Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Siemens Siemens KG76PAWC0N benzeri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mr.zenginbey

Yeni Üye
Yeni Üye
Siemens KG76PAWC0N önerisi ile bayağı araştırdım en son alma noktasına gelecektim ki şikâyetler ve daha satın almadan bile müşteri hizmetleri olsun bayiler olsun çok bilgili değiller. Sadece bir tanesi kompresör markasını ben model verdikten sonra Panasonic dedi. Yanıt veren arkadaşlar da, şikâyetvar gibi platformlarda da Siemens'ten bıkmışlar. Acilen dolap almam lâzım ama karar veremiyorum. Satış sonrası desteği de sağlam olan bir marka model önerir misiniz? Ben Panasonic marka kompresör olan istemiştim ama o da çok yok sanırım.
LG buzdolabı modellerine nasıl bakıyorsunuz? Var mıdır kullanan?

Siemens KG76PAWC0N önerisi ile bayağı araştırdım en son alma noktasına gelecektim ki şikâyetler ve daha satın almadan bile müşteri hizmetleri olsun bayiler olsun çok bilgili değiller. Sadece bir tanesi kompresör markasını ben model verdikten sonra Panasonic dedi. Yanıt veren arkadaşlar da, şikâyetvar gibi platformlarda da Siemens'ten bıkmışlar. Acilen dolap almam lâzım ama karar veremiyorum. Satış sonrası desteği de sağlam olan bir marka model önerir misiniz? Ben Panasonic marka kompresör olan istemiştim ama o da çok yok sanırım.
Hocam bu modelin ne gibi sıkıntıları varmışki
Panasonic kompresör olan bir model daha var ama oda Siemens
Buradan bakabilirsiniz

Hocam bu modelin ne gibi sıkıntıları varmışki
Panasonic kompresör olan bir model daha var ama oda Siemens
Buradan bakabilirsiniz
Hocam şikâyetvarda var bakabilirsiniz bu model nezdinde

Şikayetvar'a bakıp ürün alınacaksa hiç bir ürün alınmaz. BSH grubunun üst segment dolabıdır KG76PAWC0N. O bile kafanıza oturmuyorsa Miele felan bakmanız lazım.

Şikayetvar'a bakıp ürün alınacaksa hiç bir ürün alınmaz. BSH grubunun üst segment dolabıdır KG76PAWC0N. O bile kafanıza oturmuyorsa Miele felan bakmanız lazım.
Adamlar marka model aynı, fotoğrafları ile şikâyet yazmışlar insan ister istemez düşünüyor satış sonrası desteği de. Nereye göre alacağız hocam kullanmayandan tavsiye alarak mı? Oldu da mükemmel dediğimiz dolap da bozuldu, bozulabilir yani şans işi devreye giriyor her şeyini en iyi seçsek bile. Bu arada bütçe 40-45 e kadar mecburen çıktı. LG önerir misiniz?

Adamlar marka model aynı, fotoğrafları ile şikâyet yazmışlar insan ister istemez düşünüyor satış sonrası desteği de. Nereye göre alacağız hocam kullanmayandan tavsiye alarak mı? Oldu da mükemmel dediğimiz dolap da bozuldu, bozulabilir yani şans işi devreye giriyor her şeyini en iyi seçsek bile. Bu arada bütçe 40-45 e kadar mecburen çıktı. LG önerir misiniz?
Bahsi geçen buzdolabını yani Siemens KG76PAWC0N modelini 1 yıla yakın kullanıyorum 1yıl önce buradan öneri istemiş ve bu modeli önermişti @Murat ALA Allah razı olsun. Dolaptan ben memnunum önceki 14 yıllık dolabıma göre kabataslak bir hesapla elektrik faturam yarı yarıya düştü üstelik bu dolap önceki dolabımdan daha büyük Beyaz eşya işi şans işi hocam en iyisini alırsınız 1ay kullanamazsınız gider adı sanı belli olmayan bir şey alırsınız senelerce tık demez muhakkak sizinde çevrenizde bunun örnekleri vardır

Bahsi geçen buzdolabını yani Siemens KG76PAWC0N modelini 1 yıla yakın kullanıyorum 1yıl önce buradan öneri istemiş ve bu modeli önermişti @Murat ALA Allah razı olsun. Dolaptan ben memnunum önceki 14 yıllık dolabıma göre kabataslak bir hesapla elektrik faturam yarı yarıya düştü üstelik bu dolap önceki dolabımdan daha büyük Beyaz eşya işi şans işi hocam en iyisini alırsınız 1ay kullanamazsınız gider adı sanı belli olmayan bir şey alırsınız senelerce tık demez muhakkak sizinde çevrenizde bunun örnekleri vardır
GTL569PQAM LG aldım hocam, yorum yapan herkese teşekkürlerrr

Hayırlı olsun GTL569PQAM LG marka buzdolabınıza baktınız mı hangi marka kompresör kullanıyor ? Garanti süresi ne kadar ? Siz uzattiniz mi ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri