Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Sogutmayan klima sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ozlemsel

Yeni Üye
Yeni Üye
Daha once yazmıştım.18000 demirdokum klima vakumlama yapılmadan montaj yapılmış 10 gün sonra sogutma işini yapmamaya baslamisti.defalarca kayit actirdim. Servis geldi manometre ölçüm yaptı birsey yok dedi gitti.😄 sogutmamasina rağmen sorun yok diyip gitmesi ayrıca sinirimi bozarken başladım İnterneti YouTube kurcalamaya...qdem abinin vakumlama konusunda hassasiyetini vakumlama yapmayan servislere neden tepkili olduğunun arkasındayım çünkü çakallık yapıyorlar hepsi anlaşmış gibi kalıplaşmış cevaplar veriyorlar. Şaka gibi ama klimanin şartelini indirdim kumanda pillerini çıkardım 30 40 sn bekledim. Tekrar taktim actim klima çalışmaya başladı 😯😒...bugün de serviscağız vakumlama yapmaya gelmiş yaptırmadım.

Daha once yazmıştım.18000 demirdokum klima vakumlama yapılmadan montaj yapılmış 10 gün sonra sogutma işini yapmamaya baslamisti.defalarca kayit actirdim. Servis geldi manometre ölçüm yaptı birsey yok dedi gitti.😄 sogutmamasina rağmen sorun yok diyip gitmesi ayrıca sinirimi bozarken başladım İnterneti YouTube kurcalamaya...qdem abinin vakumlama konusunda hassasiyetini vakumlama yapmayan servislere neden tepkili olduğunun arkasındayım çünkü çakallık yapıyorlar hepsi anlaşmış gibi kalıplaşmış cevaplar veriyorlar. Şaka gibi ama klimanin şartelini indirdim kumanda pillerini çıkardım 30 40 sn bekledim. Tekrar taktim actim klima çalışmaya başladı 😯😒...bugün de serviscağız vakumlama yapmaya gelmiş yaptırmadım.
Sizin ölçüm sonuçları ne oldu? Değerlendirmişmiydik onu?
Sanırım ben en son size DM den video çekip atmıştım nereden ölçüm alacağınız ile ilgili.

Sanırım ben en son size DM den video çekip atmıştım nereden ölçüm alacağınız ile ilgili.
Hocam selamlar ben yeni aranıza katıldım. Baymak elegant plus uv 18000 yeni aldım.
Ölçümü nasıl yapacağımızı banada aktarirsaniz bende ölçüm yapmak istiyorum. Bazı arkadaşları okuyorum. Ortamı 15 dk da ortalama 3 derece düşürüyor diyorlar. Ben onu daha beceremedim. Bendenmi makinadanmi bilemiyorum.

Adem abi ölçüm yaptılar gelip 9 lara kadar düştü sogutma.dedim ya kendimce resetleme yaptim sogutma yapmaya başladı.birde vakumlama yapmaya gelmişler alet edavat dedim istemiyorum.en başta yapacaktınız. Ama 1200 tl fatura gelmiş biraz canım sıkıldı 😊

Hocam selamlar ben yeni aranıza katıldım. Baymak elegant plus uv 18000 yeni aldım.
Ölçümü nasıl yapacağımızı banada aktarirsaniz bende ölçüm yapmak istiyorum. Bazı arkadaşları okuyorum. Ortamı 15 dk da ortalama 3 derece düşürüyor diyorlar. Ben onu daha beceremedim. Bendenmi makinadanmi bilemiyorum.
1724670263902.png
1724670393752.png

Buna benzer problu termometre gerekli.Metal ucu ,klimanın kanadına bantla yapıştırın veya başka birşeyle tutturun.
Odanın hemen soğuması sadece klimayla alakalı değil.Çevresel şartlar,yalıtım vs etkiler.

Ekli dosyalar

• IMG_20240826_193335.jpg
    IMG_20240826_193335.jpg
    94.3 KB · Görüntüleme: 6
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri