Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi SAMSUNG Q80C- LG QNED816RE TV Hangisini almalıyım?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mthnaltas

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
60.000TL
Marka Model Bilgisi
LG 75QNED816RE - SAMSUNG 75Q80C
MERHABALAR 75QNED816RE İLE 75Q80C ARASINDA KALDIM . SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM. MAÇ, FİLM İZLEYİP PS5 OYNAYACAĞIM. BİRİ İPS BİRİ VA PANEL KAFAM KARIŞTI. İKİSİDE 55-60K ARASINDA OYNUYOR TOTALDE F/P HANGİSİ SİZCE? SİZİN BİLGİLERİNİZ IŞIĞINDA HAREKET EDECEĞİM TCL C745 İSTEMİYORUM :)
@Adem Helvacı

Hocam samsung tvlerde bildiğim kadarıyla blooming sorunları vardı, lg için birşey diyemeyeceğim bir bilgim yok, tcl tvde kağıt üstünde çok iyi duruyor özellikle fald olması ve 1000 nits'e kadar çıkabilmesi çok iyi. Denk getirirseniz c845'de teşhirde gördüğüm kadarıyla çok iyi oled gibi tv yapmışlar. Ancak tcl için servis sıkıntısı malum.

TCL KAĞIT ÜSTÜNDE ÇOK İYİ AMA KULANICILARIN YAŞADIĞI SIKINTILARDAN DOLAYI VAZGEÇTİM SAMSUNGTAKİ ÇEKİNCEMDE SİZİN DEDİĞİNİZ SIKINTILAR VS. LG IPS PANEL OLMASI BİR TIK ÖNE GEÇİRİYOR BENİ 845 MODELİDE 75İNÇ 75.000TL CIVARI BÜTÇEYİ AŞIYOR

Samsung Q80C'yi ben kullanıyorum daha yeni 6. ayı doldu ve ekranda karartı oluştu. Servis 6. ayı dolduğu için ekran değişimi tek yapıyor cihazı değiştirmiyor. Almadan önce sizin için fikir olsun.

Samsung Q80C'yi ben kullanıyorum daha yeni 6. ayı doldu ve ekranda karartı oluştu. Servis 6. ayı dolduğu için ekran değişimi tek yapıyor cihazı değiştirmiyor. Almadan önce sizin için fikir olsun.
BENİMDE ÇEKİNCELERİM BUNLAR LG DE ÇOK YORUM BULAMIYORUM ŞİKAYET AZ SAYILIR SAMSUNG TELEFON PİYASASI GİBİ QLED TE 10 ÇEŞİT MODEL ÇIKARTIYOR ŞİKAYET ÇOK SAMSUNG KULLANICISIYDIM LG DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN

Bide şu var hadi ekran değişti diyelim orijinali gibi olacak mı? Bide 2 yıl garanti dolduğunda yine aynı problem olursa bu sefer çok yüksek ücret alacaklar. Çok pişman oldum aldığıma.

Bide şu var hadi ekran değişti diyelim orijinali gibi olacak mı? Bide 2 yıl garanti dolduğunda yine aynı problem olursa bu sefer çok yüksek ücret alacaklar. Çok pişman oldum aldığıma.
TEKNOLOJİ İŞİ GERÇEKTEN ŞANS. OYUN OYNAMASAM GİDİP NORMAL DÜZ MODELİNİ ALACAĞIM KAFAM RAHAT OLUR BOZULSADA BİR SIKINTI ÇIKSADA ÇOK ÜZÜLMEM. BAKALIM 2024 MODELLERİNİ BEKLESEM FİYAT NE OLACAK BİRDE TEMMUZ GİBİ GELECEKMİŞ BU HAFTA KARAR VERECEĞİM

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri