Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ROBOT SÜPÜRGE TAVSİYESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yvzbyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yvzbyy

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30-40
Marka Model Bilgisi
ROBOROCK VEYA XİAOMİ VS
SEVGİLİ DOSTLAR 3+1 110 M2 EVİM İÇİN ROBOT SÜPÜRGE ARAŞTIRIYORUM. İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER AŞAĞI ÇIKARDIM. BÜTÇEM 30-40 BİN TL CİVARINDA TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

1-OTOMATİK MOP YIKAMA KURUTMA
2-LOP KALDIRMA HALILARI ISLATMASIN
3-ÇEKİŞİ GÜÇLÜ OLSUN(EV ÇOK KİRLENMİYOR EVCİL HAYVAN YOK)
4-KENAR KÖŞE TEMİZLİĞİ VE FIRÇA ÖZELLİKLERİ İYİ OLSUN.

İSTASYONLU OLMASI VE EN AZ SORUNLU OLMASI TERCİHİM OLUR.

ROBOROCK VE XİAOMİ ÖNERİLEN MARKALAR SANIRIM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Roborock Qrevo L
Dreame L40 Ultra
Dreame X40 Ultra

Dreame L40 Ultra CE bu model de var amazonda şuan 35 bin. Ama bu biraz özellik olarak kırpılmış hali.

Örnek paspas yıkama kurutma var fakat soğuk su ile yapıyor. Diğer modeller sıcak su ile yapıyor daha temiz ve bakteri oluşmuyor. Engel tanıma veya etraf tarama diğerleri kadar gelişmiş değil. Ama yinede iş görür orta ile üst segment arası bi cihaz youtube bolca videoları var izlemeni tavsiye ederim

Bu üç modeli inceleyin. Aralarında en üst özellik x40 ultra'da var. Diğerleri de kötü değil.

Ben Dreame L40 Ultra AE modeli kullanıyorum çok memnunum. 2 hafta önce almıştım indirime girmişti 33 bine.

Zaten robot süpürge işinde başı çeken iki marka var dreame ve roborock

Son düzenleme:
Kaçmaz bu indirimler gece geliyor sadece.
50 bin süpürge 35 bine düştü
38 bin olan süpürge 26 bine düştü

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260219_224154_com_kiwibrowser_browser_ChromeTabbedActivity_edit_594778033380297.webp
    Screenshot_20260219_224154_com_kiwibrowser_browser_ChromeTabbedActivity_edit_594778033380297.webp
    48.1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20260219_224212_com_kiwibrowser_browser_ChromeTabbedActivity_edit_594766151311135.webp
    Screenshot_20260219_224212_com_kiwibrowser_browser_ChromeTabbedActivity_edit_594766151311135.webp
    47.8 KB · Görüntüleme: 42
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri