Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 43P735 model vertical banding sorunu olan televizyonun iade/değişim süreci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmttnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mmttnn

Yeni Üye
Yeni Üye
30 Kasım tarihinde TCL 43P735 model televizyon aldık. 6 Aralık'ta elimize ulaştı. Aldıktan bir hafta sonra vertical banding sorunu olduğunu fark ettim ancak bugün teknik servisle iletişime geçebildim. İncelemeye gelmelerini bekliyorum. Şimdilik bu şekilde. Devamında olanları buraya yazacağım. Aldığı televizyonda herhangi bir problem çıkan arkadaşlarım abilerim olursa bu konudan da yardımlaşabiliriz diye açtım ve böyle süreçlere ihtiyaçları olanlar için. Benim de var devamında ne olur bilemiyorum, amacım değişim istemek.

Sorun ile ilgili videoyu da şuraya bırakayım:

Bugün benden video istediler. Bu videoyu attım. Sorunun adını belirttim ve açıkladım. Az önce de uydu yayını videosu istediler. Usta diye belirttiği kişinin bu problemle daha önce karşılaştığını düşünmüyorum. İstekleri bunu gösteriyor.
Az önce de TCL'e mail attıklarını söylediler.
26 Şubat 2024 yani bugün standartlar dahilinde sorun yok diye mesaj geldi servisten. THH'ye başvuracağım.

Son düzenleme:
Bilirkişi televizyonu inceledi. İstersek bizden yana olacağını söyledi. Ancak değişim olursa yeni gelecek televizyonun da garantisi olmadığını söyledi. Biraz şanssızım yeni gelen televizyonda ölü piksel veya daha fazla ışık sızması çıkarsa diye ben de vazgeçtim. Zaten gözüm alıştı. Raporu olumsuz şekilde yazacak. Ancak bilirkişi Adem Helvacı abim kadar bilgili değildi ne yazık ki. Bilgilendirme amaçlı bu konuyu açmıştım. Artık süreç sonlanmış oldu.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri