdik. Fiyatı neredeyse diğer mekana göre 2 katıydı ama adam PS5+Sony karması yapmıştı. Mübarekte öyle güzel gösteriyorduki aşık oldum o televizyona. Duvara asılı olmasaydı televizyonu öne çekip model numarasına bakacaktım![]()
Kettle alsalar daha makbule geçer şu kombinasyondan sonraBir dahakini düğününde forum arkadaşların alsın sana.
24'' awox neyine yetmiyir değil mi @Curious @Ispanak Namık![]()
X89J kesinTahmini X89, genelde cafeciler çok tuttu o modeli aslında![]()
Möğendiz bacımıza plastik kitıl sözümüz olsunKettle alsalar daha makbule geçer şu kombinasyondan sonra![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.