Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba, Tabi ki 50C725Merhaba,
Güncel fiyatları arasında 1.000₺ fark olan bu iki model arasında kaldım.
Ortalama ev kullanıcısı ve maç izleyen birisi olarak hangisini tercih etmem gerekir.

Merhaba, Tabi ki 50C725Merhaba,
Güncel fiyatları arasında 1.000₺ fark olan bu iki model arasında kaldım.
Ortalama ev kullanıcısı ve maç izleyen birisi olarak hangisini tercih etmem gerekir.

Tavsiyenizle TCL olanı aldım. Üstelik vestel den ucuza denk geldi. Umarım memnun kalırım. Teşekkürler tavsiye paylaşımınız için.Merhaba, Tabi ki 50C725![]()
Şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Deneyimlerinizi bizlerle paylaşır ve hatta bu modelin kullanıcı deneyimleri olarak konu açar bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olurumTavsiyenizle TCL olanı aldım. Üstelik vestel den ucuza denk geldi. Umarım memnun kalırım. Teşekkürler tavsiye paylaşımınız için.

Hocam, yeni fark ettiğim ve kendime de kızdığım bir durum var şuan. TCL sitesinde detaylara bakarken bu tv de CHOT panel olduğu dikkatimden kaçmışve aklımda hep CSOT olarak kalmış. Ancak CHOT üreticili bir panel olduğu bilgisi yazıyor.Şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Deneyimlerinizi bizlerle paylaşır ve hatta bu modelin kullanıcı deneyimleri olarak konu açar bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olurum![]()
55 ve 65 inç olan CSOT yazılmış, acaba bir hata mı var 50 olan da CSOT olabilir mi diye umutlandım. 50 - 55 - 65 CSOT ve CHOT olarak değişiyor ama teknik olarak herşeyini aynı yazmışlar.Hocam, yeni fark ettiğim ve kendime de kızdığım bir durum var şuan. TCL sitesinde detaylara bakarken bu tv de CHOT panel olduğu dikkatimden kaçmışve aklımda hep CSOT olarak kalmış. Ancak CHOT üreticili bir panel olduğu bilgisi yazıyor.
CHOT panel için internette de pek birşey bulamadım, genel yorumunuz nedir? Başımıza iş mi aldıkBiraz tadım kaçtı açıkçası bu detayı atladığım için.
Evet 50'' olanlarda CHOT var hatta bir modelde daha vardı ama tam çıkaramadım şu an , 58 olabilir.Hocam, yeni fark ettiğim ve kendime de kızdığım bir durum var şuan. TCL sitesinde detaylara bakarken bu tv de CHOT panel olduğu dikkatimden kaçmışve aklımda hep CSOT olarak kalmış. Ancak CHOT üreticili bir panel olduğu bilgisi yazıyor.
CHOT panel için internette de pek birşey bulamadım, genel yorumunuz nedir? Başımıza iş mi aldıkBiraz tadım kaçtı açıkçası bu detayı atladığım için.
şimdi kurulum için geliyorlar bakalım neler yasayacagızÖncelikle hayırlı olsun
Lütfen ölü pixel testini tcl'nin önerdiği TV calibration uygulaması ile detaylıca yapınız.
Beyaz ekran açıp detaylıca inceleyiniz. Çünkü bu marka insanları aptal sandığı için işi bilen insanları kapı dışarı edip iadesini verip kovalıyor..![]()
Değişim yapan kişi sayısı hatırı sayılır derecede çok gibi gözüküyor. Değişime oldukça açık bir marka demekki. Deneye deneye iyisi denk gelir diye herhalde sürekli değişiyor.Onlar pek ilgilenmiyorlar söyleyin tabi ama ilgilenmezlerse siz kontrol edin kesinlikle edin.
Çünkü 3 ürün değiştirdim 3 ünde de sorun çıktı deli oldum artık ?
Sonuçta garantisi olan ürün suan denemedim yada birşey göremedim ama 2 ay sonra gördüm ortaya çıktı yine servis ve değişim için basvurulur. İlk alımda tespit etmek çok kritik gibi bir hava hissediyorum bu TCL ürünlerinde.Onlar pek ilgilenmiyorlar söyleyin tabi ama ilgilenmezlerse siz kontrol edin kesinlikle edin.
Çünkü 3 ürün değiştirdim 3 ünde de sorun çıktı deli oldum artık ?
kurulum yapıldı, gölge ışık sızması gibi bir sorun yok. şimdilik renklere alışma süreci basladı, gözler ister istemez ne oluyor dedi birden.3. den sonra degiştiremezsin dedi ve maddi manevi mağdur oldum...yani yarı yolda bırakmaları söz konusu..
Yenilenmiş 2 yıl garantili TCL Tv satılıyor bu işin aslı nedir Adem abi. Kaptan bilgisayar Ataşehir İstanbul da bu firma satıyorMerhaba, Tabi ki 50C725![]()
Samsung da bu konuda bir firma ile çalışıyor abi, bu tarz bir uygulama yıllardır var ancak yaygın değildi, Yenilenmiş tamir edilmiş ürün ithalatına d aonay verildiği için bundan sonra çok göreceğiz böyle ilanları.Yenilenmiş 2 yıl garantili TCL Tv satılıyor bu işin aslı nedir Adem abi. Kaptan bilgisayar Ataşehir İstanbul da bu firma satıyor
Firma Tel no: 0 554 958 44 74
Sözde TCL fabrikasında yenilenmiş sıfır 2 yıl garantili ürünmüş sadece kutusunda yenilenmiş yazıyormuş. Bir arkadaşım alacak bana sordu dur dedim TCL yenilenmiş Tv duymadım.
Ekli dosyayı görüntüle 287

Bunun daha acı olanı ise Ticaret Bakanlığının bunu bilip hiçbir şey yamaya gerek görmüyor olmasıdır.En azından yenilenmiş diye bir ibare var. ?
Arka planda alttan alttan neler çeviriyorlar kim bilir...
Örnek philips parçanın (anakart vs.) sıfırını değilde belki bir alt model anakartını ve/veya yedek herhangi bir parçasını tamir edip takıyor gibi..
Bulamazsınız çünkü bunlarla bizden başka kimse ilgilenmiyor, kimse bu bilgileri paylaşma ihtiyacı da duymuyor çünkü hem bilgileri bulamıyor hem de bu bilginin ne işe yaradığını bilmiyorlar@Adem Helvacı Hocam, TCL 50C725 in kaç COF olduğunu internette yaptığım araştırmalarda bulamadım. Sizde bu bilgi var mıdır ?

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.