Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Siemens-Profilo teklif karşılaştırması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PBurn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

PBurn

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
150.000-200.000₺
Marka Model Bilgisi
Siemens, Profilo
Merhabalar

Bu yaza inşallah bir sıkıntı olmazsa evleniyorum. Yeni yıla girmeden beyaz eşyaları aradan çıkartmak Forum sağ olsun, belli konularda bilinçlendik ve bunun dahilinde birkaç yerden fiyatlar alıp bazı listeler oluşturduk. Dışarıdan bakan bir tüketici için; şu an piyasada; fiyat, kalite ve servis ağı olarak BSP grubu ön plana çıkıyor. Bosch ve Siemens’ in fiyatları yakın seyrettiğinden; sadece Siemens ve Profilo’ dan fiyat aldık. Beyaz eşya, ankastre set ve televizyonu birlikte aradan çıkartmak istiyoruz.

Profilo:

Buzdolabı: BD3076ICAP
Çamaşır Makinesi: CGA142X0TR
Kurutma Makinesi: KM9610CTR
Bulaşık Makinesi: BMS581V1
Fırın: FRSA325G1
Ocak: OE37P2P10D
Davlumbaz: DVK6J629
TV: 55PA515ESG
Fiyat: 188.000₺

Siemens:

Buzdolabı: KG76PAIC0N
Çamaşır Makinesi: WG42A2Z0TR
Kurutma Makinesi: WQ44G2C1TR
Bulaşık Makinesi: SN216I00DT
Fırın: HB237JES5T
Ocak: EO6C6PP30O
Davlumbaz: LC66KPJ60T
TV: YOK

Fiyat: 175.000₺

İki markanın ürünlerinin de aynı fabrika üzerinden çıktığı bilenen bir durum. Biz de iki marka üzerinden birebirlerinin yerini tutabilecek, hatta neredeyse aynı ürünleri seçmeye çalıştık. Sizlere sormak istediğim sorular; hangi marka ve liste daha mantıklı, iki liste arasında birbirinin yaklaşık olarak karşılığı olmayan ürün var mıdır; hangi ürünle değiştirmek mantıklı olabilir gibi sorular. Dönüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler

Merhabalar

Bu yaza inşallah bir sıkıntı olmazsa evleniyorum. Yeni yıla girmeden beyaz eşyaları aradan çıkartmak Forum sağ olsun, belli konularda bilinçlendik ve bunun dahilinde birkaç yerden fiyatlar alıp bazı listeler oluşturduk. Dışarıdan bakan bir tüketici için; şu an piyasada; fiyat, kalite ve servis ağı olarak BSP grubu ön plana çıkıyor. Bosch ve Siemens’ in fiyatları yakın seyrettiğinden; sadece Siemens ve Profilo’ dan fiyat aldık. Beyaz eşya, ankastre set ve televizyonu birlikte aradan çıkartmak istiyoruz.

Profilo:

Buzdolabı: BD3076ICAP
Çamaşır Makinesi: CGA142X0TR
Kurutma Makinesi: KM9610CTR
Bulaşık Makinesi: BMS581V1
Fırın: FRSA325G1
Ocak: OE37P2P10D
Davlumbaz: DVK6J629
TV: 55PA515ESG
Fiyat: 188.000₺

Siemens:

Buzdolabı: KG76PAIC0N
Çamaşır Makinesi: WG42A2Z0TR
Kurutma Makinesi: WQ44G2C1TR
Bulaşık Makinesi: SN216I00DT
Fırın: HB237JES5T
Ocak: EO6C6PP30O
Davlumbaz: LC66KPJ60T
TV: YOK

Fiyat: 175.000₺

İki markanın ürünlerinin de aynı fabrika üzerinden çıktığı bilenen bir durum. Biz de iki marka üzerinden birebirlerinin yerini tutabilecek, hatta neredeyse aynı ürünleri seçmeye çalıştık. Sizlere sormak istediğim sorular; hangi marka ve liste daha mantıklı, iki liste arasında birbirinin yaklaşık olarak karşılığı olmayan ürün var mıdır; hangi ürünle değiştirmek mantıklı olabilir gibi sorular. Dönüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Konu takip, hangi il onu da paylaşır mısınız.

Öncelikle şimdiden mutlu mesut bir hayat diliyorum sizlere güzel kardeşlerim.
Mutfak eşyalarında renkli ürün, hele ki SİYAH ürün ciddi cesaret işidir bana göre.
Üretim kalitelerinde zaten bir değişen yok, yine de marka algısı da önemli derseniz Siemens olmalı ki yeni evlenecek genç dostlarımızın bu yönde bir çevre baskısı altında olduğunu da az çok biliyoruz. Neyse ki buna direnen ve kendi hür kararlarını veren dostlarımızın sayısı da çok yüksek bu bağlamda Profilo ürün almanızda hiçbir sakınca ve korku duymanızı gerektirecek durum olmamakla birlikte tercih ettiğiniz modeller arasında benim gördüğüm kadarıyla, ''Şunu neden seçtin'' dememi gerektirecek bir durum da yok.

Sadece özellikle siyah ocak kısmı evin hanımını çok yorar mı diye düşünmeden edemedim.

Yine de sevgili Murat kardeşimin de görüşlerini almak isterim :)

@Murat ALA

Öncelikle şimdiden mutlu mesut bir hayat diliyorum sizlere güzel kardeşlerim.
Mutfak eşyalarında renkli ürün, hele ki SİYAH ürün ciddi cesaret işidir bana göre.
Üretim kalitelerinde zaten bir değişen yok, yine de marka algısı da önemli derseniz Siemens olmalı ki yeni evlenecek genç dostlarımızın bu yönde bir çevre baskısı altında olduğunu da az çok biliyoruz. Neyse ki buna direnen ve kendi hür kararlarını veren dostlarımızın sayısı da çok yüksek bu bağlamda Profilo ürün almanızda hiçbir sakınca ve korku duymanızı gerektirecek durum olmamakla birlikte tercih ettiğiniz modeller arasında benim gördüğüm kadarıyla, ''Şunu neden seçtin'' dememi gerektirecek bir durum da yok.

Sadece özellikle siyah ocak kısmı evin hanımını çok yorar mı diye düşünmeden edemedim.

Yine de sevgili Murat kardeşimin de görüşlerini almak isterim :)

@Murat ALA
Yorumunuz için çok teşekkürler Adem Bey. Düşüncenizi dikkate alarak Gri’ ye çevirdik :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri