Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Sharp Aquos 55EQ4EA Google Tv

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Akigo35

Araştırmacı
Kadim Üye
Bütçe
800 euro
Marka Model Bilgisi
Sharp 55eq4ea
Ambilight özelliği için aldığım 58 inch phillips 1 ay sonra elimde patladıktan sonra her zaman aklımda olan Sharp tv bugün aldım.Dahili Harman Kardon (jbl) ses sistemi büyük etken oldu. Ses konusunda kesinlikle müthiş, asla ekstra bir ses sistemine gerek yok. Görüntü de bana göre Philips 58pus8545 modeline göre çok daha iyi. Almak isteyenlere bu modeli kesinlikle tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• ASSET_MMS_95412010.jpeg
    ASSET_MMS_95412010.jpeg
    43.8 KB · Görüntüleme: 104
  • ASSET_MMS_95412011.jpeg
    ASSET_MMS_95412011.jpeg
    86.1 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_2024-02-05-20-02-03-659_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-02-05-20-02-03-659_com.android.chrome-edit.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 83
Bu adamlar yaptıkları her şeyin en iyisini yapıyorlar helal olsun. Tabi böyle olunca da bizim memlekete uğramıyor ürünleri.

Ambilight özelliği için aldığım 58 inch phillips 1 ay sonra elimde patladıktan sonra her zaman aklımda olan Sharp tv bugün aldım.Dahili Harman Kardon (jbl) ses sistemi büyük etken oldu. Ses konusunda kesinlikle müthiş, asla ekstra bir ses sistemine gerek yok. Görüntü de bana göre Philips 58pus8545 modeline göre çok daha iyi. Almak isteyenlere bu modeli kesinlikle tavsiye ederim.
JBL ses sistemleri kraldır. Sesin dibidir. Eskiden Dolby Stereo Digital ses sistemine sahip sinemaların neredeyse tamamına yakını JBL ses sistemlerini kullanırdı.

JBL ses sistemleri kraldır. Sesin dibidir. Eskiden Dolby Stereo Digital ses sistemine sahip sinemaların neredeyse tamamına yakını JBL ses sistemlerini kullanırdı.
Kesinlikle, her daim jbl tercihimdir ki harman kardon jbl markasının sahibidir. Tv de ki imzasını görünce dayanamadım aldım😁ekstra soundbar vs uğraşamıyorum. Şimdi sadece elektrik fişi var. TV box, soundbar vs hepsinden kurtuldum😁

Harman Kardon ilk Jbl'i satın almıştı. Samsung 2016 yılında Harman Kardon'u alınca iki markanın da sahibi oldu. Özellikle Jbl orta sınıf ürün üretmektedir. Bu markaların hiç biri Bowers&Wilkins veya Bang&Olufsen'in yanına bile yaklaşamaz. Bütün bunlardan ayrı ses sistemlerinin detayları ayrı bir dünya. Ayrıca televizyondaki ses sistemlerini yer azlığı ve mühendislik kısıtlamalarından dolayı ayrı değerlendirmek lazım.

Harman Kardon ilk Jbl'i satın almıştı. Samsung 2016 yılında Harman Kardon'u alınca iki markanın da sahibi oldu. Özellikle Jbl orta sınıf ürün üretmektedir. Bu markaların hiç biri Bowers&Wilkins veya Bang&Olufsen'in yanına bile yaklaşamaz. Bütün bunlardan ayrı ses sistemlerinin detayları ayrı bir dünya. Ayrıca televizyondaki ses sistemlerini yer azlığı ve mühendislik kısıtlamalarından dolayı ayrı değerlendirmek lazım.
Maalesef Ford’da dinlediğim B&O ses sistemi ile Mercedes’de dinlediğim Harman Kardon yan yana bile gelemez. B&O belki genel anlamda daha iyi olabilir fakat her zaman da Harmandan iyi diyemem ben.

Maalesef Ford’da dinlediğim B&O ses sistemi ile Mercedes’de dinlediğim Harman Kardon yan yana bile gelemez. B&O belki genel anlamda daha iyi olabilir fakat her zaman da Harmandan iyi diyemem ben.
Hala diyorum kiyas kabul etmez. Tv dir arabadir laptoptur orda başka pazarlama isleri dönüyor. Bang olufsen de mercedes aston martin gibi arabalara ses sistemi yapıyor. Burmester da mercedes bu cogalip gider. Yukarıda yazdım zaten kastim ve kistasim bu değil.

Son düzenleme:
Bahsettiğin markalardan o kadar çok elime bolca geçti dinledim sattım vs. Önceden hobi olarak yaptığım işim, ses sistemleri alıp satmakti. Bu. Markalar ve daha niceleri çatı katımda sıralı sıralı duruyordu. Her şey kulak tınısı ve zevk meselesi.

Ayrıca yer sorununu sanırım epey çözmüşler😊
Screenshot_2024-02-06-11-39-28-255_com.android.chrome.jpg

Araç ses sistemi'ni çok düz düşünmüşsünüz. Yalıtım, araç akustiği, hoparlör sayısı, arabanın sınıfı. hoparlör güçleri, sub var mı yok mu bunun gibi tonla detay var.
Ayrıca iki markanın hedef kitlesi tamamen farklı. Elma ve Armut gibi. Bu tarz anlaşmalarda da çoğu markada sadece logodan ibaret oluyor.

Araç ses sistemi'ni çok düz düşünmüşsünüz. Yalıtım, araç akustiği, hoparlör sayısı, arabanın sınıfı. hoparlör güçleri, sub var mı yok mu bunun gibi tonla detay var.
Ayrıca iki markanın hedef kitlesi tamamen farklı. Elma ve Armut gibi. Bu tarz anlaşmalarda da çoğu markada sadece logodan ibaret oluyor.
Farkındayım. Düz düşünmekten ziyade her markanın iyi ve kötü ürünleri olabileceğini kast ettim ben son cümlemde de dediğim gibi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri