İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baktım ki ISS konusunda bir iki başlık açılmış, bir başlık da benden olsun. Komşudan otlanma yöntemiyle kullandığım 16 Mbps ADSL, 5-6 cihaz onlar 2 cihaz ben yetersiz gelince şöyle basit bir ISS aramaya başladım. 2 ay ŞokNet'in 16 Mbps ADSL'ini kullandım o da yetersiz geldi biraz da ilgisiz, sonra PoyrazNet'i duydum. Piyasa şartlarına göre çok uygun fiyata internet hizmeti veriyor. Süper değildir elbette ama günlük ev kullanımları için yeter de artar bile. Tüm ISS'lerin zam yaptığı bir dönemde geçiş yaptım geçen yıl Temmuz ayının başında. O zamanlar 24 Mbps 55 TL'ydi. Ardından 80 TL oldu 2022 Ağustos ayından 2023 Şubat ayına kadar 80 TL olarak kullandım ki zam yaptıklarında da yine piyasaya göre en uygun şartlarda olacaklarını söylemişlerdi. Bu ay da 95 TL yapmışlar 24 Mbps için fiyatını. Taahhütsüz olması belki göz korkutabilir ancak zam yaptıkları haliyle bile taahhütlülerden çok çok daha uyguna. O zamanlar mesela VodafoneNet 24 Mbps için 140 TL x 12 ay fiyat isterken ben çok daha uyguna kullanma imkanı buldum. Neden 24 Mbps olduğuna gelirsek, İzmir'in göbeği desek de altyapı kağıt üstünde 82 Mbps, gerçekte 50 Mbps'ye anca çıkıyor. Bu yüzden 24'lük kullanıyorum. Gölcük merkezli bu firma 10 yıl öncesinin yerel İSS'lerinden, daha sonra bu İSS'lere Türk Telekom altyapısı ile ülke genelinde hizmet verme imkanı verilince bu işe de girmiş. Poyraz Wifi ismiyle yine Kocaeli bölgesinde AirFiber hizmeti de var. Bir de bu PoyrazNet ismiyle VDSL, Fiber internet hizmeti tabi. Abonelik sözleşmesini hazırlayıp atıyorlar, çıktı alıp imzalamak gerekiyor. Anlaşmalı kargo ile ücretsiz gönderdim ardından SMS ile bilgilendirip aradılar. Kısa bir süre internet kesintisi oldu ardından hat taşındı, bağlantı bilgilerimi SMS ile attılar, 10 dakika kadar sonra aradılar modem kurulumu yaptırmak için fakat çoktan yapmıştım bile. Çok anlamam bu işlerden fakat Online İşlem menüsündeki hat değerlerimi paylaşayım.
en erken Haziran'a kadar zam yapmayacağını söyleyen, ondan sonra da yine piyasanın uygun fiyatlısı olacağını söyleyen firmanın fiyatları da şu şekilde
Üç ay kullandım, arkama bakmadan kaçtım. İki günde bir kesilir. Her kesintide "siber saldırı altındayız" derler. Aynı alt yapı ve aynı kablolar ile toplamda 5 farklı firmadan internet hizmeti almışımdır geçtiğimiz 20 yıl içerisinde, hiç birisinde bunlardaki kadar sıkıntı yaşamadım.
Ayrıca bu sene çok fena bir enflasyon dalgası gelecek. Depremin faturası henüz masaya gelmedi. Hazır fiyatlar ucuzken en az iki yıllık taahhüt yapmanızı tavsiye ederim "düzgün" bir firmadan.
Bir aralar evet öyle bir "siber saldırı" söylentileri vardı. Akşamları birkaç saat internet yavaşladı kesildi 1 hafta kadar. Ama çok uzun sürmedi toparladılar. Beni memnun eden yanı ıvır zıvır işlerle uğraştırmamış olmaları. Her ay faturamı atarlar ben de öderim başka da ihtiyacım olmaz. ŞokNet'in 16 Mbps dışında bir alternatifi yok bir de üstüne zam yapınca mantıksız geldi, Comnet dedi ki siz Adsl kullanıyorsunuz bizde adsl yok. İptal edip yeniden kurulum ücreti vererek VDSL'e başvurun. Sonra bunlara yazdım ADSL kullanıyorum, kapatmadan hat taşıma yapmak istiyorum. Hallederiz, dediler. Hallettiler. Önce ŞokNet'te sonrasında Poyraz'da, ikinci el aldığım ayağı bile olmayan modemimi sorunsuz kullandım. Bazı büyük firmaların bayileri gibi sırf komisyon için, modeminiz uyumsuz modem satalım derdi de yoktu.
Bir aralar o siber saldırıdayız dediler artık altyapısı mı yetersiz geldi, CGNAT'ta IP'ler mi çakıştı bilinmez akşamları internet bazı bölgelerde sıkıntılıydı. Kişiye göre değişir Turknet alsam 2.5 kat fiyatına yine aynı hizmeti alacağım hemen hemen, çünkü altyapım kötü. Taahhütsüz olması da avantaj, kafama eser çıkıp giderim kimseye hesap vermeden. Yıllar yıllar önce Smile ADSL de az çektirmemişti. Sonra hep Uydunet (kablonet) takılmıştık.
Hatun geçen ay uyardı, ''Adocum TT uyarıyor süremiz bitiyormuş, yeni tarife bulalım'' diye, Mart ayı içerisinde yeni bir tarife seçeceğiz kendimize yine 2 yıl taahhütlü olacak şekilde. Gösterdiği fiyatlara bakatım 150 190 250 abooooo
Hatun geçen ay uyardı, ''Adocum TT uyarıyor süremiz bitiyormuş, yeni tarife bulalım'' diye, Mart ayı içerisinde yeni bir tarife seçeceğiz kendimize yine 2 yıl taahhütlü olacak şekilde. Gösterdiği fiyatlara bakatım 150 190 250 abooooo
TT'nin hizmeti zaten belli. Fiberle bazı yerlerde güzel olsa da, bir şehirde parmakla sayılır mahalleler hariç çok da iyi bir altyapı hizmeti vermiyor. El mecbur bu TT altyapısını kullanıyoruz tabi fakat benim bu altyapıyla alabileceğim hız, ping vs. zaten az çok belli. O zaman neden uçuk fiyatlar ödeyeyim ki ?
Fiber altyapın vardır, iyidir, canın isterse 300 Mbps de alırsın, o zaman ISS'lerij ufak tefek farkları devreye girer. Neden ufak tefek, çünkü altyapılar aynı.
Fakat zaten benim altyapım çok iyi değilken ne diye TT, TurkNet vs. bir sürü para vereyim. Onun yerine yine TT altyapısı ile ekonomik olanı seçmemin akıllıca olduğunu düşünüyorum.
TT'nin hizmeti zaten belli. Fiberle bazı yerlerde güzel olsa da, bir şehirde parmakla sayılır mahalleler hariç çok da iyi bir altyapı hizmeti vermiyor. El mecbur bu TT altyapısını kullanıyoruz tabi fakat benim bu altyapıyla alabileceğim hız, ping vs. zaten az çok belli. O zaman neden uçuk fiyatlar ödeyeyim ki ?
Fiber altyapın vardır, iyidir, canın isterse 300 Mbps de alırsın, o zaman ISS'lerij ufak tefek farkları devreye girer. Neden ufak tefek, çünkü altyapılar aynı.
Fakat zaten benim altyapım çok iyi değilken ne diye TT, TurkNet vs. bir sürü para vereyim. Onun yerine yine TT altyapısı ile ekonomik olanı seçmemin akıllıca olduğunu düşünüyorum.
Haklısınız. Ancak malesef "ucun etin yahnisi" faktörü devreye girdiğinde de elden bişey gelmiyor işte. Siz poyrazda kesinti yaşamayan şanslı azınlık içerisinde olabilirsiniz. Ama bu şirket "çok küçük" bir şirket ve imkanları da aynı ölçüde. Mesela akşam 6'dan sonra ulaşamazsınız. Arıza kaydını online olarak açsanız bile (ki o uygulamaları çalışıyor ama aşırı dandik) buna ertesi sabaha kadar kimse bakmıyor. Başıma geldi oradan biliyorum. Bazen internetin geri gelmesi için tek yapmaları gereken "hat resetlemesi" idi (modem değil) ama işte bunu ancak ertesi sabah yapabildikleri için tüm akşam internetsiz kaldım. Malesef çok sık kesinti yaşadım.
Bu senenin başından beri Türksat'tayım (aynı alt yapı). Şimdiye kadar "sıfır kesinti".
Anlattıklarınız doğru evet. Poyraz'ın imkanları ile Türksat ya da başka bir şirketin imkanları kıyaslanmaz. Türksat'ta 7/24 hizmet var mıydı bilmiyorum fakat docsis altyapısı ile 10 yılda maksimum 3-4 kez yağmurlu fırtınalı havalarda sıkıntı yaşadık. İkisi zaten bina içindeki elektrik sigortasının atmasından kaynaklı. O yönden Türksat kablonetin kendi altyapısı ile verdiği internetten yana bir sıkıntımız olmadı.
Ancak burada bulunduğum yerde sadece TT altyapısı var ve o da çok iyi değil. Yoksa poyrazın küçük bir şirket olduğunu ve akşam belli bir saatten sonra, pazar günleri ulaşılamadığını da biliyorum. Gece 12'ye kadar çalışıyorlardı sanki hafta içleri. Zaten başlığı da ona göre attım, Uygun fiyata internet deneyimi. Süper değil, kullanılmaz da değil. Arada bir şey. Üç dört ISS dışında çoğunda durum benzer zaten.
Poyraz wifi kullanıyorum bölgesel wifi internet dağıtan bir firma ilk yıllarda çok sorun yaşıyorduk.Şu günlerde aşırı yağmurlarda bile pek sıkıntı yaşamıyorum.Verici anteni bana yakın birde gece gec saatlerde 10-15 dakika bir kesinti oluyor tahminim sistemle alakalı bir durum.
Poyraz wifi kullanıyorum bölgesel wifi internet dağıtan bir firma ilk yıllarda çok sorun yaşıyorduk.Şu günlerde aşırı yağmurlarda bile pek sıkıntı yaşamıyorum.Verici anteni bana yakın birde gece gec saatlerde 10-15 dakika bir kesinti oluyor tahminim sistemle alakalı bir durum.Ekli dosyayı görüntüle 6812Ekli dosyayı görüntüle 6813
Bu sanırım AirFiber denen kablosuz şekilde sağlanan internet.
Altyapısı zayıf olan bölgelerde yerel firmalar bu hizmeti sunuyor, 4G modeme göre daha uygun fiyatlarda fakat GSM şebekesi değil antenler üzerinden sunuluyor.
12'lik pakete 15 Mbps hız vermişler, kesintiler olmasa ekmeğine göre köfte denebilir.
Ağustos 2022'den beri P24 VDSL Tarifesini kullanıyorum. 24 Mbps'lik paketin aylara göre dağılımı şu şekilde, Eylül 2022'den Şubat 2023'e kadar 80 TL, Mart 2023'den Temmuz 2023'e kadar 95 TL, Ağustos 2023'ten Şubat 2024'e kadar 150 TL, şimdi Mart ayından itibaren 190 TL ödemeye başlayacağım.
Taahhütsüz kötüdür, enflasyon cart curt deniyor ama taahhütsüz olarak kullanınca da diğer İSS'lere göre avantajlı hale geliyor. Taahhüt, cayma bedeli, aktivasyon ücreti gibi saçma sapan bir ton şeyle uğraşmak yerine güzel şimdilik.
BTK Tarafından PoyrazNET'in lisansının iptal edilmesi nedeniyle PoyazNet internet hizmeti sonlanmıştır.
2 Yıldan biraz daha uzun bir süredir birlikteliğimiz oldu, ufak tefek sıkıntılar dışında iyiydi beğeniyordum. Bir ara "siber saldırıdayız" demişlerdi 1 hafta civarında akşam saatlerinde internette kopmalar oldu. Onun haricinde olumsuz bir olay hatırlamıyorum.
Bugün 14:30'da bağlantım kesildi. Kendine iyi bak Poyraz Taahhütlülerden çok daha uygun fiyata taahhütsüz internet verdin.
Firma tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK) tarafından internet servis sağlayıcı lisansımız orantısızca iptal edilmiştir. Gelinen noktada abonelerimizi mağdur etmeden ve hizmetlerini kesintiye uğratmadan ilerlemek ilk ve tek önceliğimiz olduğunu bilinmesini isteriz.
Öncelikle BTK tarafından lisans iptaline giden sorun hakkında kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz. BTK firmamızdan bir IP adresinin kimin tarafından kullanıldığına dair bilgi talep etmiş firmamızda doğrubilgiyi kendilerine iletmiştir. Ardından BTK tekrar firmamız ile iletişime geçerek ilettiğimiz bu firmanın bir savunma verdiğini ve buna istinaden tekrar ayrıntılı bir cevap vermemiz gerektiğini talep etmiştir. Bu aşamada IP adresini kullanan firmanın savunması ek olarak iletildiği belirtse de iletilmemiştir. Bu talebin ardından firmamız tekrar IP bilgisinin kimin tarafından kullanıldığı bilgisini iletmiştir. BTK tarafından verilen son cevapta denetleme için kurula sokulacağımız iletilmiştir. Kurula katıldığımızda sorunun BTK'ya gönderilen log bilgisi kaynaklı olduğu iletilse de firmamız ilgili IP adresinin BTK'ya gönderilen loglar içerisinde gönderdiğini ilk yazışmasında bildirmiş fakat BTK tarafından farklı bir log bilgisinde de gönderilmesi gerektiği bu aşamada iletilmiş ve sorun anlaşılıp gerekli aksiyon o an alınmıştır. Fakat burada bilinmesi gereken ilgili IP bilgisi ilk yazışmadan itibaren doğru olarak BTK'ya iletilmiş ve kayıtlarında olan bir log yapısında da iletildiği görülmüştür.
Bu olayın ardından BTK tarafından 2024 Mayıs ayında bir karar alınıp 2024 Haziran ayında firmamıza tebliğ edilmiştir. İlgili kararda sadece para cezası verildiği bilgisi iletilmiştir. Firmamız bu karara saygı duyarak itiraz etmemiş ve gerekli para cezalarını ödemiştir. Ardından firmamıza herhangi bir tebliğ yapılmadan 2024 Ağustos ayında lisansımızın iptal edildiği BTK internet sitesinde yayınlanmıştır. İlgili kurul kararları içerisinde hem firmamız hem de farklı firmaların bilgileri bulunduğu görülmüştür. Farklı internet servis sağlayıcılarına yapılan yaptırımlar incelendiğinde ilgili kuruma milyonlarca verinin yanlış/hatalı yada eksik gittiği halde bazı firmalara sadece para cezası verilirken bizim sadece 1(bir) abone kaynaklı hatalı veri göndermemiz nedeniyle hem üst orandan para cezası verilmesi hem de lisans iptali cezası aldığı görülmüştür.
Bu aşamadan sonra firmamız hızlıca ilgili yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurmuş ve hızlı olarak yürütmeyi durdurma kararı alınmıştır. Mahkeme tarafından BTK'nın savunması talep edilmiş ve mahkemeye karşı BTK avukatları tarafından verilen savunmalarda üst perdeden savunmalar yapılarak yargıyı yönlendirmeye yönelik ifadeler kullandığı düşünülmüştür. Yürütmeyi durdurma kararına yönelik BTK'nın yapmış olduğu savunma mahkeme tarafından kabul edilmiş ve 7 gün firmamıza savunma süreci verilmiştir.
Bu aşamada da savunma sürecini beklemeden BTK tarafından lisans iptal bildirimi tekrar BTK sitesinde yayınlanmış ve hizmet sunumunun sonlanması gerektiği üst hizmet sağlayıcılara iletilmiştir. Firmamızın 30.000 civarında olan abone sayısı göz önüne alındığında hukuki süreç aktif olarak devam ederken abonelerin farklı firmaya geçişleri ve hizmet sunumunun iptali yönünde aboneleri bilgilendirmek ve farklı bir firmaya geçişlerini sağlamanın bu sürede infial yaratacağı her ne kadar üst hizmet sağlayıcı olan Türk Telekom tarafına iletilse de kendilerine verilen bilginin bu şekilde olduğu ve normal sürecin dışında ek bir destek olamayacakları iletilmiştir. Kendilerine farklı çözümler iletsek bile herhangi bir şekilde olumlu bir dönüş alınamamaktadır. Diğer taraftan BTK tarafından çağrı merkezi üzerinden yetkilendirme birimine konuyu iletmek istediğimizde hiç bir zaman kendilerine ulaşamadık.
Gelinen noktada hiç bir abonemizin mağdur duruma düşmemesi için yapmış olduğumuz tüm çabalar tek taraflı bırakılmıştır. Ne BTK nede Türk Telekom tarafından süreci son kullanıcı tarafından düzenleyecek ve mağduriyet giderecek bir yaklaşım içine girilmemiştir.
1(bir) abone bilgisi nedeniyle internet hizmet lisansını iptal eden ilgili kurum, karşı tarafta milyonlarca verinin hatalı gittiğini göre göre yanlı yada hatalı bir çok karar vermiştir. Son kullanıcının internet özgürlüğüne karşı oluşacak mağduriyet için ne BTK nede Türk Telekom bir çözüm üretmek istememiştir.
Hukuki sürecimizin bu aşamada devam ettiğini tekraren ileterek kamuoyunun bilgisine sunarız.
BTK Tarafından PoyrazNET'in lisansının iptal edilmesi nedeniyle PoyazNet internet hizmeti sonlanmıştır.
2 Yıldan biraz daha uzun bir süredir birlikteliğimiz oldu, ufak tefek sıkıntılar dışında iyiydi beğeniyordum. Bir ara "siber saldırıdayız" demişlerdi 1 hafta civarında akşam saatlerinde internette kopmalar oldu. Onun haricinde olumsuz bir olay hatırlamıyorum.
Bugün 14:30'da bağlantım kesildi. Kendine iyi bak Poyraz Taahhütlülerden çok daha uygun fiyata taahhütsüz internet verdin.
Firma tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK) tarafından internet servis sağlayıcı lisansımız orantısızca iptal edilmiştir. Gelinen noktada abonelerimizi mağdur etmeden ve hizmetlerini kesintiye uğratmadan ilerlemek ilk ve tek önceliğimiz olduğunu bilinmesini isteriz.
Öncelikle BTK tarafından lisans iptaline giden sorun hakkında kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz. BTK firmamızdan bir IP adresinin kimin tarafından kullanıldığına dair bilgi talep etmiş firmamızda doğrubilgiyi kendilerine iletmiştir. Ardından BTK tekrar firmamız ile iletişime geçerek ilettiğimiz bu firmanın bir savunma verdiğini ve buna istinaden tekrar ayrıntılı bir cevap vermemiz gerektiğini talep etmiştir. Bu aşamada IP adresini kullanan firmanın savunması ek olarak iletildiği belirtse de iletilmemiştir. Bu talebin ardından firmamız tekrar IP bilgisinin kimin tarafından kullanıldığı bilgisini iletmiştir. BTK tarafından verilen son cevapta denetleme için kurula sokulacağımız iletilmiştir. Kurula katıldığımızda sorunun BTK'ya gönderilen log bilgisi kaynaklı olduğu iletilse de firmamız ilgili IP adresinin BTK'ya gönderilen loglar içerisinde gönderdiğini ilk yazışmasında bildirmiş fakat BTK tarafından farklı bir log bilgisinde de gönderilmesi gerektiği bu aşamada iletilmiş ve sorun anlaşılıp gerekli aksiyon o an alınmıştır. Fakat burada bilinmesi gereken ilgili IP bilgisi ilk yazışmadan itibaren doğru olarak BTK'ya iletilmiş ve kayıtlarında olan bir log yapısında da iletildiği görülmüştür.
Bu olayın ardından BTK tarafından 2024 Mayıs ayında bir karar alınıp 2024 Haziran ayında firmamıza tebliğ edilmiştir. İlgili kararda sadece para cezası verildiği bilgisi iletilmiştir. Firmamız bu karara saygı duyarak itiraz etmemiş ve gerekli para cezalarını ödemiştir. Ardından firmamıza herhangi bir tebliğ yapılmadan 2024 Ağustos ayında lisansımızın iptal edildiği BTK internet sitesinde yayınlanmıştır. İlgili kurul kararları içerisinde hem firmamız hem de farklı firmaların bilgileri bulunduğu görülmüştür. Farklı internet servis sağlayıcılarına yapılan yaptırımlar incelendiğinde ilgili kuruma milyonlarca verinin yanlış/hatalı yada eksik gittiği halde bazı firmalara sadece para cezası verilirken bizim sadece 1(bir) abone kaynaklı hatalı veri göndermemiz nedeniyle hem üst orandan para cezası verilmesi hem de lisans iptali cezası aldığı görülmüştür.
Bu aşamadan sonra firmamız hızlıca ilgili yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurmuş ve hızlı olarak yürütmeyi durdurma kararı alınmıştır. Mahkeme tarafından BTK'nın savunması talep edilmiş ve mahkemeye karşı BTK avukatları tarafından verilen savunmalarda üst perdeden savunmalar yapılarak yargıyı yönlendirmeye yönelik ifadeler kullandığı düşünülmüştür. Yürütmeyi durdurma kararına yönelik BTK'nın yapmış olduğu savunma mahkeme tarafından kabul edilmiş ve 7 gün firmamıza savunma süreci verilmiştir.
Bu aşamada da savunma sürecini beklemeden BTK tarafından lisans iptal bildirimi tekrar BTK sitesinde yayınlanmış ve hizmet sunumunun sonlanması gerektiği üst hizmet sağlayıcılara iletilmiştir. Firmamızın 30.000 civarında olan abone sayısı göz önüne alındığında hukuki süreç aktif olarak devam ederken abonelerin farklı firmaya geçişleri ve hizmet sunumunun iptali yönünde aboneleri bilgilendirmek ve farklı bir firmaya geçişlerini sağlamanın bu sürede infial yaratacağı her ne kadar üst hizmet sağlayıcı olan Türk Telekom tarafına iletilse de kendilerine verilen bilginin bu şekilde olduğu ve normal sürecin dışında ek bir destek olamayacakları iletilmiştir. Kendilerine farklı çözümler iletsek bile herhangi bir şekilde olumlu bir dönüş alınamamaktadır. Diğer taraftan BTK tarafından çağrı merkezi üzerinden yetkilendirme birimine konuyu iletmek istediğimizde hiç bir zaman kendilerine ulaşamadık.
Gelinen noktada hiç bir abonemizin mağdur duruma düşmemesi için yapmış olduğumuz tüm çabalar tek taraflı bırakılmıştır. Ne BTK nede Türk Telekom tarafından süreci son kullanıcı tarafından düzenleyecek ve mağduriyet giderecek bir yaklaşım içine girilmemiştir.
1(bir) abone bilgisi nedeniyle internet hizmet lisansını iptal eden ilgili kurum, karşı tarafta milyonlarca verinin hatalı gittiğini göre göre yanlı yada hatalı bir çok karar vermiştir. Son kullanıcının internet özgürlüğüne karşı oluşacak mağduriyet için ne BTK nede Türk Telekom bir çözüm üretmek istememiştir.
Hukuki sürecimizin bu aşamada devam ettiğini tekraren ileterek kamuoyunun bilgisine sunarız.
Gece itibariyle PoyrazNet'ten Millenicom'a geçişim sağlandı. Sabah kullanıcı adı ve şifre girerek bağlantının geldiğini gördüm. İşe yetişme telaşıyla hız testi yapamadım. Uygun bir vakitte bu süreci de bir başlıkta anlatacağım.
Gece itibariyle PoyrazNet'ten Millenicom'a geçişim sağlandı. Sabah kullanıcı adı ve şifre girerek bağlantının geldiğini gördüm. İşe yetişme telaşıyla hız testi yapamadım. Uygun bir vakitte bu süreci de bir başlıkta anlatacağım.
Ucuz her işi severiz de yahnisi tatsız oluyor maalesef. Süreci de iyi yönetemediler. Son 2 gün kala haber vermek saçmalık. 10 gün önceden haber et millet acele etmesin. Pahalı falan ama Türk Telekom babadan devam.
Millenicom ile ilk izlenimler biraz olumsuz gibi. PoyrazNET'te daha stabil bir bağlantım vardı. Acaba çok zaman geçmeden iptal edip başka şeyler mi baksam, önümüzdeki 12 aylık taahhüt süresince daha kötü olabilir mi diye de düşünüyorum.