Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@frknkrkmz Evet benimde özellikle sol ve sağ alt kısımlarda biraz ışık sızması var. Ben tv'yi malesef çok fazla deneyimlemedim ama görüntü akışlarında şunu farkettim, görüntü ara sıra bir anda hızlanıp yavaşlayabiliyor. Özelikle maç izlerken.Ekran testlerini yaptınız mı? Benim orta üst ve sağ orta kısımda çok az ışık sızması var ama çok belli olmuyor. Onun harici IPS panel olduğu için özellikle siyah üzerindeki beyaz görüntülerde mesela altyazı IPS ışıldaması var. Size bir tavsiye ekrana el ile çok dokunmayın parmak izi olduğu gibi kalıyor. Temizlemesi de zor. Adem abinin söylediği temizleme köpüğü alacağım ben. Kesinlikle alkol kolonya gibi şeyler de denemeyin temizlemek için.
Uydu yayınında mı oluyor yoksa YouTube da mı?@frknkrkmz Evet benimde özellikle sol ve sağ alt kısımlarda biraz ışık sızması var. Ben tv'yi malesef çok fazla deneyimlemedim ama görüntü akışlarında şunu farkettim, görüntü ara sıra bir anda hızlanıp yavaşlayabiliyor. Özelikle maç izlerken.
Uydu yayınında oluyor. Ben tv'yi kendi uydu alıcısında izlemiyorum, digiturk uydu alıcısından izliyorum. Belki ondan kaynaklıdır.Uydu yayınında mı oluyor yoksa YouTube da mı?
Hayır, ben de Amazon'dan aldım kurulum demedim. Hiç de nereden aldığımı sormadılar.Samsung, Amazon'dan aldık diye kurulum ücreti istemiyor değil mi? Servis talep ettim kadın ücret konusunu açacakken ilk kurulum online alışverişle amazondan aldım dedim tamam ilk kurulum ücretsiz dedi yarım ağızla ama emin olamadım.
Abisinin gülüne bak beee, forumun her yerinde eli kolu gözü var mübarek ?Hayır, ben de Amazon'dan aldım kurulum demedim. Hiç de nereden aldığımı sormadılar.
Hmm. Müşteri hizmetlerinin sorduklarına bakılırsa demek ki kavgaya hazırlıklı gitmem gerekiyor eveHayır, ben de Amazon'dan aldım kurulum demedim. Hiç de nereden aldığımı sormadılar.
Abi sözümü unutmadım, hala aklımda. Sadece yeterli bilgiye sahip olduğuma inanamadım hala ?Abisinin gülüne bak beee, forumun her yerinde eli kolu gözü var mübarek ?
Müşteri hizmetleri aslında çağrı merkezi. Öyle değil mi? Bana sadece teslim alıp almadığımı sordular. Ben de aldığımı söyledim. Yetkili servisi yönlendirdiler. Çok geçmeden onlar aradı. Yine teslim alıp almadığımı sordular.Hmm. Müşteri hizmetlerinin sorduklarına bakılırsa demek ki kavgaya hazırlıklı gitmem gerekiyor eveİzmit'te her şey tuhaf işliyor.
Yok yok benimkisi latifeMüşteri hizmetleri aslında çağrı merkezi. Öyle değil mi? Bana sadece teslim alıp almadığımı sordular. Ben de aldığımı söyledim. Yetkili servisi yönlendirdiler. Çok geçmeden onlar aradı. Yine teslim alıp almadığımı sordular.
Kavga edecek bir şey olmayabilir. Hoş servis tutumu ile de alakalı. Ama ücret konusunda kesin konuşabilirim sözü bile edilmedi ?
Her zaman kavgaya hazır olan ben, latifeyi görebildim ?Yok yok benimkisi latifeEvet çağrı merkezini aradım, sonra bulunduğum şehirden bir servis beni aradı. Süreç şu an için iyi gidiyor
![]()
Evet. Zaten gündüz ve parlak ekranda belli olmuyor ama karanlıkta çıplak gözlede gorülüyorBenim bu kadar değil eve geçince fotoğraf çekmeye çalışayım. Ama gözünüzle gördüğünüz böyleyse ben olsam değişim isterdim. Çok gözüme batardı. Benim derdim daha açık IPS ışıldaması. Evime IPS sokmam diyenlere bazen hak veriyorum. Ama yan açıdan çok iyi. Renkler çok güzel. Görüntü ayarlarında local dimming ve kontrastı değiştirip dener misiniz? Belki biraz da olsa azalabilir.
Detayları bekliyoruzSonunda geldi, biraz sıkıntılı bir süreç oldu, hepsini detaylı yazıcam, önce biraz inceleyeyimlifetime bakalım dedim o ne abi dedi servis
@Adem Helvacı Adem abi büyük ekranda daha iyi çıkıyormuşsun![]()
Elleriniz dert görmesin.Arkadaşlar selam, benim için çok değerli olan bir geri bildirimde bulunayım, çünkü bu sebepten televizyonu geri verebilirdim.
Tivibu'dan ulusal kanalları izlerken görüntü çok takılıyor gibi geldi, 60 Hz gibi değildi yani inanamadım.Kullanım klavuzunu vs inceledim bir şey bulamadım, az önce şansa gözüme bir şey çarptı. Kumandanın orta tuşuna bastığımda bağlı cihaz bilgi ekranında 3840x2160/30p yazıyordu yani 30 fpsle izliyormuşum. Ardından şu yönergeleri izledim :
Menü tuşu>ayarlar>tüm ayarlar>bağlantı>harici cihaz yöneticisi>giriş sinyali genişletme>hdmi1 seçiyoruz(tivibunun bağlı olduğu yer)>kapat diyoruz. Ardından menü tuşuna tekrar basıp hdmi seçip tekrar açıyoruz tivibuyu.
Sonuç:
Ekli dosyayı görüntüle 2936
Bu da öncesi sonrası videosu. Videoda canlı gördüğüm kadar belli değil ama çok ciddi boyutta fark oldu.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.