- Bütçe
- 20k-35k
- Marka Model Bilgisi
- Vestel 55QA9700
PS5 ile fark edilebilir gecikme olmadan kullanabileceğim evladiyelik 55/58/60 inç TV önerilerinize açığım, OLED isterdim fakat saatlerce aynı resmi yüksek parlaklıkda gösterebilir bundan dolayı OLED hem kullanımım için hem de fiyat olarak tercihim değil, lakin TV konusunda uzman değilim belki OLED çok önerilirse geçebilirim. Neticede 4K çözünürlük olsun, 60HZ gayet yeterlidir, renk skalası pek umurumda değil benim için zaten 3 renk var RGB, önemli olan kalite. Günümüzde marka kalitesindense model kalitesi daha ölçülebilir, bundan dolayı buradaki uzmanların önerilerini dinlemek istiyorum.
Arkadaşım 58inç Toshiba A101'den aldı tavsiye etti fiyatından dolayı (16bin TL) ama pek güvenemedim kim bilir kaç ay sonra başı ağrır bilemedim. Benim yıllardır televizyonum Samsung 1080p 2015 model 50 inç, eşekden inip yarış atına bineceğim diyebilirim
Bana önerilen 1. opsiyon Vestel 55QA9700 Vestel bayi fiyatı 22bin TL
2. opsiyon da LG 55UR91006LA internette fiyatı 27 bin tl, fiyat farkı kaliteden kaynaklıysa hakediyorsa veririm
Eğer bu 2 opsiyondan daha iyi kaliteden ödün vermeyen fiyat/performans TV modelleri biliyorsanız önerileriniz için teşekkür ediyorum
Arkadaşım 58inç Toshiba A101'den aldı tavsiye etti fiyatından dolayı (16bin TL) ama pek güvenemedim kim bilir kaç ay sonra başı ağrır bilemedim. Benim yıllardır televizyonum Samsung 1080p 2015 model 50 inç, eşekden inip yarış atına bineceğim diyebilirim
Bana önerilen 1. opsiyon Vestel 55QA9700 Vestel bayi fiyatı 22bin TL
2. opsiyon da LG 55UR91006LA internette fiyatı 27 bin tl, fiyat farkı kaliteden kaynaklıysa hakediyorsa veririm
Eğer bu 2 opsiyondan daha iyi kaliteden ödün vermeyen fiyat/performans TV modelleri biliyorsanız önerileriniz için teşekkür ediyorum