Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Sizce hangisi 55ua9090 55u9700

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serkancam17

Araştırmacı
Araştırmacı
42lm615s 10 yıldır kullanan birisiyim kasım ayından beridir televizyon arıyorum
Tavsiyelerle vestel almaya karar verdim
55q9900 önerildi ama bulutlanma ışık sızması sorunları çıktı 55qa9700 düşündüm ama aynı sorunlar onun içinde geçerli olmuş
55ua9090 diğer forumda @Vesteloji abinin önerisiydi
55u9700 almayıda başka bir vestel çalışanı abi önerdi
Sizce hangisi görüntü kalitesi,ses kalitesi yüksekliği açısından kısacası hangisi daha iyi
55u9700 için @Adem Helvacı abinin teknik özellikler videosunu izledim panelinden dolayı düşük kontrast demişti sanırım eskiden izlediğim bi videoydu o yüzden görüntü en çok önemsediğim konularından birisi olduğu için kafama takıldı
Uzun lafın kısası 55ua9090 55u9700 hangisi daha iyi
Veyahut hangi vestel tv modelini önerirsiniz android veya smart hiç farketmez önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum

Bunlar dışında vestelin nirvanası en iyi modeli dediğin model var mı tavsiyen için teşekkürler abi
Tabiki oled ? tabiki kullanım durumunuz önemli normal yayın izleyecekseniz oled önermem.
Verdiğiniz modeller smartta üst segment android te üst segment olarak geçiyor. Tabiki diğer markalara nazaran

Rica ederim kardeşim.
Abiciğim iyi günler u9700 önerinizle onu almaya karar vermiştim ancak cof sayısının 6 olduğunu gördüm ve inceleriz platformunda cofun önemini açıklayınca beni bu modeli almaktan vazgeçirdi 55qa9700 modeli olsun dedim ama ışık sızması yapar diye sorunlar olunca ondanda vazgeçtim yoksa başından beri 55q9900 alacaktım en basit panda panel ua9600de bile 12 cof var 65q9900da 12 cof var ama ben 55 alacağım ug9630 bakayım yeni seri güzeldir diye 6 cof kafam allak bullak oldu Her zaman vestel ne zaman 120 hz üretecek diyordum şimdi ne zaman 12 cof üretecek der gibiyim.
Varsa vestelin 12 cof 55 inç tv önerilerini bekliyorum
Veya tüm markalar kapsamında tv önerilerini bekliyorum
Her yere cv ile giden iş arayan kişiler gibi kullanım amaçlarımı yazıyorum ama sen kullanıcı ne istediğini ne amaçla kullanacağını söylemeli demiştin sanırsam
Maç izleyeceğim ps4 bağlayacağım film dizi izleyeceğim karasal yayın izlemeyeceğim çünkü hali hazırda tivibu cihazlı iptv var
15-20 zorlarsam 21 bin bütçeye kadar çıkacağım 120 hz maç ve oyun için önemli olacağını söylemiştin hz sayısının
Yüksek sesli görüntü kalitesi güzel
Ve yüksek cof sayılı önerilerini bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim
İyi çalışmalar iyi günler

Abiciğim iyi günler u9700 önerinizle onu almaya karar vermiştim ancak cof sayısının 6 olduğunu gördüm ve inceleriz platformunda cofun önemini açıklayınca beni bu modeli almaktan vazgeçirdi 55qa9700 modeli olsun dedim ama ışık sızması yapar diye sorunlar olunca ondanda vazgeçtim yoksa başından beri 55q9900 alacaktım en basit panda panel ua9600de bile 12 cof var 65q9900da 12 cof var ama ben 55 alacağım ug9630 bakayım yeni seri güzeldir diye 6 cof kafam allak bullak oldu Her zaman vestel ne zaman 120 hz üretecek diyordum şimdi ne zaman 12 cof üretecek der gibiyim.
Her yere cv ile giden iş arayan kişiler gibi kullanım amaçlarımı yazıyorum ama sen kullanıcı ne istediğini ne amaçla kullanacağını söylemeli demiştin sanırsam
Maç izleyeceğim ps4 bağlayacağım film dizi izleyeceğim karasal yayın izlemeyeceğim çünkü hali hazırda tivibu cihazlı iptv var
15-20 zorlarsam 21 bin bütçeye kadar çıkacağım 120 hz maç ve oyun için önemli olacağını söylemiştin hz sayısının
Şimdiden teşekkür ederim
Şimdiden teşekkür ederim
@Adem Helvacı abi müsait olduğun bir zamanda cevaplarsan sevinirim senin tavsiyen doğrultusunda ürünü alacağım atladığım bir husus var televizyonun olacağı bölümün karşısında pencere olduğu için mat panel bir tvye ihtiyacım var bu isteklerim arasına birde mat panel ekleyerek önerilerini bekliyorum senin tavsiyen ile ürünü alacağım iyi akşamlar

@Vesteloji abi iyi günler en sonki yazıma cevap alamadım 12 cof vestel önerilerin var mı
Birde aklımda başından beridir 55q9900 var ama kronik sorunlarından dolayı korkuyorum bulutlanma ışık sızması vs vs
Android modeller içinde birkaç sene sonra yavaşlayacağı şişeceği yönüne dair iddialar var önerilerini bekliyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri