Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon Samsung 65S90D vs Philips 65OLED809 - Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CezaLet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

CezaLet

Yeni Üye
Yeni Üye
Anket ekleme özelliğini bulamadım.

Samsung 65S90D --> 73.500 TL (Paracard kampanyası var 6.500 de oradan düşüyor 67.000 Tl gibi düşünün)
Philips 65OLED809 --> 63.000 TL

Siz olsanız hangisini alırdınız ve neden?

Şikayet.com a oled 809 yaz ona göre al tv kapatınca ekranda dalgalanma var

Şikayet.com a oled 809 yaz ona göre al tv kapatınca ekranda dalgalanma var

Philips müşteri desteğinin farkındayım. Hepsini okudum araştırdım. Yola samsung için çıkıp philipste karar kıldım. Sebebi karışık biraz uzun hikaye. Şansa bıraktım işimi. 6 ayda bir güncelleme yazarım.

İki ürün için de bu fiyata bulabilen insan azdır. 1 haftadır şehirde gezmediğim teknoloji şubesi az kalmıştır öyle söyliyim.

Şu an nette 809 65 bin tl Ben de ilk yola 809 alcam diye çıktım şikayet
.com a girip herkes de aynı problemi görünce bir düşündüm sonra mağazaya gidip 809’u kapatıp ben de baktım mağazadaki üründe bile dalgalanma olduğunu gördüm ve vazgeçtim aldıysan hayırlı olsun umarım problem yaşamazsın şans işi

İkisini de almazdım. Bütçe varsa LG'nin OLED'lerine bakın derim.

Şu an nette 809 65 bin tl Ben de ilk yola 809 alcam diye çıktım şikayet
.com a girip herkes de aynı problemi görünce bir düşündüm sonra mağazaya gidip 809’u kapatıp ben de baktım mağazadaki üründe bile dalgalanma olduğunu gördüm ve vazgeçtim aldıysan hayırlı olsun umarım problem yaşamazsın şans işi

İkisini de almazdım. Bütçe varsa LG'nin OLED'lerine bakın derim.

@Erdemd34 Baktım şimdi. Kuruluma geldiklerinde buna bakacacağım teşekkürler. Kendimce ilk kurulumda TV'nin kullanım süresine, panel yamuklukları, açıklık ve dalgalanmasına vs bakacağım. İçime sinmezse imzayı atmadan iade edeceğim. Öte yandan sonradan çıkan sorunları da hakem heyetine ileteceğim. Vivense şikayetimden sonra iyi bir sonuç alabileceğim güvencesi veriyor hakem heyeti. Sizin dediğiniz şikayette de bilir kişi eve gelip inceleme yapmış ama sonucu yazmamış şikayeti yazan kişi. Orası merak konusu. Bu arada ben 63,400 TLye aldım. Siz o fiyatı nerede gördünüz bakabilir miyim?

@Murat ALA Bütçe sorunum yok ilk defa TV alacağım için kendimi şımartabilirdim fiyat olarak. Fakat OLED her yerde oled diyerek TV'ye 2 sene ömür biçtim ve sadece bunu deneyimlemek adına ucuza kaçtım. Yoksa LG kalitesi tabii ki bu markalara kıyasla tartışılma ama inanın başına kötü tecrübe gelecekse orada da gelir. Philipste biraz serüven yaşamak istedim. Deneyimlerimi videolu olarak insanlara 2 sene sonuna kadar aktaracağım.

Hepsi burada bu fiyat di artıyor tabi

Ekli dosyalar

• IMG_7511.png
    IMG_7511.png
    218.8 KB · Görüntüleme: 11
Hepsi burada bu fiyat di artıyor tabi
11.11'de düşmüşlre bayağı güzel indirimmiş. Görsem o 3 k farkı Vatandan alırdım :D Şu an Vatanda 90 K olmuş fiyatı. Hepsiburada 75k. Çok sattı muhtemelen TV. Talep olunca arz fiyatı artırmışlar hemen. Yazık günah.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri