Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sunny 50fmn242 inceleme

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sinan04

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar Sunny 50FMN242 ürünü teknik değerlendirmesini ve yorumunuzu merak ettim. panel bilgileri varsa panel yorumunu da yapabilir misiniz rica etsem @Adem Helvacı

@Adem Helvacı abi geçen Sunny 55FMN243 ve Onvo ov55500 ürünlerin panel bilgilerini siteye yüklerim demiştiniz. Yoğunluktan unutmuş olabilirsiniz diye hatırlatayım dedim. Ek olarak bir de yine 50fmn242 ürün kafamı karıştırdı. Standart ev kullanıcısı (genelde tv ara sıra youtube, bazen maç) için webos ya da tizen olan fiyatı da makul olan bu iki marka gördüğüm için bunlara yoğunlaştım. inceleme notlarınızı paylaşırsanız karar vermemde çok yardımcı olacaktır. Ayrıca tüketicileri bilgilendirmek için verdiğiniz emekten dolayı da çok teşekkür ederim

@Adem Helvacı abi geçen Sunny 55FMN243 ve Onvo ov55500 ürünlerin panel bilgilerini siteye yüklerim demiştiniz. Yoğunluktan unutmuş olabilirsiniz diye hatırlatayım dedim. Ek olarak bir de yine 50fmn242 ürün kafamı karıştırdı. Standart ev kullanıcısı (genelde tv ara sıra youtube, bazen maç) için webos ya da tizen olan fiyatı da makul olan bu iki marka gördüğüm için bunlara yoğunlaştım. inceleme notlarınızı paylaşırsanız karar vermemde çok yardımcı olacaktır. Ayrıca tüketicileri bilgilendirmek için verdiğiniz emekten dolayı da çok teşekkür ederim
Merhaba , birazdan gündem yoplantısı için yola çıkacağım, sizi bekletmemek için en azından kabaca bilgi vereyim.
55FMN243 de HKC ağırlıklı karma panel, 50FMN242 de ise Panda ağırlıklı karma panel görünüyor. Yerli üreticilerde karma panel konusu ile sıklıkla karşılalırız çünkü üretim adetleri yüksek, panel tedariki düşük kalınca böyle oluyor.

Futbolseverleri bu tarz üretimler ne kadar tatmin eder tartışılır.
Bende de test için gelen aynı segment ürünler olduğunda bakıyorum, evet futbol mu futbol, oynuyo rmu? evet oynuyor, yeşil mi ? gayet yeşil her şey normal ancak eğer dikkatli bir izleyiciyseniz yani ŞAHİNGÖZ iseniz özellikle topun akıcı olmaması sinir bozar o nedenle bu tarz tüm üretimler genelinde öncelikle bu konud asizi uyarmak isterim.

Bunun haricinde hem webos hem de tizen seven birisiyim ama tizen bende daha ağır basar, ne bileyim dah abasit daha kullanışlı bir arayüz olduğunu düşünüyorum. Ancakikisi de rüştünü ispat etmiş işletim sistemleridir.

Android yerine bu ikisinden birisi tercihim olur seçmem gerekirse Tizen seçerim 3 ü içerisinde.

FAKAT!!!

Alt segment üretimlerde bizlere sunulan Webos'un TAM WEBOS, yine Tizen'in de TAM TİZEN olmadığını belirteyim.

Ben Alt segment webos ile Lg webos'u yan yana inceledim, enülerde ciddi farklılıklar var yani ne olursa olsun LG kendi ürünlerine davrandığı kadar alt segmentlere bonkör davranmıyor bu konuda d ayine uyarmış olayım.

Merhaba , birazdan gündem yoplantısı için yola çıkacağım, sizi bekletmemek için en azından kabaca bilgi vereyim.
55FMN243 de HKC ağırlıklı karma panel, 50FMN242 de ise Panda ağırlıklı karma panel görünüyor. Yerli üreticilerde karma panel konusu ile sıklıkla karşılalırız çünkü üretim adetleri yüksek, panel tedariki düşük kalınca böyle oluyor.

Futbolseverleri bu tarz üretimler ne kadar tatmin eder tartışılır.
Bende de test için gelen aynı segment ürünler olduğunda bakıyorum, evet futbol mu futbol, oynuyo rmu? evet oynuyor, yeşil mi ? gayet yeşil her şey normal ancak eğer dikkatli bir izleyiciyseniz yani ŞAHİNGÖZ iseniz özellikle topun akıcı olmaması sinir bozar o nedenle bu tarz tüm üretimler genelinde öncelikle bu konud asizi uyarmak isterim.

Bunun haricinde hem webos hem de tizen seven birisiyim ama tizen bende daha ağır basar, ne bileyim dah abasit daha kullanışlı bir arayüz olduğunu düşünüyorum. Ancakikisi de rüştünü ispat etmiş işletim sistemleridir.

Android yerine bu ikisinden birisi tercihim olur seçmem gerekirse Tizen seçerim 3 ü içerisinde.

FAKAT!!!

Alt segment üretimlerde bizlere sunulan Webos'un TAM WEBOS, yine Tizen'in de TAM TİZEN olmadığını belirteyim.

Ben Alt segment webos ile Lg webos'u yan yana inceledim, enülerde ciddi farklılıklar var yani ne olursa olsun LG kendi ürünlerine davrandığı kadar alt segmentlere bonkör davranmıyor bu konuda d ayine uyarmış olayım.

Abi tizen olarak da sunnyde 50fmn501 ve 55fmn501 var. panel ve diğer teknik detaylar webos olanlar ile aynı mı?

@Adem Helvacı abi sunny 55fmn501 ürünü hem tizen hem fiyat indirimine denk gelince aldım. Sunny Karma panel kullanılıyor demiştin. Aldığım ürünün üzerindeki numaralardan panel bilgisini bulabiliyorsun sanırım. Bakabilir misin panel bilgilerine zahmet olmazsa.

Ekli dosyalar

• Ürün Bilgi Formu (Tablo 4) 55'' 15AT501(1).pdf
    Ürün Bilgi Formu (Tablo 4) 55'' 15AT501(1).pdf
    264.8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20230220-WA0011.jpg
    IMG-20230220-WA0011.jpg
    64.3 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG-20230220-WA0010.jpg
    IMG-20230220-WA0010.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 2
@Adem Helvacı abi sunny 55fmn501 ürünü hem tizen hem fiyat indirimine denk gelince aldım. Sunny Karma panel kullanılıyor demiştin. Aldığım ürünün üzerindeki numaralardan panel bilgisini bulabiliyorsun sanırım. Bakabilir misin panel bilgilerine zahmet olmazsa.
Merhaba güzel kardeşim.

O bahsettiğin durum vestel üretimleri için geçerli ama ben yine de senin için servis arkadaşa bir sorayım bakalım onlar da görebiliyordur belki.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri