Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Siemens çamaşır ve bulaşık,Kaira klima,Demirdöküm termosifon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batutu3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

batutu3

Meraklı
Meraklı
Bütçe
Bütçe kalmadı..
Marka Model Bilgisi
Kaira Demirdöküm Siemens
Herkese merhabalar. Taşındığım için yeni birkaç eşya almam gerekti. Kimine forumdan danışarak ( Termosifon,Klima) kimini de mecburiyetten aldım (çamaşır,bulaşık).
Tekrardan klima ve termosifon için tavsiye veren (@Adem Helvacı @Murat ALA @Faruk KATI @SmilingArtichoke @orcun @NBKpro hocalarıma çok teşekkür ederim. Klimayı tecrübe ettim umarım termosifondan da memnun kalırım.
KLİMA Kaira 9.000 ve 12.000 btu.
Klimayı kaira aldım hepsiburada üzerinden. Daikinı arayıp yetkili servisi öğrendim. Ben direk yetkili servisin adresini verip onlara teslim aldırmak durumundaydım. İlk aradığımda direk ulaştım fakat montaj için tekrar aradığımda 2 gün boyunca ulaşamadım. Fakat dükkana gidince direk montaj için ertesi güne randevu verdiler. Antalya kepezde 7s Mühendislik ilgileniyormuş. Genç bi usta geldi tıkır tıkır kurdu gitti.İnternet varsa wifi a bağlantısını yapalım deyip yaptılar. Evde internet varsa siz dışarıdayken eve gelmeden evin soğukluğunu ayarlayabiliyorsunuz. Gider hortumu biraz kısa kalınca aradım geçerken uğrayıp düzeltelim dediler aynı gün gelip düzelttiler.
BULAŞIK MAKİNESİ Siemens SN26M232
Bulaşık makinesini ikinci el güzel bir ürün bulunca direk aldım. Makine gayet sessiz çalışıyor. Yarım yük vs özellikleri var onu da tecrübe ettim. Eve dışarıdan yemek söyleyip içeceği evden içince sürekli kirli bardak oluyor fakat tabak kirlenmediği için makinenin üstü dolu altı bomboş kalıyor. Ben şimdilik bu işe yaradığını keşfettim :hahaVario speed diye bir olayı var hızlı yıkamak için fazla su harcayıp süreyi kısaltıyormuş. Ona tıklayınca süre direk yarıya düştü.
ÇAMAŞIR MAKİNESİ SIWAMAT PLUS 3800
Bu makineyi bizimkiler almıştı. Birkaç perde yıkadık normal yıkadı ek olarak söyleyebileceğim birşey yok.
TERMOSİFON Demirdöküm DT4 Basic 65
Termosifon siparişini taşınacağım eve geçeceğim 2 gün sonra vereyim derken hocalarımın önerdiği Windsor termosifon a101 de bitmişti. O yüzden Demirdöküme yöneldim.Yine Hepsiburadadan haftasonu sipariş verdim bugün yola çıkmış. Gelince onunla ilgili de birşeyler yazarım.
Geldi.Ertesi gün montaj için geldiler.Elektrik ve su tesisatını hazır etmek gerekiyormuş.Ben ettirmiştim zaten gelip direk kurulum yaptılar.65 lt ile 3 kişi duş alamadık.Fakat duş başlığının tazyiği düşüktü onu değiştirip arkası pervaneli olandan aldım. Şimdilik gayet güzel.
Henüz hepsini yeni yeni kullanıyorum. Çok bilgim yok sadece kullanıcı olarak sorularınızı yanıtlayabilirim.

Ekli dosyalar

• photo_2024-05-06_13-46-36.jpg
    photo_2024-05-06_13-46-36.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 43
  • photo_2024-05-06_13-46-38.jpg
    photo_2024-05-06_13-46-38.jpg
    19.2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Herkese merhabalar. Taşındığım için yeni birkaç eşya almam gerekti. Kimine forumdan danışarak ( Termosifon,Klima) kimini de mecburiyetten aldım (çamaşır,bulaşık).
Tekrardan klima ve termosifon için tavsiye veren (@Adem Helvacı @Murat ALA @Faruk KATI @SmilingArtichoke @orcun @NBKpro hocalarıma çok teşekkür ederim. Klimayı tecrübe ettim umarım termosifondan da memnun kalırım.
KLİMA Kaira 9.000 ve 12.000 btu.
Klimayı kaira aldım hepsiburada üzerinden. Daikinı arayıp yetkili servisi öğrendim. Ben direk yetkili servisin adresini verip onlara teslim aldırmak durumundaydım. İlk aradığımda direk ulaştım fakat montaj için tekrar aradığımda 2 gün boyunca ulaşamadım. Fakat dükkana gidince direk montaj için ertesi güne randevu verdiler. Antalya kepezde 7s Mühendislik ilgileniyormuş. Genç bi usta geldi tıkır tıkır kurdu gitti.İnternet varsa wifi a bağlantısını yapalım deyip yaptılar. Evde internet varsa siz dışarıdayken eve gelmeden evin soğukluğunu ayarlayabiliyorsunuz. Gider hortumu biraz kısa kalınca aradım geçerken uğrayıp düzeltelim dediler aynı gün gelip düzelttiler.
BULAŞIK MAKİNESİ Siemens SN26M232
Bulaşık makinesini ikinci el güzel bir ürün bulunca direk aldım. Makine gayet sessiz çalışıyor. Yarım yük vs özellikleri var onu da tecrübe ettim. Eve dışarıdan yemek söyleyip içeceği evden içince sürekli kirli bardak oluyor fakat tabak kirlenmediği için makinenin üstü dolu altı bomboş kalıyor. Ben şimdilik bu işe yaradığını keşfettim :hahaVario speed diye bir olayı var hızlı yıkamak için fazla su harcayıp süreyi kısaltıyormuş. Ona tıklayınca süre direk yarıya düştü.
ÇAMAŞIR MAKİNESİ SIWAMAT PLUS 3800
Bu makineyi bizimkiler almıştı. Birkaç perde yıkadık normal yıkadı ek olarak söyleyebileceğim birşey yok.
TERMOSİFON Demirdöküm DT4 Basic 65
Termosifon siparişini taşınacağım eve geçeceğim 2 gün sonra vereyim derken hocalarımın önerdiği Windsor termosifon a101 de bitmişti. O yüzden Demirdöküme yöneldim.Yine Hepsiburadadan haftasonu sipariş verdim bugün yola çıkmış. Gelince onunla ilgili de birşeyler yazarım.
Henüz hepsini yeni yeni kullanıyorum. Çok bilgim yok sadece kullanıcı olarak sorularınızı yanıtlayabilirim.
Hayırlı olsun. Nice senelerde kullanın inşallah. 😁

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri