Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
@frknkrkmz @Nazım Merhaba
Kusura bakmayın dostlar Taaa perşembe günü etketlemişsiniz yeni gördüm mesajları :(

Hatalı bir tercih olarak görmüyorum. Firma adına baksanız aslında onlar adına kötü sonuç, ben sizler adına çok iyi olduğu görüşündeyim. Umarım tv ler geldiğinde sizlerden de aynı pozitif şekilde dönüşleri alırım zira önemli olan sizlerin içine sinmesi :ok
Cevapladığınız için sağolun yinede hocam. En azından kötü bir tercih yapamadığımızı sizinde belirtmeniz içimizi rahatlamış oldu.

Televizyon gelmiş yarın kuruluma gelecekler. Sizde durum ne? Televizyonda sıkıntı çıkmazsa 60BU8000 ailesinden ayrılıyoruz gibi :cak
Malesef bana daha gelmedi İnşallah yarın bakalım. Samsung tam bilgi vermiyor malesef. Ürün şuan nerede diyorum. Biz sizi geri arayıp bilgi vereceğiz diyorlar. Ürün takibi bu kadar zor olmamalı, anlam veremedim.

Malesef bana daha gelmedi İnşallah yarın bakalım. Samsung tam bilgi vermiyor malesef. Ürün şuan nerede diyorum. Biz sizi geri arayıp bilgi vereceğiz diyorlar. Ürün takibi bu kadar zor olmamalı, anlam veremedim.
Televizyonu eve mı gönderdiler servise mi? Zararsız bir şekilde çıksak artık şu işin içinden.

merhabalar bende 60bu8000 tv ye sahibim 2 aylık 16.500 e almıştım gram ışık sızması bulutlanma yok ölü piksel yok görüntü kalitesi renkler güzel ses olayıda fena değil dikkatimi çeken tv yayınlarıda dızlı hareket eden nesneler olduğunda titreme oluyor tüm ayarları kurcaladım normal akıcılıkta sıkıntı yok birisi hızlıca kafasını çevirince veya kamera 360 derece dönerken titrme hissediliyor yotube de izlediğim filmlerde özellikle 60 fsp filmlerde en hızlı sahnelerde olmuyor bu sıkıntı gayet güzel izleniyor bunun normal tv yayınlarında çözümü olabilirmi

60BU8000 ile başlayan serüven gelen televizyonda sıkıntı çıktığı için 65QN90A ile değişim yapılarak sonlandı. Gelen servis bu televizyonu verdikleri için çok şaşırdı. Panel testi yaparken 5 ölü piksele kadar normal demeyi de ihmal etmedi. Bir vazgeçmediler şu laftan. Neyse ki testlerde sıkıntı çıkmadı. Homojen dağılım testini akşam yapıp sizinle paylaşırım @Nazım
Umarım siz de daha fazla uğraşmazsınız.

merhabalar bende 60bu8000 tv ye sahibim 2 aylık 16.500 e almıştım gram ışık sızması bulutlanma yok ölü piksel yok görüntü kalitesi renkler güzel ses olayıda fena değil dikkatimi çeken tv yayınlarıda dızlı hareket eden nesneler olduğunda titreme oluyor tüm ayarları kurcaladım normal akıcılıkta sıkıntı yok birisi hızlıca kafasını çevirince veya kamera 360 derece dönerken titrme hissediliyor yotube de izlediğim filmlerde özellikle 60 fsp filmlerde en hızlı sahnelerde olmuyor bu sıkıntı gayet güzel izleniyor bunun normal tv yayınlarında çözümü olabilirmi
Çözümü bilmiyorum fakat ben de benzer şeyi gözlemledim. Uydudan tv kanallarini seyrederken kanal logosu arkasinda hareket eden görüntü olunca kanal logosunda sağa sola titremeler oluyor.

Yurtdışı kutu açma videolarında smart kumandaya ek olarak normal bir kumanda daha çıktığını gördüm. Servis kuruluma geldiğinde o tipte bir kumandaysa servis menüsüne girdi. Bu kumanda modelini bilen var mi? Smart kumandayi kaybedersek ya da bozarsak yedekte dursun diye almak istiyorum.

60BU8000 ile başlayan serüven gelen televizyonda sıkıntı çıktığı için 65QN90A ile değişim yapılarak sonlandı. Gelen servis bu televizyonu verdikleri için çok şaşırdı. Panel testi yaparken 5 ölü piksele kadar normal demeyi de ihmal etmedi. Bir vazgeçmediler şu laftan. Neyse ki testlerde sıkıntı çıkmadı. Homojen dağılım testini akşam yapıp sizinle paylaşırım @Nazım
Ben de bu konudaki görüşümü yazmıştım sizlere. Sanki bir imaj konuşturdular gibi geldi bana. Ülkemiz koşullarında isteseler gayet rahat çamura yatabilirlerdi, Alıştık biz Ülkenin yüzsüz firmalarından.

Güzel günlerde sorunsuz kullanmanızı diliyorum :ok

Ben de bu konudaki görüşümü yazmıştım sizlere. Sanki bir imaj konuşturdular gibi geldi bana. Ülkemiz koşullarında isteseler gayet rahat çamura yatabilirlerdi, Alıştık biz Ülkenin yüzsüz firmalarından.

Evet abi helal olsun malın arkasında durup elinde olmadığı için üst segment ve bir üst boyutta televizyon vermek her markanın harcı değil. Eleştirilen malum firmaları biliyoruz. Biri çıkıp aynısını bende yaptım yaparım diyebilir mi? Ben buradan teşekkür ediyorum görüyorlarsa. Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

Öncelikle herkese iyi akşamlar. 1.5 saat önce servis tv' ye birlikte gelip tv'nin kurulumunu yaptı. Şuan pek inceleme şansım olmadı ama şuan sorun yok gibi. Tv life testini de yaptırdım. Ürün sıfır çıktı, o konuda sıkıntı yok. İyice kurcalayınca sizinlede deneyimlerimi paylaşacağım. @frknkrkmz @Adem Helvacı

@frknkrkmz ve @Adem Helvacı hocam bu süreçte bizi yalnız bırakmayıp, destek olduğunuz için sizlere ve diğer tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.

Öncelikle herkese iyi akşamlar. 1.5 saat önce servis tv' ye birlikte gelip tv'nin kurulumunu yaptı. Şuan pek inceleme şansım olmadı ama şuan sorun yok gibi. Tv life testini de yaptırdım. Ürün sıfır çıktı, o konuda sıkıntı yok. İyice kurcalayınca sizinlede deneyimlerimi paylaşacağım. @frknkrkmz @Adem Helvacı
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Televizyon çok büyük sadece. Salon televizyondan ibaret artık.

Görüntü ayarlarına girin uzman ayarlarından görüntü netliği ayarlarını kapatıp deneyin.

Televizyonun fişini çekin 1 dakika bekleyip fişe takmadan açma düğmesine 30 saniye basılı tutun sonra tekrar fişe takıp televizyonu açın. Cacheleri temizleyecek. Bu da çözüm linki
Merhaba, Verdiğiniz linkteki bütün işlemeleri yaptım ama yinede amazon prime da video izleyemiyorum. Sorunuma çözüm olmadı maalesef. Tabii bu linkleri denerken tv ye reset atmak zorunda kaldım ve fabrika ayarlarına geri döndüm. yani servisin kurduğu bütün kanal listesi kayboldu. Servis geldiğinde kanalları usb de zipli bir dosyadan yüklemişti sanırım. Şimdi ben tv kanallarını nasıl geri getirebilirim. Benzer zipli bir dosya elinizde var mı kanalları bende zipli bir dosyadan yükleyebilir miyim. Teşekkürler

Merhaba, Verdiğiniz linkteki bütün işlemeleri yaptım ama yinede amazon prime da video izleyemiyorum. Sorunuma çözüm olmadı maalesef. Tabii bu linkleri denerken tv ye reset atmak zorunda kaldım ve fabrika ayarlarına geri döndüm. yani servisin kurduğu bütün kanal listesi kayboldu. Servis geldiğinde kanalları usb de zipli bir dosyadan yüklemişti sanırım. Şimdi ben tv kanallarını nasıl geri getirebilirim. Benzer zipli bir dosya elinizde var mı kanalları bende zipli bir dosyadan yükleyebilir miyim. Teşekkürler
Linkteki yöntem fabrika ayarlarına mı sıfırlıyor? Kanal listesi elimde yok ama kurulumu yapan yetkili servisi arayıp dosyayı mail yoluyla iletmelerini isteyin. Vermezlerse genel merkezi arayıp yetkili servisle konuşmalarını isteyin. Kanal listesi olan biri varsa burda belki dışarıya aktarma yapabilir. Bende uydu bağlantısı yok. Olan biri yardımcı olabilirse çözebiliriz belki.

Sağolun @frknkrkmz bey hepimize hayırlı olsun. Evet biraz salona buyjk geliyor ama göz bir süre sonra alışır bence.
Ekran testlerini yaptınız mı? Benim orta üst ve sağ orta kısımda çok az ışık sızması var ama çok belli olmuyor. Onun harici IPS panel olduğu için özellikle siyah üzerindeki beyaz görüntülerde mesela altyazı IPS ışıldaması var. Size bir tavsiye ekrana el ile çok dokunmayın parmak izi olduğu gibi kalıyor. Temizlemesi de zor. Adem abinin söylediği temizleme köpüğü alacağım ben. Kesinlikle alkol kolonya gibi şeyler de denemeyin temizlemek için.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri