Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma TCL 55C745 vs Samsung 55Q70C

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cengizzzz

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
TCL 55C745, Samsung 55Q70C
hangi alinir? bugun yaptigim arastirma kadariyla TCL C745de full array arka isiklandirma var, Samsung q70C ise yanlardan isiklandirma.
ekran yenileme hizlari ayni, ikisi de qled vs.

TCL servisinden dolayi cekiniyorum, pazaryeri sitelerinde yorumlarda kargoda yasanan hasarlar ve servis cevap suresiyle ilgili sikayetler var.

hangisini almaliyim? genelde film/dizi izlerim, youtube vs. cok nadir oyun oynarim.

Oyun oynanmayacaksa C745'e bile gerek yok. Samsung'un dezavantajı Edge Led olması maalesef. C745 kağıt üzerinde iyi bir televizyon fakat dediğiniz gibi servis işleri sıkıntılı maalesef.

Yani bulabilirseniz 65GHQ9500 bence daha güvenli bir seçim olur. Hem ürün açısından hemde servis açısından.

selamlar @Murat ALA , mesajlarda en çok dikkatimi çeken sürekli Grundig modellerini önermeniz. Bu sebeple soruyorum. O kadar çok Grundig yazıyorsunuz ki , kullanıcı olarak "neden bu kadar ısrar ediyor?" sorusunu sordum.
Servis, ürün kalitesi , görüntü kalitesi , yazılım ve uzun ömürlü kullanım olarak Samsung ile karşılaştığımızda , sizce Grundig neden seçilmeli?

selamlar @Murat ALA , mesajlarda en çok dikkatimi çeken sürekli Grundig modellerini önermeniz. Bu sebeple soruyorum. O kadar çok Grundig yazıyorsunuz ki , kullanıcı olarak "neden bu kadar ısrar ediyor?" sorusunu sordum.
Servis, ürün kalitesi , görüntü kalitesi , yazılım ve uzun ömürlü kullanım olarak Samsung ile karşılaştığımızda , sizce Grundig neden seçilmeli?
Grundig modellerini önermiyorum. Grundig'in GHQ9500 serisini öneriyorum. Nedeni sadece bu modelin panelini bilmemiz. Diğer Arçelik, Beko, Grundig televizyonların panellerini bilmediğimiz için zaten yorum dahi yapamıyoruz. Servisi güvenilir, özellik olarak fiyatında rakibi yoktu 18-20 bin lira arasında alan çok oldu. Samsung'un o fiyat bantlarında sattığı ürünlerde kıyas kabul etmiyordu.

2 gün önce bende aynı modeller arasında kaldım hatta foruma baktığın zaman konu açmıştım görebilirsin benim tercihim 65q70c samsungdan yana oldu kullanım amaçlarımda seninle aynı doğrultuda,fiyat olarak tcl biraz cezbedici duruyor tercih senin şimdiden hayırlı olsun..

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri