Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 55QN90B İlk izlenimlerim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

YusufAksoy55

Meraklı
Meraklı
Merhaba, LG Oled ve Samsung Neo Qled arasında kalmıştım, Neo Qled 55QN90B yi satın aldım kurulum esnasında öyle yüzeysel testler yaptık, tabi ardında ben saatlerce kurcaladım testler yaptım ve iyiki bu TV yi almışım dedim gerçekten premium kalite.

Siyah performansı Oled e çok yakın çok beğendim, parlaklık ve renk doğallığında Oled den daha iyi bence, ilkkez Samsung Tv kullanıyorum Arayüzü gayet basit olması gerektiği gibi.Ses performansı beni tatmin etti extra soundbar a ihtiyaç duymam.

Genel anlamda gayet memnun kaldım HDR ve FPS Testleri de yaptım gayet başarılı ve gözalıcı, sizi her konuda memnun edecektir diye düşünüyorum.Kendi çektiğim görüntüler bu şekilde.(iPhone 14 Pro ile çekildi)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
Güle güle kullanın. Hızlı sahnelerde, maçlardaki durumu nasıl acaba?
Gerçek 60FPS videolarda gayet akıcı takılma yok fakat Normalde 25-30 FPS olan dizi filmlerde yapay zeka 60-30 fps arasında gidip geliyor o biraz sinir bozucu onun ayarı varmı bilmiyorum filmin orijinali neyse o şekide gösterde keşke hep , 120 hz videolarda da cok nadiren takılmalar gördüm o maalesef olmaz zorunda sanırım, maçları henüz test edemedim ona bakıp ayrı konu açacağım.

Gerçek 60FPS videolarda gayet akıcı takılma yok fakat Normalde 25-30 FPS olan dizi filmlerde yapay zeka 60-30 fps arasında gidip geliyor o biraz sinir bozucu onun ayarı varmı bilmiyorum filmin orijinali neyse o şekide gösterde keşke hep , 120 hz videolarda da cok nadiren takılmalar gördüm o maalesef olmaz zorunda sanırım, maçları henüz test edemedim ona bakıp ayrı konu açacağım.
Sen bu ayarları denedin mi hocam? Bir dene istersen belki faydası olur.

Son düzenleme:
Sen bu ayarları denedin mi hocam? Bir dene istersen belki faydası olur.

Pek fırsatım olmadı bu akşam denerim bu ayarları teşekkür ederim :)

Hareketli sahnede maçlarda takılmalar oluyor iade veya değişim olabilir TV alternatif öneriniz varmı ?
Hocam Samsung sana kaça gelmişti. İnternetten mi aldın. Para puan yüklediler mi?

Hareketli sahnelerde takılma yapmıyor diyorlar yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla hem daha ucuz ama Sen yine bir araştır forumlarda.

Hocam Samsung sana kaça gelmişti. İnternetten mi aldın. Para puan yüklediler mi?

Hareketli sahnelerde takılma yapmıyor diyorlar yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla hem daha ucuz ama Sen yine bir araştır forumlarda.

Para kart geldi aldım para yüklenmedi henüz TV bana 26.300 civarına geliyor Para kartı da düşünce.

Henüz 7 gün olmadı alalıi, bu sorunu söylesem iade alırlarmı
İnternetten mi aldın hocam?
Mağazada elden aldım.

Mağazada da indirim yapıyorlar mı? İnternette şuan 28.389. Para puan için ne işlemlerin yapılması lazım?
%10 indirim var 29 bine düşüyor dedi para kart ile 26 bin civarına geldi , Parakart kodu veriyorlar alırken, kurulumundan sonra sms geliyor o kodu ve kurulum kodunu girip başvuru yapıyosun, 3 hafta içinde para yatıyormuş.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri