Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TCL 50P633 BİM Satışı Televizyon Özellikleri Yayınlandı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Teknobaş

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
12000
Marka Model Bilgisi
TCL 50P633
Merhabalar adem bey bim mağazasında TCL 50P633 modelini gördüm 9 bin TL ye satılıyor dikkatimi çekti biraz araştırdım P633 hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım maalesef sizden ricam bu medel hakkında bir bilginiz varsa paylaşır mısınız bimde kutu üzerindeki bilgilerin resminide çektim payleşıyorum şimdiden çok teşekkür ederim @Adem Helvacı

Ekli dosyalar

• 0C052745-867B-4FC0-92CD-16E718638379.jpeg
    0C052745-867B-4FC0-92CD-16E718638379.jpeg
    89.7 KB · Görüntüleme: 79
Ben bugün 50p633 olan tcl nin bu televizyonu aldım. Kurulum bayramdan sonraya kaldı. Philips 50pus8507 tv ile de ilgileniyodum. Fakat philips fiyat olarak 3 4 bin daha yüksek. Okuduğum kadarıyla aynı paneli kullanmışlar bu yönden iyi gibi geldi. Tcl 50p635 fiyatı en uygun 10600 tl iken aynı özellikteki 50P633'ü 8.999 tl fiyata bakınca uygun olduğunu düşünüyorum bilmiyorum yanılıyor muyum. 2013 model samsung 40ue6270 tv den geçiyorum umarım beklentimi karşılar. Toshiba 50UA2263DT ile kıyaslandığında TCL 50P633 nasıldır bunu merak ediyorum. Son olarak TCL garanti servisi ve sağlamlık açısından nasıldır? Hayırlı geceler cümleten.

Ben bugün 50p633 olan tcl nin bu televizyonu aldım. Kurulum bayramdan sonraya kaldı. Philips 50pus8507 tv ile de ilgileniyodum. Fakat philips fiyat olarak 3 4 bin daha yüksek. Okuduğum kadarıyla aynı paneli kullanmışlar bu yönden iyi gibi geldi. Tcl 50p635 fiyatı en uygun 10600 tl iken aynı özellikteki 50P633'ü 8.999 tl fiyata bakınca uygun olduğunu düşünüyorum bilmiyorum yanılıyor muyum. 2013 model samsung 40ue6270 tv den geçiyorum umarım beklentimi karşılar. Toshiba 50UA2263DT ile kıyaslandığında TCL 50P633 nasıldır bunu merak ediyorum. Son olarak TCL garanti servisi ve sağlamlık açısından nasıldır? Hayırlı geceler cümleten.
50UA2263DT'den daha iyidir. Ömür açısından diğer televizyonlardan pek farkı olmaz. 5 yıl +-2 yıl oynar. Bilkom güvencesiyle Türkiye'ye getiriliyor. Bazı TCL modelleri Türkiye'de Arçelik fabrikalarında üretiliyor. Servis işlerine HTS bakıyor. İlk geldikleri zamandaki gibi kötü değil verdikleri hizmet ama hala bir Arçelik ya da Vestel güvencesindeki gibi de değiller. Son olarak donanımsal panel hızı da 60hz.

Hocam bu TCL 55C735 neden stoklarda yok ve acaba tekrar girermi stoğa bilginiz varmıdır. Bu televizyonu yada öneriniz varsa bu televizyon bandında birşey almak istiyorum
C745 i bekliyoruz artık.
C735 de C728 gibi oldu.
Önümüzdeki sene bu vakitler de C745 neden bulamıyoruz diye yazarız birlikte :)

55p615 mi almak mantıklı (10 bin tl) yoksa 50p633 mü almak mantıklı (9 bin tl) ekran boyut farkı haricinde donanımsal olarak bilgilendirir misiniz?

Onvo 55f950 almayı düşünüyorum. Bim de Tcl 58p633 gördüm ve Adem abinin incelemelerini izledim ikisi arasında kaldim. Siz olsaydınız hangisi yönünde tercih kullanırdınız? Adem abim görür sende görüş bildirirsen müteşekkir olurum...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri