Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 55P635 aldım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

k.candinc

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba dostlar, bugün TCL 55P635 televizyonumu kurdular ilk gözlenimlerimi aktarıcam. İlk olarak televizyon gerçekten çok iyi işletim sistemi falan gayet tatmin edici ancak aşağıda da paylaşacağım üzere Running Time/Life Time kısmında 2 gün olarak gösteriyor. Kuruluma gelen arkadaşa bakmak için söylediğimde bu televizyonlarda servis menüsü yok dedi :ROFLMAO: ben de insanlarla muhattap olmayı sevmediğim için o gittikten sonra kendim baktım. Running time da kullanılmış olarak gözükmesi ancak çok düşük bir zaman olmasını görebildiğim kadarıyla iki adet ölü piksel olması dolayısıyla iade edilmiş olabilire bağladım ancak bulutlanma gibi panelde hiç sorun göremediğim için iki adet ölü pikselden iade etmek pek içime sınmıyor. Bildiğim kadarıyla CSOT panel 12 COF var. Bir iki gün içinde piksel zorlama testi açacağım.

Ekli dosyalar

• 20230809_200923.jpg
    20230809_200923.jpg
    133.7 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230809_171215.jpg
    20230809_171215.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 61
  • 20230809_152248.jpg
    20230809_152248.jpg
    66.6 KB · Görüntüleme: 60
cihazdan memnun musunuz? büyük bir salonda genelde yerel kanallar ve futbol izleyeceğim bir televizyon arıyorum. sizce alınmalı mı ?

Testi nasıl yapabiliriz.Haftaya T V karşısında olacağım yardımcı olur musunuz

cihazdan memnun musunuz? büyük bir salonda genelde yerel kanallar ve futbol izleyeceğim bir televizyon arıyorum. sizce alınmalı mı ?
Yukarda da bahsettiğim gibi aklıma takılan bir kaç şey olsa da şimdiye kadar son derece memnunum, uygulamalarda gezerken çok nadir birkaç kere kasma yaşadım onun dışında oldukça akıcı. Benim salon dikdörtgen, TV kısa kenarında duruyor bana sıkıntı çıkarmaz o açıdan ama salonun girişine gidip yandan baksam dahi görüntüde bozulmalar olmuyor sizin için de iyi olacaktır. Ek olarak sağ alt köşeye yakın yukarı doğru tırnak ucu kadar bir karaltı gördüm bu da şans tabii. Bulutlanma vs farkedemedim siyah olarak gayet homojen bir siyah sunuyor, sesi de fazlasıyla yeterli. Renk canlılığı ve görüntü netliği harika.

Testi nasıl yapabiliriz.Haftaya T V karşısında olacağım yardımcı olur musunuz
Youtube'dan pixel testi yazarsanız herhangi bir video ile kontrol edebilirsiniz pikselleri. Her renk değiştiğinde durdurun ve tüm ekranı kontrol edin. Daha sonra bir yerden siyah, gri ve beyaz renkleri açıp ekranda anormallik vs var mı kontrol edebilirsiniz.

Youtube'dan pixel testi yazarsanız herhangi bir video ile kontrol edebilirsiniz pikselleri. Her renk değiştiğinde durdurun ve tüm ekranı kontrol edin. Daha sonra bir yerden siyah, gri ve beyaz renkleri açıp ekranda anormallik vs var mı kontrol edebilirsiniz.
Merhaba ürün ile aranız nasıl acaba bir sorun varmi

Merhaba ürün ile aranız nasıl acaba bir sorun varmi
Merhaba, yukarda da bahsettiğim gibi aklıma takılan bir kaç şey olsa da şimdiye kadar son derece memnunum, uygulamalarda gezerken çok nadir birkaç kere kasma yaşadım onun dışında oldukça akıcı. Ek olarak sağ alt köşeye yakın yukarı doğru tırnak ucu kadar bir karaltı gördüm bu da şans tabii. Bulutlanma vs farkedemedim siyah olarak gayet homojen bir siyah sunuyor, sesi de fazlasıyla yeterli. Renk canlılığı ve görüntü netliği harika. Ancak chromecast performansı berbat, web tarayıcısından bir şeyler izlemek de oldukça zor, çoğu siteden video oynatmıyor, zaten kumanda da mouse modu olmadığından dolayı kullanmak da zor web tarayıcısını. Google TV telefon uygulamasından kumanda etmek istediğimde de sık sık bağlanamama sorunu var ama televizyondan mıdır bilemem. Abonelikli uygulamalar kullanıyorsanız düşünmeden alabilirsiniz

Merhaba, yukarda da bahsettiğim gibi aklıma takılan bir kaç şey olsa da şimdiye kadar son derece memnunum, uygulamalarda gezerken çok nadir birkaç kere kasma yaşadım onun dışında oldukça akıcı. Ek olarak sağ alt köşeye yakın yukarı doğru tırnak ucu kadar bir karaltı gördüm bu da şans tabii. Bulutlanma vs farkedemedim siyah olarak gayet homojen bir siyah sunuyor, sesi de fazlasıyla yeterli. Renk canlılığı ve görüntü netliği harika. Ancak chromecast performansı berbat, web tarayıcısından bir şeyler izlemek de oldukça zor, çoğu siteden video oynatmıyor, zaten kumanda da mouse modu olmadığından dolayı kullanmak da zor web tarayıcısını. Google TV telefon uygulamasından kumanda etmek istediğimde de sık sık bağlanamama sorunu var ama televizyondan mıdır bilemem. Abonelikli uygulamalar kullanıyorsanız düşünmeden alabilirsiniz
Öncelik benim için görüntü mi box var onunla birlikte kullanırım migrosta 14600 tl gibi bir fiyatı var ve fiyatı gayet uygun tavsiye edermidiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri