Sana sıradışı bir öneride bulunayım ve Şımart Teknolojinin Katya Z modelini incelemeni önereyim.
Biz yerinde gördük ürünleri, hatta sanırım bugün yarın elimize de ulaşmış olur inceleme amaçlı. Aynen Midea klimalarda olduğu gibi uzun soluklu hatta uzuuuuuun soluklu testlere tabi tutacağız ürünü. Robot konusuna yazılımsal olarak farklı bir bakış açısı getirmişler. Kodlamalarını yapan ekiple de tanıştık. Satış sonrası hizmetlerde ise bir gram dahi üzülmeyeceğinizi düşünüyorum.
Midea M7 de yaşadığımız hüsran sonrası bu bize ilaç gibi geldi ancak tabi yine nihai karar sizin
Arzu ederseniz
+90 552 642 8208 numaradan wp den ulaşın, benim de selamımı iletin. Adlarının hakkını veriyor, si,zi oldukça şımartıyorlar. ürünleri güzel, ilgileri güzel, daha ne olsun dedik biz.
Ben tebdil olarak arama yaptım müşteri hizmetlerine mesela. Sonra sesimi tanımış olabilirler diye düşünüp farklı isimle eşime de arattım. Bizde bu firmanın akıllı ampul, akıllı tartı, su baskın alarmı, gaz kaçak dedektörü, kamera güvenlik seti vs vs çok sayıda ürünü var. Hatta yakın zamanda Akıllı Kumandalarını tanıtacağız sizlere. Tek uygulama üzernden evdeki wifi özelliği olmayan ürünleri dahi bu alet sayesinde akıllı hale getirip uzaktan telefondan yönetebiliyorsunuz vs.
Neden anlattım tüm bunları? Bakış açıları çok farklı, bizden çocuklar, genç girişimciler.
Dur yaaaa çok eskiden bir traş bıçağı reklamı vardı o geldi aklıma OKUMUŞ ÇOCUKLAR . bulursam videosunu ekleyeyim Alidesidero. Özkan babayı da rahmetle anmış olalım.