Merhabalar bu foruma böyle konular yazılıyor mu bilmiyorum ama bu kadar bilgili ve hak arayan bir forum olmadığı için buraya yazmak istiyorum. Eylül ayında SuperStep'ten indirimli bir şekilde ayakkabı aldım. Ürünü temiz kullanmama rağmen 5 ay gibi kısa bir sürede ciddi şekilde deforme meydana geldi. Markayı aradım durumu anlattım temsilci bana ürünün marka tarafından kabul edilmesi durumunda sadece para iadesi yapılabileceğini söyledi bende ürünü indirimden aldığımı indirimsiz fiyatının 3 katı olduğunu ve ürün değişimi yapılmasını istediğimi söyledim alaycı bir tavırla reddedip indirimsiz alın o zaman gibi bir cümle ile karşı karşıya kaldım. Tüketici hakem heyetine başvuracağımı bildirerek telefonu kapattım. Aklıma şikayetvar sitesine yazmak geldi. Durumu güzelce izah edip yazdım. Ertesi gün tekrar aradılar. Aradıklarında attığım mesajı görüp tekrardan sadece para iadesi olduğunu belirtmek için aramışlar şaka gibi. Bende beni aynı şeyi söylemek için niye tekrar arıyorsun diye çıkışıp kapattım. Anlayacağınız severek giydiğim ayakkabı elimde kaldı. İndirim tekrar olsa bile enflasyon vb gibi durumlarla o ayakkabıyı aynı fiyata almam maalesef mümkün değil. Bence ürün değişimi isteniyordur diye düşünüyorum o yüzden yardımınızı rica ediyorum ne tür bir yol izlenmeli iyi akşamlar.