Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimİkisi de aynı televizyon. P635'i daha rahat bulursunuz piyasada.
Hangisi daha ucuzsa o alınabilir. 633 BİM'de satışa çıkan model, 635 normal piyasaya verilen.Teknik özellik ve kullanış olarak arasında ne gibi farklar var hangisi daha iyi bilgilendirebilir misiniz
Niye öyle bir ayrım var pekiHangisi daha ucuzsa o alınabilir. 633 BİM'de satışa çıkan model, 635 normal piyasaya verilen.
Birisi UCUZ diye satılan bir TV, diğeri TCL olduğu için satılan bir TV. Yani şöyle ki 635'in piyasa değerinin altında satılıyor, ama bu durumda da bir TCL bayisi "ulan benim alışım 13, satışım 15, adamlar 13'e satıyor aynı TV'yi" diyebilir ki zamanında @Adem Helvacı abi de benzer durumu yaşamış. Ama böyle olunca "kardeşim o ucuza satılan tv 635 değil 633" diyebiliyorlar. Farklı bir segment yapma hareketi veya şirket politikaları da olabilir.Niye öyle bir ayrım var peki
Tüm markalar aynı stratejiyi uyguluyor. Marka algısı çok önemli bir detay. Özellikle yeni evlenecek gençlerimiz bu tuzağa çok düşüyor.Birisi UCUZ diye satılan bir TV, diğeri TCL olduğu için satılan bir TV. Yani şöyle ki 635'in piyasa değerinin altında satılıyor, ama bu durumda da bir TCL bayisi "ulan benim alışım 13, satışım 15, adamlar 13'e satıyor aynı TV'yi" diyebilir ki zamanında @Adem Helvacı abi de benzer durumu yaşamış. Ama böyle olunca "kardeşim o ucuza satılan tv 635 değil 633" diyebiliyorlar. Farklı bir segment yapma hareketi veya şirket politikaları da olabilir.
Sonuç olarak bakarsak, içindeki malzemeler aynı, değişen bir şeyi yok.
abi onvo 55 f950 mi Tcl p633 mü karasız kaldımİkisi de aynı televizyon. P635'i daha rahat bulursunuz piyasada.
eğer 15.000 bütçe varsa TCL 58P633/58P635 kişisel önerimdir.abi onvo 55 f950 mi Tcl p633 mü karasız kaldım
TCL P633/635abi onvo 55 f950 mi Tcl p633 mü karasız kaldım
onvoyu çok istiyorum ama böyle söylediğinize göre vardır bir sebebieğer 15.000 bütçe varsa TCL 58P633/58P635 kişisel önerimdir.
Onvo ile kıyas kabul etmez bu televizyonlar.onvoyu çok istiyorum ama böyle söylediğinize göre vardır bir sebebi
uydu yayın mı yoksa internet mi ?Merhaba bim marketten Tcl58p633 tvi aldım gayet başarılı tv ama bir sorunu var onu bir türlü çözemedim maç izlerken görüntü de titreme çok aşırı yapıyor gözlerim bozuldu resmen çözüm bulamadım bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Vestel 55Q9900 bence daha iyi bir tercih olur.Merhabalar
TCL 58p633 ü, Adem bey tarafından yapılan inceleme videolarını izledikten sonra almaya karar verdim fiyatından dolayı ve bim mağazalarına bakmaya başladım ve buldum da ama 9 aralık itibariyle Bim Tv fiyatını güncellemiş ve 14 bin liradan 17 bin liraya yükseltmiş. TCL 58P633 özellikleri düşünüldüğünde 17 bin fiyatına rağmen alınır mı? Bu fiyata alınabilecek başka bir Tv öneriniz varmı acaba Salona göre 50 - 58 inç arası TV almayı planlıyorum.
Vesteli smart olması sebebiyle düşünmemiştim amaVestel 55Q9900 bence daha iyi bir tercih olur.
Televizyonların kendi Android'inin olması iyi ama donanımlar pek iyi olmadığı için zamanla kasma sorunları olabiliyor. O yüzden düz smaart bir tv alıp yanına Android Box koymak daha mantıklı.Vesteli smart olması sebebiyle düşünmemiştim ama
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.