Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Samsung 50MU7000 Led Bar Sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ugrbbr

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, Forum hayırlı olsun öncelikle.

Ekranda mercekler belirgin bir şekilde gözüküyor. Hatta deli gibi ultraviyole ışık saçıyor yanlışım yoksa. Ekrana baktıkça gözlerin sulanıyor.

İstanbul/Bahçelievler için güvenilir bir usta&servis var mıdır ? Gelip evde tamirini yapabilecek. Orjinal merceklerin fiyatı bu kadar , yan sanayi şu kadar şeklinde bilgi verebilecek. Yaptığı işe garanti verebiliyor mu ?

Ben Adem abi ile mailleşmiştim bu konuda, beni Ali ustaya yönlendirdi fakat Ali usta rahatsızım demişti. Ben de 3-4 gün sonra tekrar yazıp geri dönüş alamayınca daha da darlamak istemedim ne ustayı ne Adem abiyi.

Teşekkürler.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Son düzenleme:
Led barlar arızalı değişmesi gerekli

Valla böyle konularda ne yalan söyleyeyim, bir tık pahalı olduklarını bilmeme rağmen yasal bir muhatap olmalarının da önemli olması nedeniyle sanki yetkili servisin müdahale etmesi daha doğru gibi geliyor bana.

50'' ürünü evde sökmek istemeyebilirler hatta yetkili servis ise kolay kolay sökmezler. Panelin kırılma riski malumunuz.

Sorduğunuz sorunun cevabını verebilmek isterdik ancak bu devirde usta önermek bazı konularda intihara eşdeğer bir sonuç doğurabiliyor ne yazık ki :(

Valla böyle konularda ne yalan söyleyeyim, bir tık pahalı olduklarını bilmeme rağmen yasal bir muhatap olmalarının da önemli olması nedeniyle sanki yetkili servisin müdahale etmesi daha doğru gibi geliyor bana.

50'' ürünü evde sökmek istemeyebilirler hatta yetkili servis ise kolay kolay sökmezler. Panelin kırılma riski malumunuz.

Sorduğunuz sorunun cevabını verebilmek isterdik ancak bu devirde usta önermek bazı konularda intihara eşdeğer bir sonuç doğurabiliyor ne yazık ki :(
7.000 TL fiyat verdi Samsung Yetkili Servis. Yine @Tesla nın verdiği linkten alıp, ortalık biraz daha sakinleşince usta arayışına geçmeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler abi. ?

Panel arızalı 7000tl bune ya lütfen başka tv tamircikerinden fiyat alın yada linki ni verdiğim led bar ı kendinize güveniyorsanız Adem helvacının ve vestelojinin YouTube kanalındaki led bar değişim videolarına göre kendiniz değiştirin insaf yahu

Panel arızalı 7000tl bune ya lütfen başka tv tamircikerinden fiyat alın yada linki ni verdiğim led bar ı kendinize güveniyorsanız Adem helvacının ve vestelojinin YouTube kanalındaki led bar değişim videolarına göre kendiniz değiştirin insaf yahu
Hocam, Adem abi direkt led bar dedi sorun için ben de aynı şekilde söyledim yetkili servise. Hanımefendi bir saniye bakıyorum deyip fiyata direkt 7.000 çekti ben de aşırı şaşırdım. Hatta Tv'yi 3.000 e almıştım. Tamam o zaman fiyatı bu zaman fiyatı kıyası yanlış olur da. Bu kadar da olamaz abi. Dayımın oğlu Elektronik öğretmeni kendi LG tv si için de yapmıştı ama küçük ekranlıydı o. Ona rağmen 1 günümü aldı ve lanet okudu yani. :) Bakalım onu kandırıp ikna edebilirsem beraber yapabilirsek yaparız. Ya bozucaz ya da yapıcaz abi ne yapalım.

Abi hallettik kuzenle. Ben baştan vakumla paneli kaldıramazsak patlarız diye düşündüm de valla 2 kişi yanlardan kastırmadan ortadan kaldırdık gram esnetmeden kaldırdık, tehlikeli de o kadar da değilmiş :). Ya videolarda aşırı basit gözüküyordu da çerçeveyi çıkarması ayrı dert İlk kez yaptığımız için heralde, hele yeni aldığımız led barlar o dişleri girmemesi ayrı kanserlik olay zaten. Led barın üst tarafı tam oturmuyor diye törpüledik hafif tak diye oturdu,2 parça olur ya hani üst parça acayip kasılıyor ama ek parçası tak diye geçiyor o deliklere. . En kolay kısmı led bar takarız diye düşünürken hepsi birbirinden zor oldu valla ama en nihayetinde halletik abi. Her şeyi yaptık taktık hop ekranda bir leke kaldı pislik yapışmış panele. Artık yapacak bişey yok bugünün hatırası olsun diye üşendik TV'yi kaldırdık yerine asıcaz. Şansa o toz tanesi de düştü aşağıya :D komedi durum ya. Ama totalde 900 e halletmiş olduk. Sağ olun abi. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Abi hallettik kuzenle. Ben baştan vakumla paneli kaldıramazsak patlarız diye düşündüm de valla 2 kişi yanlardan kastırmadan ortadan kaldırdık gram esnetmeden kaldırdık, tehlikeli de o kadar da değilmiş :). Ya videolarda aşırı basit gözüküyordu da çerçeveyi çıkarması ayrı dert İlk kez yaptığımız için heralde, hele yeni aldığımız led barlar o dişleri girmemesi ayrı kanserlik olay zaten. Led barın üst tarafı tam oturmuyor diye törpüledik hafif tak diye oturdu,2 parça olur ya hani üst para acayip kasılıyor ama ek parçası tak diye geçiyor o deliklere. . En kolay kısmı led bar takarız diye düşünürken hepsi birbirinden zor oldu valla ama en nihayetinde halletik abi. Her şeyi yaptık taktık hop ekranda bir leke kaldı pislik yapışmış panele. Artık yapacak bişey yok bugünün hatırası olsun diye üşendik TV'yi kaldırdık yerine asıcaz. Şansa o toz tanesi de düştü aşağıya :D komedi durum ya. Ama totalde 900 e halletmiş olduk. Sağ olun abi. Teşekkürler.
Adınıza çok sevindim

Abi hallettik kuzenle. Ben baştan vakumla paneli kaldıramazsak patlarız diye düşündüm de valla 2 kişi yanlardan kastırmadan ortadan kaldırdık gram esnetmeden kaldırdık, tehlikeli de o kadar da değilmiş :). Ya videolarda aşırı basit gözüküyordu da çerçeveyi çıkarması ayrı dert İlk kez yaptığımız için heralde, hele yeni aldığımız led barlar o dişleri girmemesi ayrı kanserlik olay zaten. Led barın üst tarafı tam oturmuyor diye törpüledik hafif tak diye oturdu,2 parça olur ya hani üst parça acayip kasılıyor ama ek parçası tak diye geçiyor o deliklere. . En kolay kısmı led bar takarız diye düşünürken hepsi birbirinden zor oldu valla ama en nihayetinde halletik abi. Her şeyi yaptık taktık hop ekranda bir leke kaldı pislik yapışmış panele. Artık yapacak bişey yok bugünün hatırası olsun diye üşendik TV'yi kaldırdık yerine asıcaz. Şansa o toz tanesi de düştü aşağıya :D komedi durum ya. Ama totalde 900 e halletmiş olduk. Sağ olun abi. Teşekkürler.
Vay beeee, bak öpülesi eller bunlar işte.

Şimdi abi, şu işe 2500 3000tl deselerdi, iş normal yoldan yapılsaydı, onlar para kazansaydı ve sen de riske girmeseydin ne güzel olmazmıydı?

Biz bunları yazınca esnaf dostlar bize ''Adem Helvacı dükkan kirası kaç para biliyon mu?'' diyor

İyi de babacım sen asgari ücret kaç para onu biliyon mu?

900, sen de ki 1000tl led bar, 2000tl de işçilik Allah bereket versin abi bir yetkili servisin sadece tek bir televizyondan 6.000tl para kazandığı nerede görülmüş?

Yahu ÜRETEN o parayı kazanmıyor.

Ondan sonra işler kesat, kiralar yüksek, hayat zor bla bla

Hayat zor değil kardeşim, hayatı biz zorlaştırıyoruz kedimize, açgözlülüğümüzle.

Vay beeee, bak öpülesi eller bunlar işte.

Şimdi abi, şu işe 2500 3000tl deselerdi, iş normal yoldan yapılsaydı, onlar para kazansaydı ve sen de riske girmeseydin ne güzel olmazmıydı?

Biz bunları yazınca esnaf dostlar bize ''Adem Helvacı dükkan kirası kaç para biliyon mu?'' diyor

İyi de babacım sen asgari ücret kaç para onu biliyon mu?

900, sen de ki 1000tl led bar, 2000tl de işçilik Allah bereket versin abi bir yetkili servisin sadece tek bir televizyondan 6.000tl para kazandığı nerede görülmüş?

Yahu ÜRETEN o parayı kazanmıyor.

Ondan sonra işler kesat, kiralar yüksek, hayat zor bla bla

Hayat zor değil kardeşim, hayatı biz zorlaştırıyoruz kedimize, açgözlülüğümüzle.
Maliyetten dert yanan bu işi yapmasın. 2000 TL işçilikle o dükkan dönmüyorsa kapatsın çünkü iş hacmi yetersizdir bariz. Yapabilen biri yapsın piyasayı boşaltsın. Ama bu demek değil ki vergisiz faturasız satış yapılsın. Ben her türlü faturasız işleme karşıyım. Mahalle arasındaki esnaf da kesecek faturasını. He derseniz ki büyük firmalar kesiyor da ne oluyor, vergi affı geliyor. Buna bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok. En azından 5 sene daha yok.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri