Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Regal 58R754U

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tugi136
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tugi136

Araştırmacı
Araştırmacı
Adem abi merhaba 2 defadır Regal 58R754U indirime giriyor. 6.999 TL den satılıyor. Özelliklerini merak ediyorum.

O teşhir ürünleri teşhir diye verilmiyor ki. Onlar da diğer ürünler gibi satılmak üzere topluca geliyor, birisini kutudan çıkartıp aylarca canına okuyup sonra ya birisine sıfır diye satıyorlar ya da, bir sürü ya da senaryosu var.

Bilmeniz gereken tek şey, hiç zarar etmiyor olmaları.
Teşhir ürünleri eğer sizin Philips SSH videosunda dediğiniz gibi toparlanıp yeniden sıfır gibi paketleniyor ise çok kötü. Media Markt teşhir ürünü olduğunu belirterek ürün satıyor ama hepsinde yapıyor mu bilmiyorum tabi. Ben Vatan Bilgisayar'a gitmiştim görmek için.

Teşhir ürünleri eğer sizin Philips SSH videosunda dediğiniz gibi toparlanıp yeniden sıfır gibi paketleniyor ise çok kötü. Media Markt teşhir ürünü olduğunu belirterek ürün satıyor ama hepsinde yapıyor mu bilmiyorum tabi. Ben Vatan Bilgisayar'a gitmiştim görmek için.
3-5 günlükler neyse de, 3-5 aylıkların satıldığını biliyorum sıfır diye.
Servis ayartmalar, adamına göre ürün satmalar vs vs.

Üzücü, kurumlarda, toplumda ortalama bozukluk, sahtekarlık ne kadar ise burada da aynı oranda vardır maalesef.
Meslektaşlar bana çok kızıyor ürettiğim içeriklerden dolayı fakat 50 yıllık ömrümün en az 40 yılını sektörde geçirmiş birisi olarak yaşadığım gördüğüm şahit olduğum ve işçi olarak uyguladığım birçok şeyden öyle midem bulandı ki artık, beni çok eleştirip ''Madem öyle tıkır tıkır işleyen şirketi niye devrettin?'' diye soranların anlayamayacağı şekilde bu halka yapılanlara karşı bir direnç sergileyebilecek arayışlara girmeye karar verdim.

Bakın göreceksiniz, yıllar sonra bizim bu mücadelemiz insanlara örnek olacak, şu an bu sektörde bu şekilde içerik sunan bizden başka hiçbir mecra yok ancak 1-2 sene içerisinde bunların artık oluşmaya başladığına şahit olacaksınız.

Ondan sonra ben köşeme çekilip keyif kahvemi içebilirim bayrağı genç ve azimli dostlarıma devrederek :ok

Sağolun, videolarınızın tamamını seyretmedim ama su sıçraması sonucu bozulan bir COF videonuz vardı. Daha önceden televizyon tamiri de yapmış mıydınız?

Sağolun, videolarınızın tamamını seyretmedim ama su sıçraması sonucu bozulan bir COF videonuz vardı. Daha önceden televizyon tamiri de yapmış mıydınız?
1979 dan beri tv tamir sekötürnün içerisindeyim :)
PL504 PY88 kodlu lambalı tv lerin zamanından beri.
Söyleyince garip geliyor herkese ama ilk lamba değişikliğimi 6 yaşımda yapmıştım babamın ellerimi tutup nasıl söküp takacağımı göstermesi ile :D
Güzel yıllardı.
Sonra transistörlü, sonra entegreli, sonra renkli tv, sonra kumandalı tv, S bandı Hyper Bant vs derken LCD ve Plazmalara 2000 lerde geçtik.
Yani yaklaşık 40 senedir kesintisizbu sektörün içerisindeyim. :)

Şöyle örnek vereyim.
HKC aslında FSA teknolojisi ile yani VA tabanblı üretim yapar ancak bir modeli var ki bu model IPS tabanlıdır.
BOE de normalde her zaman ADS teknolojisi ile yani IPS tanablı üretim yapar ancak bu modelde UV2A teknolojisi ile yani VA tabanlı üretime sahiptir.

Şu an IPS panel bir Dijitsu 50DS8500 ile VA panel Onvo 55F900 modelini izliyorum, az önce Gelincik filmi vardı Cüneyt Arkın ve Fatma Girik ile olan, futbol yok hızlı sahne yok birşey yok ancak kamera yatay hareket ettiğinde çok belirgin vertical banding görüyorum.

Yani her panel tipinin kendince avantajı var olsa da dezavantajları da var. IPS renkleri iyidir hoştur ama kendince yan etkileri de çoktur.
İyi günler. Dijitsu 50DS8500 için panel ve teknik bilgileri var mı? 6 bin TL civarı bir fiyata almak mantıklı mıdır?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri