- Bütçe
- 5000-10000
- Marka Model Bilgisi
- Samsung
Merhaba. Tesadüfen denk geldiğim bu forumu biraz incelediğimde çok kaliteli buldum ve şimdi üye oldum. Herkese selamlar, merhabalar.
Oyuncu değilim ama, gelecekli olması açısından iyi bir monitör almak niyetim var.
Oyun oynamam ama masamda film izlerim. MS tepki süresi, kaç HZ olması gerektiği vs. filan hiç anlamam. Net görüntü severim. Çözünürlük kaç olmalı, nasıl bir şey almalıyım, hangi marka?
Öneri verir misiniz?
Samsung Smart Monitörler nasıldır? Tepki süresi ve yenileme hızı sayısal olarak pek bi az geldi ama dediğim gibi çok da anlamam.
www.mediamarkt.com.tr
Siz ne dersiniz?
Oyuncu değilim ama, gelecekli olması açısından iyi bir monitör almak niyetim var.
Oyun oynamam ama masamda film izlerim. MS tepki süresi, kaç HZ olması gerektiği vs. filan hiç anlamam. Net görüntü severim. Çözünürlük kaç olmalı, nasıl bir şey almalıyım, hangi marka?
Öneri verir misiniz?
Samsung Smart Monitörler nasıldır? Tepki süresi ve yenileme hızı sayısal olarak pek bi az geldi ama dediğim gibi çok da anlamam.
SAMSUNG M5 LS27CM501EUXUF 27" 60Hz 4ms HDR10 FHD Akıllı Monitör Beyaz
M5 LS27CM501EUXUF 27" 60Hz 4ms HDR10 FHD Akıllı Monitör Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Siz ne dersiniz?