Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sony x89j parlama sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

oguzkckdrms

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba

Amazon ve benzeri platformda film izlerken filmlerde sahnelerde bir anda beyaz parlama olup eski haline gerı dönuyor. Genellıkle altyazı oldugunda oluyor ama altyazı olmadığındada denk geliyor ani beyaz ton göze batıyor. amazondan iade hakkım var sony ıle gorustum bır sorun yok teknolojıden boyle dedıler vıdeo atmama ragmen @Adem Helvacı hocam daha önce boyle bir sorunla karsılastınız mı ?

Son düzenleme:
Merhaba

Amazon ve benzeri platformda film izlerken filmlerde sahnelerde bir anda beyaz parlama olup eski haline gerı dönuyor. Genellıkle altyazı oldugunda oluyor ama altyazı olmadığındada denk geliyor ani beyaz ton göze batıyor. amazondan iade hakkım var sony ıle gorustum bır sorun yok teknolojıden boyle dedıler vıdeo atmama ragmen @Adem Helvacı hocam daha önce boyle bir sorunla karsılastınız mı ?
Evet değişik markalarda altyazılı kısımlarda bu geri bildirimi almış olsam da siz altyazı yokken de arada denk geliyorum dediğiniz için ayarlar menüsünden otomatik luma denetimi veya sony de ismi farklı olabilir arka aydınlatma sistemini sahneye göre dimming yaptıran ne ise onu kapatıp denemenizi tavsiye ederim. (Denemek için)

@Adem Helvacı hocam benzer farklı bir ürün öneriniz olurmu 20 bin civarinda maksimum olarak dediğiniz yöntemle sorunumu çözemezsem bu arada netflix de altyazılı haldede sorun yaşamadım youtubeda ve uyduda da ama farklı cihazlarda sorum yaşadığım uygulamalarda bunu yaşamadım anlayamadım yani

@Adem Helvacı hocam benzer farklı bir ürün öneriniz olurmu 20 bin civarinda maksimum olarak dediğiniz yöntemle sorunumu çözemezsem bu arada netflix de altyazılı haldede sorun yaşamadım youtubeda ve uyduda da ama farklı cihazlarda sorum yaşadığım uygulamalarda bunu yaşamadım anlayamadım yani
Yazılım algoritması ile BLU ve hücre yapısının senkron çalışmama sorunu gibi duruyor.
Öneriyi başka ürün almak için soruyorsanız ne alırsanız alın hepsinde bir sorun yaşayacağınızı unutmamanızı rica ederim.

Yani @Adem Helvacı hocam bu tv de ısık suzmesı vs yaşamadım tek sorun bu karşıma geldi şartsız ıade hakkımın bıtmesıne 1 hafta kaldı ondan kararsız kaldım açıkcası netflıx denedım altyazı altyazısız hıc sorun cıkarmadı aslında 21 bın verdim film zevkınde bu tarz sorunlar olunca tad kaçıyor şimdi sizin dediğiniz luma vb şeyleri kurcalayacağom

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri