- Bütçe
- 35000
- Marka Model Bilgisi
- Profilo ,arçelik
Kullanmakta olduğumuz samsung buzdolabı 1 yıldır randıman vermiyor .Yapılan tamir işlemlerinden sonra artık hiç soğutmamaya başladı çoğu tamirci marka modeli duyunca bakmaya bile gelmedi.Gelen arkadaş da gaz + sensör kart değişimi gibi bir çok işlem yaptı ama sonuç daha da kötü sonuçlandı.Bundan önceki modeli aynı sorun vardı , samsung yetkili servisi de düzeltemedi direk yeni dolab verdiler garantinin son yılı yine 2 yıl sonra ayrı sorun başıma gelince artık samsung dan uzak durmak istiyorum.Kullanıdğım model ebat ölçü için bıraktım.
www.samsunglacivert.com
Bu profilo modeli kafama ço güzel yattı boyutlarıda genişliği daha da küçük iken lt hacmi daha büyük olunca çok hoşuma gitti.Ama yorumlarda kronik kapak problemş hakkında konuşanlar olmuş.Şikayet var üzerinden de baktım alt kapağı kapatırken üst kapak açıp kapanıyor bazen açık kalıyor vakum yapmama gibi durumlar olup buzluğun çözülüp karlanma soğutmama problemi ortaya çıkardığı belirtilmiş.
www.trendyol.com
Örnek şikayet video ile belirtmiş
www.sikayetvar.com
Profilo bunun bir özellik olduğunu bir sorun olmadığını taraflarına iletmiş açıkcası bu durum bana garip geldi.
www.profilo.com
Bir kaç yorum da var aynı konu hakkında eticaret sitelerinde.Çoluk çocuk fark etmez alarmda çalmadığından buzluk açık kalıp yine soğutma sorunlarına ilerde yol açar bu durum sanki.
Memnun olanlarda çok bir çok markya baktım illaki kötü yorumlar var bu yorumlara kalırsa dolap alamıyacağım .Kronik sorun mu bu acaba yoksa her çıkan üründe var bazıları fark etmeden kullanıyor mu.Bu model kullanan veya bayisinde satan bir yol gösterebilicek var ise sevinirim.
Her koşulda bu dolapda olmak zorunda değil 25 -35 k arası uzun yıllar götürücek 475 -510 lite bu ebatlarda bir model de olursa olur .Sadece 2 yılda sonra tamircilerin bile gelip bakmayacağı yeni dolap almak zorunda kalmıyacağım bir model arıyorum
RT50K6200S8/TR A+ 516 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı
Bu profilo modeli kafama ço güzel yattı boyutlarıda genişliği daha da küçük iken lt hacmi daha büyük olunca çok hoşuma gitti.Ama yorumlarda kronik kapak problemş hakkında konuşanlar olmuş.Şikayet var üzerinden de baktım alt kapağı kapatırken üst kapak açıp kapanıyor bazen açık kalıyor vakum yapmama gibi durumlar olup buzluğun çözülüp karlanma soğutmama problemi ortaya çıkardığı belirtilmiş.
Profilo Bd2076wexn 542 Litre Xl E Sınıfı Buzdolabı - Fiyatı, Yorumları
Profilo Bd2076wexn 542 Litre Xl E Sınıfı Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Örnek şikayet video ile belirtmiş
Buzdolabında Tasarım Hatası: Kapanan Alt Kapak Üst Kapağı Açıyor, Enerji Ve Gıda Güvenliği Riski!
Profilo için yazılan 'Buzdolabında Tasarım Hatası: Kapanan Alt Kapak Üst Kapağı Açıyor, Enerji Ve Gıda Güvenliği Riski!' şikayetini ve yorumlarını okuma...
Profilo bunun bir özellik olduğunu bir sorun olmadığını taraflarına iletmiş açıkcası bu durum bana garip geldi.
Buzdolabı Kapak Kapanmama Sorunu Hakkında | Profilo Dayanaklı Ev Aletleri
Profilo buzdolabınızın alt kapısı kapanırken üst kapısı veya üst kapısı kapanırken alt kapısı açılıp kapanıyor ise nedenleri ve çözümleri için tıklayın.
Bir kaç yorum da var aynı konu hakkında eticaret sitelerinde.Çoluk çocuk fark etmez alarmda çalmadığından buzluk açık kalıp yine soğutma sorunlarına ilerde yol açar bu durum sanki.
Memnun olanlarda çok bir çok markya baktım illaki kötü yorumlar var bu yorumlara kalırsa dolap alamıyacağım .Kronik sorun mu bu acaba yoksa her çıkan üründe var bazıları fark etmeden kullanıyor mu.Bu model kullanan veya bayisinde satan bir yol gösterebilicek var ise sevinirim.
Her koşulda bu dolapda olmak zorunda değil 25 -35 k arası uzun yıllar götürücek 475 -510 lite bu ebatlarda bir model de olursa olur .Sadece 2 yılda sonra tamircilerin bile gelip bakmayacağı yeni dolap almak zorunda kalmıyacağım bir model arıyorum