Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TCL 55C745 VS LG55QNED816RE karar veremedim yardım edin

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kayıhan alemdar

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25k - 30k
Marka Model Bilgisi
TCL 55C745 - LG55QNED816RE - TCL 55C645
Yılbaşı zamları gelmeden tv almayı düşünüyordum. Ama konudan çok uzağım şöyle ki ; evimde 48 inch, arçelik tv var ekranın iki yarısı da farklı tonda ve 7 yıldır kullanıyorum. :D Forumda açılan konulara bakınca TCL 55c645 de karar kıldım ama 55 inch mi yoksa 65 mi olsun diye karar vermek için vatan bilgisayara gittim. büyüklerini gözümle görmek için. Tabi satış danışmanı arkadaş önce beni TCL 55q745 almaya ikna eder gibi yaparken, birden topu LG55qned816re ye attı.
Foruma baktım ama kıyaslama göremedim. LG müteri hizmetlerinden dolayı mimli, firmayla ve ürünle ilgili de başka bir bilgim yok.
Genel kullanım uydu ve film platformları olacak yoğun bir kullanımım yok günde 2 - 3 saat gibi. tv nin bulunduğu yer yandan ışık alıyor. VA panel sıkıntı olur mu ? Oyun oynamıyorum.
1. TCL 55q745 ile Lg55ned816re arasında film izleme keyfini etkileyebilecek ne gibi teknik farklar var ?
2. Satış danışmanı TCL 55c745 ile 645 arasında görüntü ve renklerde de fark olduğunu söyledi, bu da beni şaşırttı, emin olamadım çünkü forumda ve teknik özelliklerine baktığımda yenileme hızı ve ses gücü dışında bir fark göremedim. Acaba doğrusu nedir?
3.yukarıda belirttiğim kullanım amacıma göre sizce hangisini almak daha mantıklı olur ?

şimdiden tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Özellikle gece seyir durumu varsa siyah detaylarına takılan biriyseniz c745 derim diğer türlü Full ışıkta seyrederim açı benim için önemli derseniz ips panel bakın derim. Ben şahsen ips olsun demeniz durumunda lgnin o modeli yerine vestel 55q9900 yada 55qa9700 tavsiye edebilirim...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri