Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
65bu8000 ile 65bu8500 arasında ne gibi farklar var abi? Aynı panelleri kullanıyorlar HKC ve SDP. Özellikle 65bu8500 vermelerini isteyin demiştin.
@Adem Helvacı
Şimdi tekrar aradılar. 60 inch kesinlikle yok dediler. Para iadesi veya 65 inch seçenekleri var önümüzde. 65BU8500 gönderemiyor musunuz diye sordum bakalım tekrar soracaklar. Ücret iadesi kesinlikle istemediğimi söyledim. @Adem Helvacı

O zaman şöyle bir yol izleyeceğim. Eğer 60 inch veremiyorlarsa 65 inch ekstra ücret ödemeden alırım. Ekstra ücret vereceksiniz yoksa ücret iadesi yaparız derler ise televizyonumu geri gönderin der tüketici hakem heyetine giderim. Misliyle değişim istediğimi dilekçeme yazar arkama yaslanir 6 ay boyunca 60bu8000 keyfini sürerim. Karar çıktıktan sonra ya tekrardan aynı ürünü verirler ya da 65 inch olanı vermek zorunda kalırlar.
@Adem Helvacı
Bencede en mantıklısı bu. Bende dün onlara şu teklifte bulunmuştum. O zaman ürün stoğa girene kadar arızalı ürünümü bana geri verin, stokları girince yenisiyle değişimi yapın. Kabul etmediler. Ürün değişim sürecinde olduğu için eski ürünü veremeyiz dediler. Sizin dedidiğiniz şuanlık için en mantıklı olan

Dayatma yapamazlar açık ve net. Ücret farkı ödemek zorunda değisliniz. Stoklarında yoksa stok takip programını real tine yapsınlar.
@Rüstem bu işleri iyi bilir, stabil ve adam gibi bir yazılım programı ile satış yapıldığı an, satılan ürünler stoktan anında düşsün bu bizi ilgilendirmez. Stokta yoksa satmayacaksın, olmayanı sattın ise de vatandaşa ek yük yüklemeyeceksin bu kadar net.

Değişim hakkınız doğduğu an konu heyete gider, heyet değişim onayı verdiğinde orada auıpsız misli yazar, oradaki misli ifadesi karşı tarafa 'Kardeşim ya bu malın AYNISINI bulup vatandaşa vereceksin, ya da aynı ürünün eşdeğerini BEDELSİZ kendisine teslim edeceksin''

Elbette ki onlar stok yokluğu ve mal edimininin imkansızlaşması ilkesi arkasına sığınacaklar o nedenle dilekçeyi verirken şu konulara dikkat etmelisiniz.

Hocam benim 14 günlük iade, değişim sürem bugün doluyor. Değişim istediğim andan itibaren 14 gunlük süre devam ediyor mu? Yoksa süre durmuş durumda mı? Samsung müşteri hizmetlerine sordum ama onlar net bir cevap vermediler.

Şimdi tekrar aradılar. 60 inch kesinlikle yok dediler. Para iadesi veya 65 inch seçenekleri var önümüzde. 65BU8500 gönderemiyor musunuz diye sordum bakalım tekrar soracaklar. Ücret iadesi kesinlikle istemediğimi söyledim. @Adem Helvacı
@Adem Helvacı hocam benide biraz önce aradılar. 60inc stoklarımızda yok , 65 inç olanı herhangi bir ücret ödemeden size verelim dediler. Ben 60 inç olanı istediğimi kesin bir dille söyledim yine. Peki stoklara tekrar bakalım, Belki başka modellerin 60 inc lik tv lerini önerebiliriz dediler.( varsa tabii) Bana olan tekliflerini yazılı olarak iletmelerini söyledim. Ama zaten gerekli açıklamaları yapıyoruz dediler ve yetkili servisten yazılı açıklamaya ulaşabilirsiniz dediler.(Servis ne alaka ise) . Istediğim şekilde bir sonuca ulaşamazlar ise hakem heyetine gideceğimi söyledim hocam . Böyle bir durumda hakem heyetinden sonuç alamaz mıyız?

@Adem Helvacı hocam benide biraz önce aradılar. 60inc stoklarımızda yok , 65 inç olanı herhangi bir ücret ödemeden size verelim dediler. Ben 60 inç olanı istediğimi kesin bir dille söyledim yine. Peki stoklara tekrar bakalım, Belki başka modellerin 60 inc lik tv lerini önerebiliriz dediler.( varsa tabii) Bana olan tekliflerini yazılı olarak iletmelerini söyledim. Ama zaten gerekli açıklamaları yapıyoruz dediler ve yetkili servisten yazılı açıklamaya ulaşabilirsiniz dediler.(Servis ne alaka ise) . Istediğim şekilde bir sonuca ulaşamazlar ise hakem heyetine gideceğimi söyledim hocam . Böyle bir durumda hakem heyetinden sonuç alamaz mıyız?
Hakem heyeti misliyle değişim kararı verecek. Samsung elimizde 60BU8000 yok diyecek. 65 inch verecekler. Üretim bandına bizim için 2 tane televizyon koymazlar herhalde. 55Q60B versinler 60 inch veremiyorlarsa.

bukadar övülen bir tv de bukadar sıkıntının çıkmasıda ayrı bir tezat... bende aldım tesli edildi dün kuruldu bakalı biz ne sıkıntılar ile karşılaşacağız:)

Biraz önce servis kurulumumuzu yaptı herşey yolunda gitti şükür herhangi Bi olumsuzluk yok. Emeği geçen sizlere teşekkür ediyorum.

Tavsiye edeceğiniz ayar vesaire varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Sırada Onvo Airfry OvFry8 var A101 den alabilirsek.
20230405_144513.jpg

THH ne yazık ki Samsung'un verdiği kararı dahi veremez.
Hatta THH Samsung markasını 'Şu modeli vereceksin'' diye baskı altına dahi alamaz o nedenle 65'' ücretsiz teklifleri bana göre makul teklif.
Komik olan ise ''60'' olan diğer modellere bakalım'' demeleri. 60'' Grubuna başka modelleri mi varmış ki? :kiskis

bukadar övülen bir tv de bukadar sıkıntının çıkmasıda ayrı bir tezat... bende aldım tesli edildi dün kuruldu bakalı biz ne sıkıntılar ile karşılaşacağız:)

THH ne yazık ki Samsung'un verdiği kararı dahi veremez.
Hatta THH Samsung markasını 'Şu modeli vereceksin'' diye baskı altına dahi alamaz o nedenle 65'' ücretsiz teklifleri bana göre makul teklif.
Komik olan ise ''60'' olan diğer modellere bakalım'' demeleri. 60'' Grubuna başka modelleri mi varmış ki? :kiskis
Buna çok güldüm abi :yeahBilmiyorlar ki 60 inch ekran sadece bir seride var. Hep derim liyakat önemli. Herkes bildiği işi yapsın.

Buna çok güldüm abi :yeahBilmiyorlar ki 60 inch ekran sadece bir seride var. Hep derim liyakat önemli. Herkes bildiği işi yapsın.
Ben de hakikaten insanın yaptığı işin inceliklerini bilmesini bekliyorum.
''IPS ne abi?'' diyen yetkili servis
''HDR ne?'' diye soran Teknik Müdürlük personeli gördü duydu bu gözler kulaklar.
Teknik müdürlük diyorum yahu, bir ülkenin bütün yetkili servislerine destek sunması gereken bir müdürlük personeli. Tamam bu mevzu 2017 de olmuştu da ne olursa olsun yahu insan bir fabrikada Teknik Müdürlükte TV alanında görevli olup da ''HDR NE?'' diye sorar mı?

Biraz önce servis kurulumumuzu yaptı herşey yolunda gitti şükür herhangi Bi olumsuzluk yok. Emeği geçen sizlere teşekkür ediyorum.

Tavsiye edeceğiniz ayar vesaire varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Sırada Onvo Airfry OvFry8 var A101 den alabilirsek.Ekli dosyayı görüntüle 2349
hayırlı olsun benimki de dün teslim edildi servis bekliyoruz

65bu8000 ile 65bu8500 arasında ne gibi farklar var abi? Aynı panelleri kullanıyorlar HKC ve SDP. Özellikle 65bu8500 vermelerini isteyin demiştin.
@Adem Helvacı
Kullandıkları ayaktaki malzeme çok kolay çizildiği ve çizik gelebildiği için ayakları değiştirip 8500 diye isimlendirdiklerini söylemişti Teknosa çalışanı(55'' ya da 65'' için).

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri