Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
WhatsApp Image 2023-04-06 at 07.46.52.jpeg

Ürün teslim edilerek sorunsuz bir şekilde kurulum yapıldı, evde kendim olamadım maalesef kuruluma gelen arkadaşla telefonda görüştüm, zaten kurulum çok önemli değil gelme amacımız bulutlanma ölü piksel ve bunun gibi imalattan kaynaklı problemleri tespit etmek dedi, oğlumun anlattığına görede bayağı bir süre testleri yaparak incelemiş ve herhangi bir sorun olmadığını söylemiş,
Akşam bende renk ve resim ayarlarına baktım küçük bir ayar yaptım artık hafta sonu iyice ince bir ayar yapacağım fiziki olarak ise sadece ayaklarına koyulan kablo kıskaçlarının ayakları hemen çizdiğini fark ettim ve birde kumanda kullanışlı değil kendime ait one for all kumandayı tanıtılamayacağını düşünüyorum onun dışında şuana kadar ters giden bir durum yok

Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın:cay
Kumandayla ilgili söyleminize istinaden, iptv kulananlar farklı kumanda kullanmak zorunda kalabiliyor, o kumandaların tanıtımında sıkıntı çıkar mı acaba :alala

Şimdi de 65QN90A modelini gönderelim diyorlar. Ne diyorsun abi? @Adem Helvacı
2021 çıkış yılı olan bir televizyon. Türkiye pazarında IPS panel olarak satılmış. Amerikada VA panel. Eski model olduğu için yenilenmiş olma ihtimali var. Bir saat sonra kararım için tekrar arayacaklar. Ya 65bu8000 ya da 65qn90a seçeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum.

2021 çıkış yılı olan bir televizyon. Türkiye pazarında IPS panel olarak satılmış. Amerikada VA panel. Eski model olduğu için yenilenmiş olma ihtimali var. Bir saat sonra kararım için tekrar arayacaklar. Ya 65bu8000 ya da 65qn90a seçeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar, sizin kararınız ne olacak acaba

Herkese günaydın. @Adem Helvacı hocam samsung stokta olmayan 60bu8000 tv yerine dün 2021 yılı çıkışlı 65QN90A teklif etmişlerdi. Bende teklifi kabul ettim. Hocam 65QN90A tv'nin anti glare oranı ve cof sayısını öğrenebilir miyim? İnşallah iyi bir karar vermişizdir.

Herkese selam bizim tvler icin uygun klavye mouse seti bilen varmi ben logitech bi klavye bagladim ve mouse çalıştı fakat klavye çalışmadı

merhaba, Bende samsung un öğrenci indiriminden 60BU8000 modelini satın aldım. Kurulumu yapıldı. Çok şükür ekranda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Birkaç defa kumanda algılama problemi yaşadım. O problemi de kumandayı 90 dk sarj ederek çözdüm. Kumanda pili bitmiş gibi geldi bana. Kumandayı tam şarj edince sorunu düzeldi. Ama şimdi amazon prime da video izleme problemi yaşıyorum. Amazon prime a giriş yapıyorum. İstediğim dizi yi yada film seçiyorum ve Şimdi izle dediğimde siyah bir ekran ve loading şekli dönüyor uzunca bir süre sonra hata oluştu daha sonra tekrar deneyin diye bir hata çıkıyor ve dizi ve film bilgilerinin olduğu ekrana geri dönüyor. 1 hafta öncesine kadar böyle bir problem yaşamıyordum. ama şimdi amazon prime dan hiçbir şey izleyemiyorum. Bu sorunun çözümünü bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.

merhaba, Bende samsung un öğrenci indiriminden 60BU8000 modelini satın aldım. Kurulumu yapıldı. Çok şükür ekranda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Birkaç defa kumanda algılama problemi yaşadım. O problemi de kumandayı 90 dk sarj ederek çözdüm. Kumanda pili bitmiş gibi geldi bana. Kumandayı tam şarj edince sorunu düzeldi. Ama şimdi amazon prime da video izleme problemi yaşıyorum. Amazon prime a giriş yapıyorum. İstediğim dizi yi yada film seçiyorum ve Şimdi izle dediğimde siyah bir ekran ve loading şekli dönüyor uzunca bir süre sonra hata oluştu daha sonra tekrar deneyin diye bir hata çıkıyor ve dizi ve film bilgilerinin olduğu ekrana geri dönüyor. 1 hafta öncesine kadar böyle bir problem yaşamıyordum. ama şimdi amazon prime dan hiçbir şey izleyemiyorum. Bu sorunun çözümünü bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Güncelleme sorunu olabilir. Uygulamayı silip tekrar yükleme şansınız var mı? Veya oturumu kapatıp tekrar oturum açmayı deneyin. O da olmadı televizyonda son bir haftadır değiştirdiğiniz bir ayar var mı? Belki fabrika ayarlarına dönmek işe yarayabilir. Başka bir yol olarak televizyonun dilini İngilizce yapıp deneyin. Başka bir yol da uygulamanın cachelerini temizlemek.

Herkese günaydın. @Adem Helvacı hocam samsung stokta olmayan 60bu8000 tv yerine dün 2021 yılı çıkışlı 65QN90A teklif etmişlerdi. Bende teklifi kabul ettim. Hocam 65QN90A tv'nin anti glare oranı ve cof sayısını öğrenebilir miyim? İnşallah iyi bir karar vermişizdir.
Televizyon gelmiş yarın kuruluma gelecekler. Sizde durum ne? Televizyonda sıkıntı çıkmazsa 60BU8000 ailesinden ayrılıyoruz gibi :cak

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Güncelleme sorunu olabilir. Uygulamayı silip tekrar yükleme şansınız var mı? Veya oturumu kapatıp tekrar oturum açmayı deneyin. O da olmadı televizyonda son bir haftadır değiştirdiğiniz bir ayar var mı? Belki fabrika ayarlarına dönmek işe yarayabilir. Başka bir yol olarak televizyonun dilini İngilizce yapıp deneyin. Başka bir yol da uygulamanın cachelerini temizlemek.
Teşekkürler. Uygulamayı silmeye izin vermiyor. Fabrika ayarlarına dönmekten başka bütün söylediklerinizi yaptım fakat çözüm bulmuş değilim. Durduk yere film ve dizileri açmaması çok tuhaf geldi bana. Biraz araştırma yaptığımda 2021 yılında amazon prime yazılımı ile Samsung tizen arasında uyumsuzluk olduğunu öğrendim ve Amazon mühendislerinin bunun üzerinde çalışıldığı söyleniyordu. Fakat üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hala böyle bir sorunun devam etmesi çok ilginç. Sorunum devam etmektedir. :cry:

Teşekkürler. Uygulamayı silmeye izin vermiyor. Fabrika ayarlarına dönmekten başka bütün söylediklerinizi yaptım fakat çözüm bulmuş değilim. Durduk yere film ve dizileri açmaması çok tuhaf geldi bana. Biraz araştırma yaptığımda 2021 yılında amazon prime yazılımı ile Samsung tizen arasında uyumsuzluk olduğunu öğrendim ve Amazon mühendislerinin bunun üzerinde çalışıldığı söyleniyordu. Fakat üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hala böyle bir sorunun devam etmesi çok ilginç. Sorunum devam etmektedir. :cry:
Televizyonun fişini çekin 1 dakika bekleyip fişe takmadan açma düğmesine 30 saniye basılı tutun sonra tekrar fişe takıp televizyonu açın. Cacheleri temizleyecek. Bu da çözüm linki

Televizyonun fişini çekin 1 dakika bekleyip fişe takmadan açma düğmesine 30 saniye basılı tutun sonra tekrar fişe takıp televizyonu açın. Cacheleri temizleyecek. Bu da çözüm linki
Merhaba,
Bende Netflix de sıkıntı yaşadım uygulamanın üzerine gelip yeniden yükle dediğiz zaman eskisini güncelliyor ve sorun çözülüyor

@frknkrkmz @Nazım Merhaba
Kusura bakmayın dostlar Taaa perşembe günü etketlemişsiniz yeni gördüm mesajları :(

Hatalı bir tercih olarak görmüyorum. Firma adına baksanız aslında onlar adına kötü sonuç, ben sizler adına çok iyi olduğu görüşündeyim. Umarım tv ler geldiğinde sizlerden de aynı pozitif şekilde dönüşleri alırım zira önemli olan sizlerin içine sinmesi :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri