Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Sorular Profilo Su Sebili Arızası İade Konusunda Acil Yardım Lütfen..

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ramcoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
15 Temmuz 2025 tarihinde aldığım Profilo SS1161 su sebili 30 Temmuz tarihinde soğutmama sorunundan dolayı servise gitti. Gaz sıkışması dediler onarıp yolladılar. Dün itibariyle yine soğutmamaya başladı. Müşteri hizmetlerini ve satın aldığım yeri aradım. Servis arıza tespit ettiğinde, iade istiyorum dedim onarım istemiyorum. Ona servisin karar vereceğini arıza varsa onarılacağını, onarılamazsa değişim yapılacağını söylediler. Ama ben istemiyorum. 1 ayda 2. kez arıza veren ürünü artık onarılsa da istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim, yarın için servis çağırdım. Servise belirtmem gereken hususlar varsa yardımcı olur musunuz? @Adem Helvacı

Servisi arayıp iade için tutanak tutulmasını aksi taktirde hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. Hakem heyetine başvuru yaparsanız da tamir yaptırmayın. Seçimlik haklarından ücretsiz onarım kullanılmış diyerek iade talebini reddederler. Gerçi servis yerine müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak daha iyi olabilir.

Servisi arayıp iade için tutanak tutulmasını aksi taktirde hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. Hakem heyetine başvuru yaparsanız da tamir yaptırmayın. Seçimlik haklarından ücretsiz onarım kullanılmış diyerek iade talebini reddederler. Gerçi servis yerine müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak daha iyi olabilir.
Servisten gelen arkadaş anlayışlı çıktı hocam. 1 ay içinde 2. kez aynı arızadan dolayı onarmak istemiyorum direk değişim isteyim dedi. Ben de kabul ettim. Servis fişini de verdi bana tüketici onarım istemiyor 2. kez arızadan dolayı değişim diye servis raporu verdi sağolsun.

Servisten gelen arkadaş anlayışlı çıktı hocam. 1 ay içinde 2. kez aynı arızadan dolayı onarmak istemiyorum direk değişim isteyim dedi. Ben de kabul ettim. Servis fişini de verdi bana tüketici onarım istemiyor 2. kez arızadan dolayı değişim diye servis raporu verdi sağolsun.
kanunen hakkınız bu zaten
2 defa aynı arıza
3 defa farklı arızada

servis fişlerini paylaşsaydınız aynımı değil mi daha net anlaşılırdı.

İlk 6 ayda direk değişim hakkınız vardı. Servis o zaman onu söyleseydi iyi niyetli düşünürdüm.

kanunen hakkınız bu zaten
2 defa aynı arıza
3 defa farklı arızada

servis fişlerini paylaşsaydınız aynımı değil mi daha net anlaşılırdı.

İlk 6 ayda direk değişim hakkınız vardı. Servis o zaman onu söyleseydi iyi niyetli düşünürdüm.
Söyledi hocam. Aslında ben iade yoluna gitmek istiyordum ama siemens, bosch, profilo hep aynı üretim diye yeni alacağımın iyi olacağı durumunu kestiremedim direk değişimi kabul ettim. İade hakkımın da olduğunu söyledi teknisyen. Notunada "daha önce gaz şarjı yapılan cihaz tekrar tıkandığı görülmüştür, tüketici onarım istemiyor" diye yazmış. Biraz ters bi konuşma olsaydı dilekçeler hazırlamıştım zaten 6502 sayılı kanunun 11. maddesine göre. Onu verecektim hem servise, hem bayiye. Gerek kalmadı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri