Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon Sonunda OLED... Philips OLED 708 Serisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M. B.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

M. B.

İnce Eleyen
Araştırmacı
Merhaba,
Mesleğim gereği görüntüye çok önem veren takılan birisiyim. Bundan dolayı tv serüvenim asla bitmiyor sanırım. :)

2 senelik evlilik sürecim boyunca evden geçen 6. tv oldu kendisi. 48OLED708.

1- PEAQ marka no name 49 inç android (sattım) Evlenirken Çok ucuz diye almıştım beklediğim gibi tırt çıktı.
2- TCL 50C725G (sattım) Google Tv Aşırı yavaştı - turksat kablo tv ile birlikte delirtti. Memnun kalmadım. Ses de görüntü de kötüydü.
3- LG 55Nano766QA (sattım) Aslında iyiydi, siyah performansı ips ile birlikte çok gözüme battı. Hep gri görüntüler. Ses kalitesi güzeldi.
4 - Philips 50PUS8808 (duruyor) İkinci Tv oldu. Gayet memnunum. 120 hz ve ambilight artısı harika. Va olmasına rağmen siyahları çok başarılı. Ses sistemi yine zayıf. Soundbar gerekli. Kumandası felaket.
5- Samsung M7 43 İnç (sattım) Kesinlikle F/P cihazıydı. Şansıma ne bulutlanma ne sızma denk geldi. Fazlaya çıkınca Arkadaşım aldı. Ses sistemi biraz zayıftı.
6 - Philips 48OLED708 - Şu ana kadar en iyisi. Ama kumandası yine felaket olandan. :)

48OLED708'i Geçen hafta indirimde görünce yapıştırdım. Vatan bilgisayardan 24.000'e geldi. Zaten panel LG üretimi. 120 hz, oled, ambilight, P5 motoru ve google tv. 1 haftalık kullanım sürecimde, şu ana kadar tv izlememişim dedim gerçekten.
İnanılmaz bir dinamik aralık, inanılmaz bir siyah performansı, inanılmaz bir hdr performansı var. Film izlerken özellikle, alt ve üstte ki siyah kısımlar evde ışıklar kapalıyken yok oluyor. TRT yapımlarında ki görüntüler bile üst düzey kalitede gözüküyor.
Yanık kısmında, önlemek için philips bir kaç teknolojik önlem almış. Piksel kaydırma, otomatik ekran temizliği gibi. Bir de İlk kurulumda açılırken de oled tv'yi nasıl kullanmanız gerektiğini anlatan kısa bir metin onaylatıyor. Zamanla göreceğiz.
Karasal yayın izlemek için almadık esasen. Güzel filmler izlemek ve xbox ile oyun oynamak için aldım. Ses sistemi boyutuna göre gayet başarılı. Ama ben yine de sony soundbar set ile kullanıyorum.
Kumandası diğer 50PUS8808 ile aynı. Hiç sevmiyorum, kullanışlı ve ergonomik değil.
İlk izlenimlerim bunlar. Yine merak edilen bir şey olursa yazarım. :)

Merhaba,
Mesleğim gereği görüntüye çok önem veren takılan birisiyim. Bundan dolayı tv serüvenim asla bitmiyor sanırım. :)

1- PEAQ marka no name 49 inç android (sattım) Evlenirken Çok ucuz diye almıştım beklediğim gibi tırt çıktı.
2- TCL 50C725G (sattım) Google Tv Aşırı yavaştı - turksat kablo tv ile birlikte delirtti. Memnun kalmadım. Ses de görüntü de kötüydü.
3- LG 55Nano766QA (sattım) Aslında iyiydi, siyah performansı ips ile birlikte çok gözüme battı. Hep gri görüntüler. Ses kalitesi güzeldi.
4 - Philips 50PUS8808 (duruyor) İkinci Tv oldu. Gayet memnunum. 120 hz ve ambilight artısı harika. Va olmasına rağmen siyahları çok başarılı. Ses sistemi yine zayıf. Soundbar gerekli. Kumandası felaket.
5- Samsung M7 43 İnç (sattım) Kesinlikle F/P cihazıydı. Şansıma ne bulutlanma ne sızma denk geldi. Fazlaya çıkınca Arkadaşım aldı. Ses sistemi biraz zayıftı.
6 - Philips 48OLED708 - Şu ana kadar en iyisi. Ama kumandası yine felaket olandan. :)

48OLED708'i Geçen hafta indirimde görünce yapıştırdım. Vatan bilgisayardan 24.000'e geldi. Zaten panel LG üretimi. 120 hz, oled, ambilight, P5 motoru ve google tv. 1 haftalık kullanım sürecimde, şu ana kadar tv izlememişim dedim gerçekten.
İnanılmaz bir dinamik aralık, inanılmaz bir siyah performansı, inanılmaz bir hdr performansı var. Film izlerken özellikle, alt ve üstte ki siyah kısımlar evde ışıklar kapalıyken yok oluyor. TRT yapımlarında ki görüntüler bile üst düzey kalitede gözüküyor.
Yanık kısmında, önlemek için philips bir kaç teknolojik önlem almış. Piksel kaydırma, otomatik ekran temizliği gibi. Bir de İlk kurulumda açılırken de oled tv'yi nasıl kullanmanız gerektiğini anlatan kısa bir metin onaylatıyor. Zamanla göreceğiz.
Karasal yayın izlemek için almadık esasen. Güzel filmler izlemek ve xbox ile oyun oynamak için aldım. Ses sistemi boyutuna göre gayet başarılı. Ama ben yine de sony soundbar set ile kullanıyorum.
Kumandası diğer 50PUS8808 ile aynı. Hiç sevmiyorum, kullanışlı ve ergonomik değil.
Bence seni, forumun televizyonlardan sorumlu Devlet Bakanı yapalım :D

Ekli dosyalar

• IMG_9041.jpeg
    IMG_9041.jpeg
    377.7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_9042.jpeg
    IMG_9042.jpeg
    389.7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9043.jpeg
    IMG_9043.jpeg
    414.2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_9044.jpeg
    IMG_9044.jpeg
    282.3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9045.jpeg
    IMG_9045.jpeg
    210.5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9046.jpeg
    IMG_9046.jpeg
    299.2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9047.jpeg
    IMG_9047.jpeg
    216.3 KB · Görüntüleme: 32
O kumandayı neden çoban sopası gibi uzun yaparsın be kardeşim? 55PUS8204 kaç sene oldu çıkalı, hala kötü bir kumanda ama yeni modellerde daha iyisini beklerken bunu görmek çok acayip. Philips değişik huyları olan bir firma.

Ekli dosyalar

• IMG_3230.jpeg
    IMG_3230.jpeg
    630.1 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba,

Philips 55pus8809 lg55nano81t6a arasında çok kaldım. Film dizi izlemek için kullanacağım. LG iyi markadır diye LG almaya yakınım. 25 27 bin lira civarı bu televizyonlar

Philips 55pus8809 lg55nano81t6a arasında çok kaldım. Film dizi izlemek için kullanacağım. LG iyi markadır diye LG almaya yakınım. 25 27 bin lira civarı bu televizyonlar
8809u bilmiyorum ama google tv değil sanırım. Ambilight artısından dolayı tercih edilebilir ama hiç kullanmadım o os'i.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri