Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Profilo Kurutma Makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Engraulis

Gree Fairy 12 Tester
Gold Üye
Herkese merhaba.

Kurutma makinesi almayi düşünüyorum. Tercihim beyaz eşyadan dolayı profilo. Çamaşır makinesi üstüne montaj olacak.

Kurutma makinesinde çalışma mantığı nedir?
Sürekli kullanımda gerekli bakımlar nelerdir?

Bu zamana kadar mesafeli yaklaştım gerçi pek de lazım değil ama malum fırsat varken aldın aldın.
Öğrenciyken yurtta vardı çamaşırı mahvediyordu belki de kullanmasını bilmediğim için olabilir sadece iç çamaşırını atıyordum.
Profilonun 3-4 modeli var sanırım aralarındaki fark nedir?

Şahsen son dönemlerde aşırı konu açılan bu ürünle ilgili Türkiyede gereksiz popüler olduğunu düşünüyorum. Bizim gibi -40 larda yaşamıyorsanız,çamaşırlarınızı iyi sıkan bir makinanız varsa, kurutma için bir odada camı aralık bırakıp kurutma durumunuz varsa hiç bulaşmayın derim. Haklısınız çamaşırların ömrü aşırı kısalıyor, her seferinde dünyanın pamuğunu makinada topluyorsunuz. Harcadığı elektrikte cabası.

Herkese merhaba.

Kurutma makinesi almayi düşünüyorum. Tercihim beyaz eşyadan dolayı profilo. Çamaşır makinesi üstüne montaj olacak.

Bu zamana kadar mesafeli yaklaştım gerçi pek de lazım değil ama malum fırsat varken aldın aldın.
Öğrenciyken yurtta vardı çamaşırı mahvediyordu belki de kullanmasını bilmediğim için olabilir sadece iç çamaşırını atıyordum.
Profilonun 3-4 modeli var sanırım aralarındaki fark nedir?

profılo marka kurutma makınası kullanıyoruz bırkac kurutmada bır fıltrede bırıken toz tuy vs. temızlıyoruz o kadar ,makınayı kullanmaya basladıgımızdan buyana benım farkettıgım camasırların yumusatıcı kokusu uzerınde oluyor balkona vs.asınca dısarıdakı kokular camasırlara siniyor,tabıkı acıl yıkanması gereken bırseyler olunca 2-3 saatte yıkanıp kurumus sekılde hazır oluyor.

Isı pompası havayı ısıtıyor. Bu sıcak hava çamaşırların üzerindeki suyu buharlaştırıyor ve çamaşırları sürekli döndürerek havanın eşit yayılmasını yapıyor böylece giysiler birbirine yapışmadan ve daha hızlı sürede kuruyor

Bana göre avantajları
1-Zamandan tasarruf Elektrik tüketimi hiç yok 2-3 saat çalışma'da 2-3kw civari
2- Kurutmadan çıkan ürünler yumuşacık ve daha temiz kokusu var.
3- Kıl tüy toz daha çok bir pislikleri topluyor.
4-Daha az ütü gereksinimi veya ütü gerek olsa bile daha hızlı kolay ütü oluyor.
5-Alerji ve hijyen evde bebek varsa kıyafetleri ve hassas ciltler için çok faydalıdır.
Kısaca aklıma gelen bunlar

Her yıkama'da fitlereler temizlenecek
Çamaşırlardan çıkan su haznesi var orası 2-3 kuratma yaptıktan sonra doluyor. Onu suyunu dökün ben ciceklere dökürüyorum veya direk çamaşır makinesinin giderine atın boruyu hiç uğraşmayın direk oraya gitsin. Tabi bunu servise söyleyin onlar yapıyor.

Model önerim ise Profilo KM961RCTR çoğunun kişinin kullandığı ve memnun kaldığı ürün. Benim ise ithal ürün olduğu için daha kaliteli oluyor ve fiyatına göre burda en iyilerden oluyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri