Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung mağduru!!!acil destek lütfen

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Behire akdeniz

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba daha 5 yıl dolmadan tv panelimde arza çıktı teknik servise verdik daha uyguna yaptırırız diye ki o bile 11 bin tl televizyon teslimat esnasında araç kaza yapmış tv im pert neyse yeni tv alacağım bütçem 50 bin tl ne almalıyım şansımı lg de mi denemeliyim benim için en önemlisi görüntü kalitesi sonra kullanım kolaylığı ve kanal geçişleri vs hızlı olması tabi bir de 4 beş yılda bozulmazsa çok iyi olur:( yani samsung mu lg mi yada samgung Qled mi Oled mi cevaplayabilirseniz çok sevinirim

Merhaba daha 5 yıl dolmadan tv panelimde arza çıktı teknik servise verdik daha uyguna yaptırırız diye ki o bile 11 bin tl televizyon teslimat esnasında araç kaza yapmış tv im pert neyse yeni tv alacağım bütçem 50 bin tl ne almalıyım şansımı lg de mi denemeliyim benim için en önemlisi görüntü kalitesi sonra kullanım kolaylığı ve kanal geçişleri vs hızlı olması tabi bir de 4 beş yılda bozulmazsa çok iyi olur:( yani samsung mu lg mi yada samgung Qled mi Oled mi cevaplayabilirseniz çok sevinirim
Eğer çok televizyon izliyorsanız oledlerin yanma sorunundan dolayı tavsiye etmiyorum. Benim şahsi tercihim TCL 65c835 yada Samsung 65qn85b den yana olurdu daha yukarı fiyatlara çıkmazdım hiç. Eğer az izliyorsanız oled yanması durumu olmayacağını düşünüyorsanız Sony XR65A80K yada Samsung 65s95b tercih edebilirsiniz.

Eğer çok televizyon izliyorsanız oledlerin yanma sorunundan dolayı tavsiye etmiyorum. Benim şahsi tercihim TCL 65c835 yada Samsung 65qn85b den yana olurdu daha yukarı fiyatlara çıkmazdım hiç. Eğer az izliyorsanız oled yanması durumu olmayacağını düşünüyorsanız Sony XR65A80K yada Samsung 65s95b tercih edebilirsiniz.
Teşekkür ederim aldım maalesef ki tercihim yine samsung oldu lg lerin yanma sorunumdan dolayı 2 -2.50 mesafeden 55 inç gözüme küçük gelmesi sebebiyle 65 inç aldım mağazada farklı evde farklı tabi biraz büyük geldi gözüme umarım alışırım

Teşekkür ederim aldım maalesef ki tercihim yine samsung oldu lg lerin yanma sorunumdan dolayı 2 -2.50 mesafeden 55 inç gözüme küçük gelmesi sebebiyle 65 inç aldım mağazada farklı evde farklı tabi biraz büyük geldi gözüme umarım alışırım
İyi günlerde kullanım, hangi modeli aldınız acaba? Bir de detaylı bir inceleme ile bizlerle fikirlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur :)

İyi günlerde kullanım, hangi modeli aldınız acaba? Bir de detaylı bir inceleme ile bizlerle fikirlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur :)
Teşekkür ederim sağolun? detaylı inceleme yapacak kadar anlamam ama şöyle özetleyebilirim samsungun en iyi modellerinden birini alıp dört yılda panel arzası sebebiyle değiştirmek zorunda kaldım ama yine samsungdan vazgeçemedim çünkü görüntü kalitesi parlaklığı diğer markalara göre bence çok iyi şuan aldığım modeli en son çıkarttıkları qnb700 çok çok başarılı pişman etmez gibi görünüyor içerikte de değişiklik yapmışlar youtube dan netflix e prime dan google a kadar tek sayfada toplamışlar hepsini tek sayfada bulabiliyorsun bunun dışında göz yormama modu gibi seçenekler eklemişler kanal geçiş hızı gayet yerinde çözünürlük zaten mükemmel ama panel arzası kronik sorun sanırım gerçi lg de ekran kartı yanıyor diye şikayet çok duydum tek sıkıntım ekranı 65inç almış olmam o da umarım gözüm alışır yoksa yandım?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri