Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Az önce kendi kendimi gaza getirerek aldım ürünü. 14.950 liraya geldi. 500lira da iyzico verdi. 14.500 civarına maliyet oldu. Onvo düşünüyordum ama 65inç büyük 55 küçük olacaktı. 58inc zaten adem abiler önermiyordu. Bilgilendirme yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Sayelerinde alabildik. İndirim çeki için kurulumun yapılması şart mı? Birde televizyonu kuruluma geldiklerinde tüm testlerin içinde olduğu bir uygulama veya video var mı arkadaşlar? Video varsa en azından indirip bir flash bellek ile kontrolünü sağlatırım servisten gelen arkadaşlara. Birde duvara asmayı düşünüyorum, asma aparatı kullanan arkadaşlardan öneride bulunan olursa sevinirim.
Üye olurken doğrulamayı edu mailinden mi yapıyorsunuz. Kardeşimin edu uzantılı maili mevcut fakat onaylayamıyorum hesabı.

Az önce kendi kendimi gaza getirerek aldım ürünü. 14.950 liraya geldi. 500lira da iyzico verdi. 14.500 civarına maliyet oldu. Onvo düşünüyordum ama 65inç büyük 55 küçük olacaktı. 58inc zaten adem abiler önermiyordu. Bilgilendirme yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Sayelerinde alabildik. İndirim çeki için kurulumun yapılması şart mı? Birde televizyonu kuruluma geldiklerinde tüm testlerin içinde olduğu bir uygulama veya video var mı arkadaşlar? Video varsa en azından indirip bir flash bellek ile kontrolünü sağlatırım servisten gelen arkadaşlara. Birde duvara asmayı düşünüyorum, asma aparatı kullanan arkadaşlardan öneride bulunan olursa sevinirim.

Öğrencilere indirim çeki vermiyorlar. Sadece iyzico 500 TL iade yapıyor.

1679353338340.png

"Tacirler ve kurumsal alım yapanlar ile Öğrenci, Kamu ve şirket özel İndirim Programı kampanyalarından alım yapanlar ve Samsung personelleri hediye çeki kampanyasından faydalanamaz."

Öğrencilere indirim çeki vermiyorlar. Sadece iyzico 500 TL iade yapıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1644
"Tacirler ve kurumsal alım yapanlar ile Öğrenci, Kamu ve şirket özel İndirim Programı kampanyalarından alım yapanlar ve Samsung personelleri hediye çeki kampanyasından faydalanamaz."
Ben atlamışım sanırım o kısmı. Bu durum beni üzdü. Neyse verdikleri indirim de yeterli. Umarım memnun kalırız tv den

Çok memnun kaldık kurulumu yapıldı adım adım bütün denemeleri sizin tarif ettiğiniz gibi uyguladık hiç bir sıkıntı yaşamadık .Çok keyifli seyrediyoruz hatta daha yüksek modelli 65 inç tv de yakın planda görüntüde dağılma dikkatimi çekmişti acaba büyük mü aldık bizde yaşarmıyız dedik yok yaşamıyoruz görüntü netliği ,renkler ,ses efsane ,ölü piksel yok ,bulutlanma yok .Teşekkürler adem bey sizi takip etmesem asla böyle bir indirimden haberim olmazdı .

Çok memnun kaldık kurulumu yapıldı adım adım bütün denemeleri sizin tarif ettiğiniz gibi uyguladık hiç bir sıkıntı yaşamadık .Çok keyifli seyrediyoruz hatta daha yüksek modelli 65 inç tv de yakın planda görüntüde dağılma dikkatimi çekmişti acaba büyük mü aldık bizde yaşarmıyız dedik yok yaşamıyoruz görüntü netliği ,renkler ,ses efsane ,ölü piksel yok ,bulutlanma yok .Teşekkürler adem bey sizi takip etmesem asla böyle bir indirimden haberim olmazdı .
Sizlerin bu mutlu geri dönüşleri bizlerin yüzünün gülmesine vesile oluyor.
Güzel günlerde mutlu mesut kullanmanızı diliyorum :ok

Bugün öğrenci indirimi ile14.900 TL ye buradaki tavsiyeleriniz üzerine 60Ub8000 sahibi oldum. Bu formun bana çok faydası oldu. Herkese çok teşekkür ederim. İnşallah güle güle kullanırız :)
Gerçekten çok sevindim sizin adınıza.
Hepinizin ürünlerini güzel günlerde kullanmanızı diliyorum dostlar :ok

Beyler uzaktan kumanda ile ilgili sorun yaşayan var mı? Benim kumanda bir algılıyor bir algılamıyor. Şarj seviyesi 97 gözüküyor kaç gündür. Ne iniyor ne çıkıyor. Sinir etti kaç gündür.

An itibariyle kumanda gitti çalışmıyor. Eşleştirme yapmaya çalışıyorum fakat tv kumandayı görmüyor. Çözüm yolu bilen varsa sevinirim.

An itibariyle kumanda gitti çalışmıyor. Eşleştirme yapmaya çalışıyorum fakat tv kumandayı görmüyor. Çözüm yolu bilen varsa sevinirim.

Kumanda da herhangi bir problem yaşamıyorum. Pil seviyesine nereden bakıyorsunuz? Ben bulamadım onu.

Ayrıca servise söyleyin kumandayı değiştirsinler

İyi günler selamlar. Ses kalitesi olarak başka markalarla karşılaştırma imkanınız oldu mu? Yeterli buluyor musunuz? Ben de almayı düşünüyorum ama Samsung ses kalitesi olarak düşündürüyor beni. @Hipocu01 @Ronades @ÖZGE SEDEFOĞLU

@Adem Helvacı abimin fikirlerine güvenerek tavsiyesiyle 60BU8000 tv almış bulunmaktayım.Tv dün teslim edildi ve servis aynı gün gelip kurulumu yaptı.Adem abimin bahsettiği testlerin bir kısmını servisin mısın kırın etmesine rağmen yaptım.Şimdilik bir sorun görünmüyor.İlk izlenimlerim gayet iyi.Şuanda severek filmlerimizi izliyoruz.Uydu kanalları nasıl bilmiyorum.Televizyonu sosyal platformlar üzerinden kullanıyorum.Herkese istediği ürünün sorunsuz gelmesi dileğiyle.

@Adem Helvacı hocam ve arkadaşlar iyi akşamlar. Hocam bende öğrenci indiriminden faydalanıp tavsiyeniz üzerine 60Bu8000 modelini sipariş ettim. Dün de yetkili servis gelip kurulumunu yaptı. Lakin bazı sorunlarla karşı karşıyayım. Paylaştığım fotoğraflarda görüldüğü gibi televizyonun sol ve sağ kenarlarındaki beyazlıklar beni rahatsız ediyor. Hocam bu beyazlıklar tam olarak nedir?
IMG-20230324-WA0018.jpg
IMG-20230324-WA0011.jpg
IMG-20230324-WA0013.jpg
20230324_200757.jpg

@Adem Helvacı abimin fikirlerine güvenerek tavsiyesiyle 60BU8000 tv almış bulunmaktayım.Tv dün teslim edildi ve servis aynı gün gelip kurulumu yaptı.Adem abimin bahsettiği testlerin bir kısmını servisin mısın kırın etmesine rağmen yaptım.Şimdilik bir sorun görünmüyor.İlk izlenimlerim gayet iyi.Şuanda severek filmlerimizi izliyoruz.Uydu kanalları nasıl bilmiyorum.Televizyonu sosyal platformlar üzerinden kullanıyorum.Herkese istediği ürünün sorunsuz gelmesi dileğiyle.
Güzel günlerde sorunsuz ve mutlu mesut kullanmanız dileklerimle :ok

@Adem Helvacı hocam ve arkadaşlar iyi akşamlar. Hocam bende öğrenci indiriminden faydalanıp tavsiyeniz üzerine 60Bu8000 modelini sipariş ettim. Dün de yetkili servis gelip kurulumunu yaptı. Lakin bazı sorunlarla karşı karşıyayım. Paylaştığım fotoğraflarda görüldüğü gibi televizyonun sol ve sağ kenarlarındaki beyazlıklar beni rahatsız ediyor. Hocam bu beyazlıklar tam olarak nedir?Ekli dosyayı görüntüle 1765Ekli dosyayı görüntüle 1766Ekli dosyayı görüntüle 1767Ekli dosyayı görüntüle 1768
Kadraj yanılsaması yok ise, gerçek gözünüz ile gördüğünüz de bu görsellerdeki gibiyse kabul edilir seviyenin üstünde olduğu görüşündeyim.

Kadraj yanılsaması yok ise, gerçek gözünüz ile gördüğünüz de bu görsellerdeki gibiyse kabul edilir seviyenin üstünde olduğu görüşündeyim.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Diger görsellerde az kadraj yanılsaması olsada, tekrar paylaştığım bu görselle gerçek gözümün gördüğü aynı. Mecburen değişim talep edeceğim hocam . Peki bu durum bulutlanmaya bir örnek midir?

Ekli dosyalar

• 20230324_200757.jpg
    20230324_200757.jpg
    25.3 KB · Görüntüleme: 25
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri