Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

robot süpürge

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sunaetik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sunaetik

Yeni Üye
Yeni Üye
herkese iyi akşamlar. robot süpürge alemini hiç bilmiyorum. özellikleri çok çeşitliymiş. moplu modeller hep önüme düşüyor. bu özelliğe sahip olmayan modelleri göremiyorum. bana sadece süpürge yeter, normal, haritalama yapsın, standart bir hareket kabiliyeti ve güce sahip olsun istiyorum. siz ne önerirsiniz? 5000e ne bulunur? teşekkürler.

herkese iyi akşamlar. robot süpürge alemini hiç bilmiyorum. özellikleri çok çeşitliymiş. moplu modeller hep önüme düşüyor. bu özelliğe sahip olmayan modelleri göremiyorum. bana sadece süpürge yeter, normal, haritalama yapsın, standart bir hareket kabiliyeti ve güce sahip olsun istiyorum. siz ne önerirsiniz? 5000e ne bulunur? teşekkürler.
5000 kısmı biraz sıkıntı maalesef.
Ayrıca robot süpürge sisteminde tüm parayı tüketen sistem motorlar, anakart, işlemci, yazılım sistemi. Mop için ihtiyaç olan tek unsur plastik hazne, 1 adet motor, 1 adet de hortum :) (Minicik olanlardan)

Yani bugün televizyonları smart olmadan neden üretmiyorlarsa, robot süpürgeleri de genelde o nedenle mopsuz üretmiyorlar.

Var olmasına var da alınır mı kısmı ciddi derecede tartışmaya açık.

Almış olmak için almak demek, 5bini de çöpe atmak demek olabilir.

Peki kullanışlı mı bunlar? Ben de düşünüyorum mesela,bırakayım ortalığa ne var ne yok süpürsün. Tozları da gitsin haznesine boşaltsın :(

Peki kullanışlı mı bunlar? Ben de düşünüyorum mesela,bırakayım ortalığa ne var ne yok süpürsün. Tozları da gitsin haznesine boşaltsın :(
evi kabul edilebilir bir temizlikte tutmak için iyi görünüyor. istasyonlu olandan alman gerek tozunu boşaltması için. onlar çok pahalı

5000 kısmı biraz sıkıntı maalesef.
Ayrıca robot süpürge sisteminde tüm parayı tüketen sistem motorlar, anakart, işlemci, yazılım sistemi. Mop için ihtiyaç olan tek unsur plastik hazne, 1 adet motor, 1 adet de hortum :) (Minicik olanlardan)

Yani bugün televizyonları smart olmadan neden üretmiyorlarsa, robot süpürgeleri de genelde o nedenle mopsuz üretmiyorlar.

Var olmasına var da alınır mı kısmı ciddi derecede tartışmaya açık.

Almış olmak için almak demek, 5bini de çöpe atmak demek olabilir.

anladım. özelliği mühim değil. dolaşsın işte ev büyük. bütçeye uygun ne vardır memnun kalınan?
O Halde şöyle yapsak size uygun olur mu?

En azından bilinen bir marka olsun ki sorun olduğunda muhatabınız belli olsun.
Bütçenize göre 300 400tl daha fazla ancak değer.

Grundig VCR 2131 Robot Süpürge+Mop

uygun hocam. kolum kopacak yoksa. :giggle:
Xiaomi gibi markaların da ürünleri var olsa da SSH konusunda en azından bu kalemdeki ürünler için güvenemiyorum.
Şimdiden güzel günlerde kullanın, kolceezleriniz dert çekmesin :ok
Bizim Hatunun robot tekerler arızası verdi Çin'den yedek parça istedik bekliyoruz, Sizi en iyi @Yelda Helvacı anlar :D

Şimdiden güle güle kullanın. Yokluğu büyük dertmiş arıza yaptığında anlamış oldum.
Arkadaşlarım xaomi aldılar en uygun fiyatlı olanından sanırım 6 bin cıvarıydı. Memnunlar mob özelliği de var.

Bu konuyu yeni gördüm. Evimde bir senedir Roborock S7 MaxV Ultra kullanıyorum, ve son 2 senede birçok farklı robot süpürge kullandım.
Eğer oralara buralara takılmasın, kaybolmasın diyorsanız kesinlikle LiDar sensörlü olanlardan alın. Tepesinde şapka gibi ayrı bir ünite olan ürünler genelde bunlar. Farklı sensörleri, kameraları olanlar da var. İnternette çok detaylı araştırmalarını bulabilirsiniz.

Kendinden istasyonlu olanlar güzel, suyunu doldurmakla toz haznesini boşaltmakla uğraşmıyorsunuz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri