Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Sony kd-65X89j mi sony xr-65x90k mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Secret17

Yeni Üye
Yeni Üye
Sony kd-65X89J mi sony 65x90K mı? Hangısını tavsıye edersiniz, xr65x90k 32 bin 600 e veriyorlar kd 65x89j de 27 bin buna deger farkı var mıdır nolur yardımcı olun, hangisi iyi olur paneli nasıldır uzun sure kullanım farkı olur mu ıkısı arasında, sımdıden teşekkürler

Sony kd-65X89J mi sony 65x90K mı? Hangısını tavsıye edersiniz, xr65x90k 32 bin 600 e veriyorlar kd 65x89j de 27 bin buna deger farkı var mıdır nolur yardımcı olun, hangisi iyi olur paneli nasıldır uzun sure kullanım farkı olur mu ıkısı arasında, sımdıden teşekkürler
Baştan belirteyim ki SONY mühendisliğine saygım sonsuz. Eski bir SONY trinitron hayranı ve Japon Elektronik sever birisi olarak SONY markasına iki bakış açım var. Birisi gerçekten saygınlığı hak eden SONY, Birisi de marka değerini kullanıp Çin üretimi ürünleri vatandaşa Japon malı kalitesi algısı ile Japon fiyatına satan Sony. Bu rahatsızlığım bir yana halen bu markanın yazılım mühendisliğinin satndartları diğer markalar tarafından yakalanmış da değil açık ve net. Sorun şu ki ben ikisine de bu derece yüksek paraları vermek istemem sonuçta SONY de olsa ömür anlamında diğer markaların taşıdığı bütün riskleri taşıyor.

benim kişisel görüşlerim haricinde konuya ürünlerin teknik kısımları açısından bakarsak Booster Remaster Upscail Triluminus Imax gibi daha yazılabilir bir çok gerekçeden dolayı elbette ki 90K. Aradaki fark bu teknoloji için değer.

Benimde TV yi alınca ilk merak ettiğim nerede yapıldığı idi, gerçi vakti ile sony vaio bilgisayarlar ve halen tüm apple ürünleri de çinde yapılıyordu/yapılıyor. Malesef ürün eve gelip kutusunu görene kadar bilemiyorsunuz. Aslında menşei bilgisi verilmesi zorunlu olmalı. Yazın LG buzdolabı aldık, made in Vestel çıktı. Adem bey çok haklı Sony nin saçma fiyatlandırmaları oluyor gecende 80K serisini 89J den % 15 cıvarı pahalı yazmıştı HB. Önemli olan fayda/fiyat oranı, ben yıl sonunda yakalayabilmiştim.

Ekli dosyalar

• 81CF1790-0569-4A12-A36A-BD7581B0948A.jpeg
    81CF1790-0569-4A12-A36A-BD7581B0948A.jpeg
    71.1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
65 ınc olarak baska tavsiyeniz olur mu?
Xr stokta kalmamıs bulamadım 65x89j kaldı ama baska tavsiyelerinize de acıgım cunku sony bır daha tv getirmeyecek dendi

65 ınc olarak baska tavsiyeniz olur mu?
Xr stokta kalmamıs bulamadım 65x89j kaldı ama baska tavsiyelerinize de acıgım cunku sony bır daha tv getirmeyecek dendi
Söz konusu Sony olduğunda ileriye dönük hep bir tedirginlik var içimde.
Bu size bir mesaj olabilir karmadan :D
Sizce bir 65Q80B incelemek nasıl olur peki?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri