Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 50P735 Ekran Taşma ve Kasma Sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kütüphaneci

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem abi. Vatandan TLC 50P735 tv aldım. Bir hafta falan oldu. Tv de ekran taşma ve kasma sorunu var. Benim iade etme gibi durumum olabilir mi?

Merhaba Adem abi. Vatandan TLC 50P735 tv aldım. Bir hafta falan oldu. Tv de ekran taşma ve kasma sorunu var. Benim iade etme gibi durumum olabilir mi?
Günaydın Kardeşim.
Görerek Satış olaak geçen mağaza satışlarında koşulsuz iade hakkı olmaması nedeniyle iade işlemi ancak haklı teknik gerekçe ile yapılabilir ki bunun için de bir yetkili servis raporu gereklidir. Bhasi geçen sorunları yetkili servise belgeletip değişim veya iade talep edebilirsiniz.

Aklıma gelmişken. Ekran taşması dediğiniz nasıl bir şey acaba? Görsel ile anlaşılabilir ise buraya ekleme şansınız olur mu?

Günaydın Kardeşim.
Görerek Satış olaak geçen mağaza satışlarında koşulsuz iade hakkı olmaması nedeniyle iade işlemi ancak haklı teknik gerekçe ile yapılabilir ki bunun için de bir yetkili servis raporu gereklidir. Bhasi geçen sorunları yetkili servise belgeletip değişim veya iade talep edebilirsiniz.
Adem ani ben Online sipariş verdim. Urun geldi. 10 gündür kullanıyorum. Ekran taşma kasma. Birde ip tv kullanıyorum uygulamadan beni sürekli atıyor. Evde Samsung 43bu8000 modeli var. Onda bu tarz sıkıntı yok.

Adem ani ben Online sipariş verdim. Urun geldi. 10 gündür kullanıyorum. Ekran taşma kasma. Birde ip tv kullanıyorum uygulamadan beni sürekli atıyor. Evde Samsung 43bu8000 modeli var. Onda bu tarz sıkıntı yok.
Online satış ise mesafeli sözleşmeler kapsamına girer. Firma ile iletişim kurun, yaşadığınız sorunlara istinaden 14 gün içerisinde iade hakkınızı kullanmak istediğinizi yazılı kanaldan iletin ki elinizde bulunsun. Onlar servis raporu cart curt der ama yasal olarak buna zorunluluk yok. Paketleyip gönderebilirisniz.

Fakat!

Firmalar haklı olarak o ürünün sağlam olduğunu teyit etmek isterler. Eğer bir servis raporu olmadan iade ederseniz, onlar iade aldığında panel kırık vs çıkarsa ihale sizde kalır. O nedenle önce yazılı kanaldan iletişim kurup talebinizi iletmenizi istedim.

Online satış ise mesafeli sözleşmeler kapsamına girer. Firma ile iletişim kurun, yaşadığınız sorunlara istinaden 14 gün içerisinde iade hakkınızı kullanmak istediğinizi yazılı kanaldan iletin ki elinizde bulunsun. Onlar servis raporu cart curt der ama yasal olarak buna zorunluluk yok. Paketleyip gönderebilirisniz.

Fakat!

Firmalar haklı olarak o ürünün sağlam olduğunu teyit etmek isterler. Eğer bir servis raporu olmadan iade ederseniz, onlar iade aldığında panel kırık vs çıkarsa ihale sizde kalır. O nedenle önce yazılı kanaldan iletişim kurup talebinizi iletmenizi istedim.
Yazılı bir şekilde mail attım. Servis kaydı oluşturdum gelip bakılacak. Yazılımı güncellenecek. Eğer aynı durum tekrar ederse servis ona göre yol haritası çizeriz dedi. Hayırlısı bakalım.

Adem bey tekrardan merhaba. Tüketici hakem heyeti ile görüştüm. 14 gün içerisinde noter üzerinden cayma hakkımı kullanmak istiyorum diye bildirim gonderirseniz Sıkıntısız bir şekilde iade edebilirsiniz dediler.
Yasal hakkınızı kullanabilmek adına 200-300tl noter parası ödemek, üzücü.
Bu şekilde ilerleyecek olursanız ödediğiniz ücret hakkında bilgi paylaşırmısınız rica etsem.

Peki Adem abi iade veya değişim hakkını kullanın derlerse vestel 50qa9700 ile TCL 50p735 karşılaştırirsaniz hangisi tavsiye edersiniz. Aldığım fiyatla karşılaştırınca Vestel tv de aynı para hangisini tavsiye edersin

Peki Adem abi iade veya değişim hakkını kullanın derlerse vestel 50qa9700 ile TCL 50p735 karşılaştırirsaniz hangisi tavsiye edersiniz. Aldığım fiyatla karşılaştırınca Vestel tv de aynı para hangisini tavsiye edersin
Abi QA9700 kötü tv değildir TCL de kötü tv olmasa da QA9700 de pix pro, memc, hdr10,hdr10+,dv,qdef,memc vs birçok görüntüyü etkileyen özellik bir arada, 3000hz FRR değeri de eklenince, Direct led aydınlatma ile iyi sonuç vermesi kaçınılmaz oluyor.

İkisi de kusursuz ürün değil ancak QA9700 ün albenisi daha yüksek bana göre.

Yasal hakkınızı kullanabilmek adına 200-300tl noter parası ödemek, üzücü.
Bu şekilde ilerleyecek olursanız ödediğiniz ücret hakkında bilgi paylaşırmısınız rica etsem.

Adem bey merhaba,

Bugün aynı firma için noter üzerinden ihtarname gönderdim. Ücret 452 TL'dir.

Benim tv ile ilgili tecrübeleri ise fırsat olunca bu platformda paylaşacağım.

Selamlar.

Adem bey merhaba,

Bugün aynı firma için noter üzerinden ihtarname gönderdim. Ücret 452 TL'dir.

Benim tv ile ilgili tecrübeleri ise fırsat olunca bu platformda paylaşacağım.

Selamlar.
Çok teşekkür ediyorum geri bildiriminiz için.
Yasal süreç sizin lehinize sonuçlandığında daha sonra elinizdeki karar ile birlikte bu masrafların tamamını ayrı bir dava ile talep edebiliyorsunuz bilginiz olsun.

Ip kullanıyor ve cihaz wifi ye bağlıysa atma yapıyor bende netflixten atma sorunu vardı tekrarlayıcı ile sorunu çözdüm

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri