Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Samsung QE50Q67CAUXTK 50 vs LG 55NANO81

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Okankygsz

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Samsung QE50Q67CAUXTK vs LG 55NANO81

Sevgili inceleriz forum sakinleri önceden bi konu açmıştım ve tcl marka ağırlıklıydı ama mağazaya gittiğimde tcl'nin qled versiyonları dışındakiler bana çok sönük renkli geldi ve vazgeçtim o markadan,mağaza da ki arkadaş genel olarak LG gösterdi.Philips pek düşünmüyorum arkasında ki ışıklandırma ledlerinden toz girdiği söyleniyor.Ne kadar doğrudur bilemem ama öyle birşey yok ise önerebileceğiniz varsa onada bakarım.Bugün alacağım Allah'ın izniyle
şimdi aklımda 2 marka,model var yardımcı olabilirseniz sevinirim.TV çok kullanmıyorum ama günde 2 saat en fazla yeresel kanallar izleniyor.En çok film izleme platformları kullanılcak.Lg de + olarak geforce now desteği var o beni biraz cezbediyor ama samsung da ise görüntü kalitesi ve özellikleri hoşuma gitti.Diğer konularda yardımcı olur musunuz?Panel tipleri vb..Yada hangisi tercih edilebilir?

birincisi Samsung QE50Q67CAUXTK 50

ikincisi ise LG 55nano81
amazon üzerinden alacağım

Ama izlerken görüntü olarak ghosting olmamasını istiyorum yada blooming olayının en az da olmasını istiyorum

Ama izlerken görüntü olarak ghosting olmamasını istiyorum yada blooming olayının en az da olmasını istiyorum
Ghosting, ışık sızması, sehim gibi sorunlar maalesef LCD teknolojisinin doğasında var. OLED televizyon almak lazım bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için. Bütçenizi az daha arttırıp 65CU7000 almanızı öneririm.

Ghosting, ışık sızması, sehim gibi sorunlar maalesef LCD teknolojisinin doğasında var. OLED televizyon almak lazım bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için. Bütçenizi az daha arttırıp 65CU7000 almanızı öneririm.
Teşekkür ederim hocam ghosting vb şeyler hiç olmasın değil aslında sadece minimum yani rahatsız etmicek seviyede olsa bile yeter.Peki bu 2 model önermediğiniz modeller midir?Birde sizin söylediğiniz LED panel ama arasında fiyat olarak fark var boyut ve panel dışında ne fark var

Teşekkür ederim hocam ghosting vb şeyler hiç olmasın değil aslında sadece minimum yani rahatsız etmicek seviyede olsa bile yeter.Peki bu 2 model önermediğiniz modeller midir?Birde sizin söylediğiniz LED panel ama arasında fiyat olarak fark var boyut ve panel dışında ne fark var
Piyasada SDP (Sharp) panelle üretilmiş televizyon bulmak zor o yüzden öneriyorum.

Piyasada SDP (Sharp) panelle üretilmiş televizyon bulmak zor o yüzden öneriyorum.
Anladım hocam teşekkür ederim son sorum olacak amazonda şuan 65inç cu8000 serisi var 22.5k seviyesinde sizin önerdiğinizde en ucuz 23.5k biraz bütçemi aşıyor aslında 8000 serisi nasıldır peki ?cu8000 serisinn 55inç ve 65 inç olanı da var

Anladım hocam teşekkür ederim son sorum olacak amazonda şuan 65inç cu8000 serisi var 22.5k seviyesinde sizin önerdiğinizde en ucuz 23.5k biraz bütçemi aşıyor aslında 8000 serisi nasıldır peki ?cu8000 serisinn 55inç ve 65 inç olanı da var
Panel ve kozmetik harici farkı yoktur. CU7000'i takibe alın elbet bir yerde indirime düşer.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri