Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 65P635 & Vestel 65QA9700 mi? *65P635 Alındı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sukur1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sukur1907

Yeni Üye
Yeni Üye
TCL şuan vatanda 17.250tl Vestel 16.450tl. TCL komşum aldı, kumandası o kadar kötü ki, soğudum cihazdan bı anda ama TV kaliteli geldi , Chrome yüklenip internet de film oynayabiliyorsunuz . APK ise dowlanderdan indiriliyor,inat TV yükledik ve açtı .Ama Google tv bayağı bı kisitlama getiriyor.Vesteli de qled diye almak istiyorum ve sorunsuz bir Android olacağını düşünüyorum.Kararsiz kaldım ,fikirlerinizi bekliyorum.Tesekkur ederim

TCL şuan vatanda 17.250tl Vestel 16.450tl. TCL komşum aldı, kumandası o kadar kötü ki, soğudum cihazdan bı anda ama TV kaliteli geldi , Chrome yüklenip internet de film oynayabiliyorsunuz . APK ise dowlanderdan indiriliyor,inat TV yükledik ve açtı .Ama Google tv bayağı bı kisitlama getiriyor.Vesteli de qled diye almak istiyorum ve sorunsuz bir Android olacağını düşünüyorum.Kararsiz kaldım ,fikirlerinizi bekliyorum.Tesekkur ederim
Tercihim TCL den yana. Google tv de android tabanlı sonuçta aynı kısıtlama Vestel de olur mu bilmiyorum. Daha önce APK yükleyen arkadaşlar yardımcı olur.

Tercihim TCL den yana. Google tv de android tabanlı sonuçta aynı kısıtlama Vestel de olur mu bilmiyorum. Daha önce APK yükleyen arkadaşlar yardımcı olur.
Markadan sebep mi TCL dediniz yoksa panelden sebep mi? Vestel Qled sonuçta ama 2 çeşit panel kullanıyormuş ,panel olayi şansa kalıyor bu arada vestelde.Tcl panel hakkında bilgim yok.Qled cazip geliyor ama işi şansa bırakmakta istemiyorum.tesekkur ederim

Markadan sebep mi TCL dediniz yoksa panelden sebep mi? Vestel Qled sonuçta ama 2 çeşit panel kullanıyormuş ,panel olayi şansa kalıyor bu arada vestelde.Tcl panel hakkında bilgim yok.Qled cazip geliyor ama işi şansa bırakmakta istemiyorum.tesekkur ederim
Ben marka olarak bakıyorum işe, biraz daha kalite ve mühendislikten dolayı. Örnek vermek gerekirse kağıt üzerinde daha uyguna daha çok özellik veren yerel bir A markası olsun, diğer tarafta pahalı ve az özellik veren global bir B markası.
A markası 30 watt hoparlörü olan bir ürün satıyor 10 bin TL ye
B markası 20 watt hoparlörü olan bir ürün satıyor 11 bin TL ye

Ben B markasını tercih ederdim sebep olarak da :
- A markasının verdiği değer ne kadar doğru? Diyelimki test edildi ve 30 watt veriyor gerçekten.
- B markasının 20 watt tasarladığı hoparlördeki mühendislik A markasında var mı ?
- B markasının verdiği hoparlörün temiz ve net sesini verebilecek mi yoksa sadece yüksek bir ses mi verecek?

B markası global bir marka olduğu ve dünyada incelemeleri ve satışı yapılcağı için mühendislik konusunda daha çok kafa yorulmuş olacağını düşünüyorum.

NOT: Bu yazdıklarım kendi şahsi fikrimdir, herkesin fikrine saygı duyarım. Buradaki amacım herhangi bir markayı kötülemek değildir. Global markalardan daha iyi ürünler üreten yerel markalar ve modeller tabiki vardır.

Ben marka olarak bakıyorum işe, biraz daha kalite ve mühendislikten dolayı. Örnek vermek gerekirse kağıt üzerinde daha uyguna daha çok özellik veren yerel bir A markası olsun, diğer tarafta pahalı ve az özellik veren global bir B markası.
A markası 30 watt hoparlörü olan bir ürün satıyor 10 bin TL ye
B markası 20 watt hoparlörü olan bir ürün satıyor 11 bin TL ye

Ben B markasını tercih ederdim sebep olarak da :
- A markasının verdiği değer ne kadar doğru? Diyelimki test edildi ve 30 watt veriyor gerçekten.
- B markasının 20 watt tasarladığı hoparlördeki mühendislik A markasında var mı ?
- B markasının verdiği hoparlörün temiz ve net sesini verebilecek mi yoksa sadece yüksek bir ses mi verecek?

B markası global bir marka olduğu ve dünyada incelemeleri ve satışı yapılcağı için mühendislik konusunda daha çok kafa yorulmuş olacağını düşünüyorum.

NOT: Bu yazdıklarım kendi şahsi fikrimdir, herkesin fikrine saygı duyarım. Buradaki amacım herhangi bir markayı kötülemek değildir. Global markalardan daha iyi ürünler üreten yerel markalar ve modeller tabiki vardır.
Haklısınız Bende bu sebeple TCL ağır basıyor.Bende saphi Philips vardı 4 yıl önce almıştım,marka diye aldım ama saphi TV güncellemeyi kesince beni TV'den soğuttu.20 bine yakın para vereceksek akıllı olsun diyoruz TV ler için.ama insanı çok muallakta bırakıyorlar bazen fiyat performans olarak.dun azkalsin next65020GFSG5 modelini alacaktım ,dedim en kotu mibox takar full Android yaparım 10 liraya alırım TV 'yi kafam rahat eder diyordum.ama ürün yoktu nextbayisinde alamadım. Vatan indirim yapınca bugün fikrim değişti biraz ?

Haklısınız Bende bu sebeple TCL ağır basıyor.Bende saphi Philips vardı 4 yıl önce almıştım,marka diye aldım ama saphi TV güncellemeyi kesince beni TV'den soğuttu.20 bine yakın para vereceksek akıllı olsun diyoruz TV ler için.ama insanı çok muallakta bırakıyorlar bazen fiyat performans olarak.dun azkalsin next65020GFSG5 modelini alacaktım ,dedim en kotu mibox takar full Android yaparım 10 liraya alırım TV 'yi kafam rahat eder diyordum.ama ürün yoktu nextbayisinde alamadım. Vatan indirim yapınca bugün fikrim değişti biraz ?
Vatanın yüze 10 indirimi fiyatları alınabilir kılıyor bir nebze bence değerlendirin bitmeden.

Vatanın yüze 10 indirimi fiyatları alınabilir kılıyor bir nebze bence değerlendirin bitmeden.
Forumda TCL 'in servis olayı şuan TR'de bayağı sıkıntı yaratmış anlaşılan .Vestel kaydim bu servis olayından dolayı ?

Aynen , teşekkür ederim.
Rica ederim.

Forumda TCL 'in servis olayı şuan TR'de bayağı sıkıntı yaratmış anlaşılan .Vestel kaydim bu servis olayından dolayı ?
Philips kadar olmasa da sorun yaşayanlar var evet. Aldığınız marka model ne olursa olsun kontrol ederek teslim alın ve kurulum fişine imza atmadan önce tüm testleri yapın.

Rica ederim.

Philips kadar olmasa da sorun yaşayanlar var evet. Aldığınız marka model ne olursa olsun kontrol ederek teslim alın ve kurulum fişine imza atmadan önce tüm testleri yapın.

Servis ölü piksel,bulutlaanma ve ışık sızmasıni yapsa anca ölü pikseli fark ederim ancak.digerlerini fark edebilecek göz yok bende acıkcasi ?

Servis ölü piksel,bulutlaanma ve ışık sızmasıni yapsa anca ölü pikseli fark ederim ancak.digerlerini fark edebilecek göz yok bende acıkcasi ?
Edersiniz forum da örnek görseller var hep, dikkatinizi illa ki çeker. Tabi bu durumu yaşama ihtimaliniz nedir tartışılır.

Edersiniz forum da örnek görseller var hep, dikkatinizi illa ki çeker. Tabi bu durumu yaşama ihtimaliniz nedir tartışılır.
Bugün vatandan TCL 65P635 modelini 5 yıl garanti olacak şekilde 17250 aldım.Umarim pişman olmam ..haftaya cumartesi kurulum istedim ,kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşırım.TV 'nin kutu uzerindeki model resmini çektim belki seri numarası lazım olur.kafama şu takıldı kutuda 2021 android yazıyordu ama bunların üretim tarihi 2022 diye biliyorum .seri numarasından hangi üretim tarihi olduğunu anliyabilirmiyiz .adem hoca bakabiliyor galiba

Adem bey Instagramdan yazmıştım size.Buradan cevabınızı bekliyorum.cok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_20230408_133813.jpg
    IMG_20230408_133813.jpg
    47.6 KB · Görüntüleme: 16
@Adem Helvacı hocam çok mesgulsunuz biliyorum ama sizden cevap bekliyorum hocam.Aldigim TV sizce 2021 mi yoksa 2022 mi .Resimde paylaştım.

Çok teşekkür ederim.uretici seri numarasi ile mi bakılıyor yoksa fabrika seri numarası ile mi? komşum da 58 inç modelini aldı ,oda sormak istiyor bilgi için.Cok teşekkür ederim
Seri komple 2022 üretimi. TCL'in web sitesine bakarsanız görürsünüz.

Türk site mi ,yoksa Amerika mi? Aldığım kutunun üzerinde 2021 Android yazıyordu ,o neyi belirtiyor siZce?
O işletim sisteminin versiyonu televizyon modelleri ile aynı zamanda çıkmıyor işletim sistemleri. İşletim sistemini Google geliştirirken televizyonu TCL üretiyor tasarlıyor

TV 'yi bugün kurdular ve şuan hiç bı sorun yok.Bence bu fiyata alabileceğim en iyi 65 inç TV aldım .Google play Store'dan antivirüs yukliyecegim ne olur ne olmaz diye.sonucta Andorid.Lakin çok uygulama var TV için uyumlu çalışacak ve iş görecek anti virüs tavsiyesi yaparsaniz memnun olurum.avira ,eset ve bunun gibi çok var sizce hangisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri