Zeynep Kardeşim Merhaba;
Hoşgeldin forumumuza. Hemen minik bir teknik bilgi paylaşarak gireyim konuya. 7680x4320 çözünürlükte 55'' olarak üretim yapan tek üretici BOE display. Yani IPS tabanlı, ADS yapı tipinde ve 1000:1 tipik kontrast oranına sahip televizyondur bu.
Bu panelin donanımsal yenileme hız anlamında kapasitesi 60hz dir yani 50/60hz uyumludur dolayısı ile üstünde bir yenileme hızına çıkmasının hiçbir yayın türü ile olanağı yoktur.
Bu televizyonlar 8K sınıfının reklam yüzü olan öncü ürünlerdir, size yüksek çözünürlük dışında HİÇ BİR ŞEY veremezler
O halde size bir soru sormama izin verin lütfen.
Sizin evinizde 7680x4320 özünürlükte çekilmiş hazırda bekleyen film arşivi var mı?
Sizin elinizde 7680x4320 çözünürlükte oyun oynayabileceğiniz bir konsol var mı?
Sizin apartmanınızda 7680x4320 çözünürlükte yayın yapabilecek bir uydu sistemi var mı?
Sizin izlediğiniz kanallarda 8K yayın yapabilen bir kanal var mı?
Sizin elinizde özel proje olarak kullanacağınız 7680x4320 çözünürlükte kayıt yapıp izlemek zorunda olduğunuz bir telefonunuz var mı?
Peki rica etsem söylermisiniz? Biz daha TV den 4K yayını alamıyoruz, biz daha 3840x2160 blur sorunu olmayan yayın izleyemiyoruz, ne yapacaksınız 8K televizyonu siz?
Sakın bana demeyin ki ''Gelecek senelere hazırlık yapıyoruz'' zira bundan 6 sene evvel bu düşünce ile 4K televizyonlarını alan genç dostlarım tur bindirdiler, ikinci televizyonlarını alıyorlar daha 4K yayın yok ortada.
Ben geri kafalı birisi değilim, teknolojik gelişmelere ayak uydurmak gerektiğine çok inanırım ancak özür dileyerek yazıyorum ki bu çakalların oyunlarına gelmeyecek kadar da kafamı kullanmayı bilirim.
Son sorumu sorayım. Madem bir kampanya yapılabiliyor ve hem de
8.000TL gibi bir
indirimi hem de bu EN YÜKSEK TEKNOLOJİ ürüne yapabiliyorlar, ben yüce gönüllülük yapayım ve onları, en yüksek teknolojilerine 8.000tl indirimle zarara uğratmamak için daha eski teknoloji olan 4K televizyonlarına 4.000tl indirimle ürün almayı teklif ediyorum. Size 55QN90B televizyonu 4.000tl indirim ile versinler haydi buyrun hodri meydan.
Tanık sizindir