Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Tcl 65C725 - Tcl 65C635

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denizli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Denizli

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba. Bu iki tv den birini almak istiyorum. Panel tipleri nedir ve aralarindaki farklar nedir? C635 daha pahali. Teşekkür ederim

Merhaba. Bu iki tv den birini almak istiyorum. Panel tipleri nedir ve aralarindaki farklar nedir? C635 daha pahali. Teşekkür ederim
İkisi de VA panel c635 Google tv c725 android tv lisans farkları var bir de c635 de dlg ile 120hz e görüntüyü çıkarıyor. Oyun oynayacaksanız c735 e çıkmanızı tavsiye ediyorum VRR ile 144hz desteği var eğer oyun oynamıyorsanız c725 de c635 de iyi televizyonlar bir iki ufak farkları var bütçenize uygun olanını seçip alabilirsiniz.

Teşekkür ederim. 120 hz tvye biraz sogugum takilmalardan dolayi. O yuzden 50/60 hz istiyorum. Anladigim kadarıyla 2 model arasında isletim sistemi hakkında cok fark yok? Siz 50/60 hz olarak neyi tavsiye edersiniz buna p serisi de dahil

Cevabiniz icin teşekkür ederim. Yapay 120 hz. sadece konsol oyunlarında mi oluyor? Forumdaki bir arkadaş bu modelde de takilma yasadigini yazmış. Stutter sorunu olur mu vu tv de? Bu sorun olmasa qn90b alacaktim

Cevabiniz icin teşekkür ederim. Yapay 120 hz. sadece konsol oyunlarında mi oluyor? Forumdaki bir arkadaş bu modelde de takilma yasadigini yazmış. Stutter sorunu olur mu vu tv de? Bu sorun olmasa qn90b alacaktim
O detayını tam bilmiyorum zaten 120hz isteyene direk c735 veyahut daha üst tvler öneriyorum c635in o özelliğinin nasıl çalıştığını tam bilmiyorum yazılımsal oldugu için verimli olacağını sanmıyorum

120hz Sony 65x89j kullanıyorum Sony isminden dolayı pahalı bir cihaz fakat görüntüsünü çok beğeniyorum hatta foruma şimdi bir kaç görüntüsünü atacağım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri