Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 55615

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

HASAN AYDIN

Meraklı
Meraklı
Öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. Böyle bir fırsatı verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim..
Şöyle bir durum var, 10/03/2023 günü bimden TCL 55P 55 tv aldım, bulunduğum bölgeye servis pazartesi ve perşembe günleri geliyormuş, 13/03/2023 pazartesi gününe randevu oluşturuldu, servis gününde ve zamanında geldi, kutuyu açtı kurulumu yaptı, hiç bir sıkıntı sorun yok, tv den gayetde memnunum. ancak servis gittikten sonra, tv de 40 küsür adet favori kanal oluşturulmuş olduğunu ve bluetouth ile farklı bir telefonun eşleştirilmiş olduğunu gördüm.. bu bende televizyonun iade ürün olabileceği izlenimi oluşturdu.. tv de kesinlikle sorun yok, bu konuda yapmama gereken bişey varmıdır. iade ve değişim olma olasılığı varmıdır.. şimdiden teşekkür ederim..

Öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım. Böyle bir fırsatı verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim..
Şöyle bir durum var, 10/03/2023 günü bimden TCL 55P 55 tv aldım, bulunduğum bölgeye servis pazartesi ve perşembe günleri geliyormuş, 13/03/2023 pazartesi gününe randevu oluşturuldu, servis gününde ve zamanında geldi, kutuyu açtı kurulumu yaptı, hiç bir sıkıntı sorun yok, tv den gayetde memnunum. ancak servis gittikten sonra, tv de 40 küsür adet favori kanal oluşturulmuş olduğunu ve bluetouth ile farklı bir telefonun eşleştirilmiş olduğunu gördüm.. bu bende televizyonun iade ürün olabileceği izlenimi oluşturdu.. tv de kesinlikle sorun yok, bu konuda yapmama gereken bişey varmıdır. iade ve değişim olma olasılığı varmıdır.. şimdiden teşekkür ederim..

Şöyle bir durum var, Günümüz koşullarında KUSURSUZ tv bulmak zaten zorken siz bir şans yakalamışsınız.
O televizyon kusursuz ise eğer, iade edilmesi için gerekçe olacağını da düşünmedim kendimce.
Bizler X nedenle iade edilip yeniden satılan ürünlerin var olduğunu biliyoruz ancak her birisinin iade edilmesi için bir gerekçesi oluyor.
Eğer televizyonunuzdan memnunsanız ve garantiniz de montajın yapıldığı gün başlamış ise kişisel fikrim sorun olmayacağı yöndedir yine de değerli dostların da görüşlerini beklemenizi öneririm.

Fikir zenginliği insanın ufkunu genişletir.

Eğer televizyonunuzdan memnunsanız ve garantiniz de montajın yapıldığı gün başlamış ise kişisel fikrim sorun olmayacağı yöndedir yine de değerli dostların da görüşlerini beklemenizi öneririm.

Fikir zenginliği insanın ufkunu genişletir.
ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim değerli üstad, evet garanti süresi kurulduğu gün itibariyle başladı. ama ister istemez kılçık kaçıyor..

TV kaç saat çalışmış onu test edin diyecektim ancak bu kod Google Tv'de geçerli diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bi deneyin en azından kaç saat açık kalmış diye test edin.

Sonrasında Google play'dan TV calibration uygulamasını indirip ölü pixel test yapın...
Çalışma süresine bakılabiliyor üstadım, saat 13:00 gibi kuruldu, saat gece 23:00 civarı dikkatimi çekti tesadüfi buldum 9 saat civarıydı, kurulumdan sonra ben işe gittim, 17:30 dan sonra ben devam ettim. hanım hevesiyle o kadar saat bakmış olabilir.. :)

9 saat olduğuna eminseniz sorun yok gibi görünüyor.

9 gün felan olmasında çünkü ingilizce yazıyor kafanız karışmasın. ?

Bir kafa karışıklığı hissederseniz ilgili menünün resmini buraya yükleyebilirsiniz bizde yardımcı oluruz abi ?
Bugün saat 12.30 itibariyle

Ekli dosyalar

• 20230316_120810.jpg
    20230316_120810.jpg
    50.7 KB · Görüntüleme: 80
TV kaç saat çalışmış onu test edin diyecektim ancak bu kod Google Tv'de geçerli diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bi deneyin eğer kod uyumlu olursa en azından kaç saat açık kalmış diye test edin.

Sonrasında Google play'dan TV calibration uygulamasını indirip ölü pixel test yapın...
Hocam yaptım bunu.. 13.03.2023 pazartesi saat 13..00 da kurulmuştu... 19.03.2023 pazar saat 09.15 itibariyle...

Ekli dosyalar

• 20230319_091534.jpg
    20230319_091534.jpg
    55.1 KB · Görüntüleme: 74

Yukarıda ayın 13'ünde kuruldu ayın 19'u itibariyle yazmışsınız. Ben bugün kontrol ettiniz sandım ve 13 ünden bugüne kadar normal bir süre olduğunu söyledim.

Bu ekran görüntüsünü ilk gün mü çektiniz? Yoksa bugün mü?

Bugün cektiyseniz 7 gündür TV sizde olduğu için 4 günlük süre gayet normal. :)
4. Gün bu görüntüyü menüden bi yerden çekmiştim.. şimdi menüde aynı yeri bulamıyorum.. :)

Ekli dosyalar

• 20230316_120810.jpg
    20230316_120810.jpg
    50.7 KB · Görüntüleme: 63
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri